Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar ovulasyon testime bir bakar mısınız bugün regl olmam gerekiyor ama henüz bir şey yok. ..Gebelik Testi yapmak istemiyorum henüz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Afrodit in testi kadar köyü değil ama umut var mı sizce

Benim asıl merak ettiğim regl döneminde de lh yükseliyor mu? Çünkü teste başladığımda bile bundan çok çok daha silik oluyor sadece yumurtlama günleri buna benzer koyulaşma başlıyor

Testi tekrarla en az 3 saat sıvı almadan ve tuvalete gitmeden bir daha bak bakalım. ..

snn yönlendirmenle yaptım canım bak
Eki Görüntüle 1202111

canım ne zaman net olucak bu ya

Aslına bakarsan doğru zamanda yaptığında koyu oluyor benim kasıklarım agriyorsa yumurtlama döneminde o zaman pozitif çıkıyor ondan önce hep silik. .. Bir de göğüslerim hassaslaşıyor. Senin tam zamanların değil bence...

Canım benimde kasıklarım belim agrıyor akıntımda var artı gögüs hassasiyeti var yanlız şöyle durum 12. gün sabah yazılı test 10 dk sonra böyle oldu yani 10 dk önce çok çok silikti 8.günden beri yapıyorum hafif hafif koyulaşıyor ama bazen sapıtıyor sanırım testler şuan bile en son yaptıgım teste bakıorum elimde koyulaştı ama C kadar degil.. Neden böyle durdukça koyulaşıyor bir bilgin varmı?

Idrarı gereğinden fazla damlatiyor olabilirsin akşam 9 on gibi tekrarla testi zaten tam tamına aynı kalın çizgi olmuyor koyulaşıyor sadece pozitif olunca anlarsın zaten. Birde Laboquick kuruyunca koyulaşabiliyor ben gebelik testinde iki kez pozitif gördüm ama yanlıştı tabii. ..

Bunda eşit koyulukta sanki off of

bunda daha koyu cıkmıs bence yarın bidaha tekrarla bide adet düzensizliğin varmı bende pko var ben adetimin 26. günü pozitifi yakaladım ovu testinde.adet oldugum gün yapmıstım canım 2. cizgi hafif belirmişti yani ve o gün adet oldum:26: 2. cizgi koyu olmadan pozitif olmuyo canım...insallah adet olmazsın bebişin senledir az daha bekle canım hiç belli olmuyo

Son düzenleme:

canım şimdi söle söliyim T cizgin silik ama C çizgin de silik cıkmış onunla kıyaslarsak olabilir bişiler ama emin olmak için test yap derim ben dün gebelik testimi yaptım ondan önceki akşam da ovu testimi yaptım bak fikir verir sana umarım bu benm adete 2 gün kala yaptığım ovu testim :)

Adet düzensizliğim yok saat gibi gelir en geç bu gece gelmesi gerek yarına sarkarsa bu ay siklus değişmiş demektir hayırlısı bakalım son günler zor geçiyor. Adet olacağım sanıyorum ama ne gebelik ne de adet belirtisi yok

Senin ki baya bir koyu canım umutlu olmadığımdan birde negatif görmekten bıktığım için evde hcg testi bulundurmuyorum. Araya bayramda girecek ama regl gelmezse zaten var demektir bekliyoruz bakalım ama sabırsızlıkla

inşallah beklediğine değer mutlu haber alırsın canım :)

anladım canım hadi insallah bu işler hiç belli olmuyo adete bi gün kala yumurtası döllenip hamile kalan oluyo ondan sen gün asırı devam et derim.insallah adet olmazsın Allah yüzünü güldürsün insallah durumu haber et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…