- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.061
canım hayırlı ugurlu olsun Rabbim her bayramını böyle mutlu gecirmeni nasip etsin amin
aminn canım aminnnnallahım sizlere de göstersin inşallah :)
Bende çok tebrik ederim canım bugün bat günüm olduğu için fena halde kendi derdimdeyim ama senin hamilelik haberin umut oldu çok sevindim hayırlı uğurlu olur inşallah bebişin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar ya ovulasyon testlerime bakarmisin ne zaman pozitiflesecek bu ya
Gunaydın arkadaslar öncelikle iyi bayramlar herkese. Ya ben clear blue kullanıyorum dun ılk kez yanıp sönen gulen yuz vardı bugun sabıt gulen yuze döndü. 1 gunde dönmesi normalmi bilgisi olan varmı?
soldaki flaşsız sağdaki flaşlı çekim sizce yumurtlamama çok var mı???:18::18::18:
Eki Görüntüle 1203337 confıg]1203336[/attach]
bugün olmaz da yarın bakayım eğer silikleşirse şansımı deneyeyim ama erkek istediğim için işi riske de atmak istemiyorum ilk çocukta cinsiyeti önemsemiyordum kafam daha rahattı ( gerçi pko olduğu için stres vardı tabi) ama bu kez gerildim iyice olacağı varsa da olmaz bu gidişleBenimki de boyleydi ertesi gun hic cizgi cikmadi canim bence bugünü ve yarını degerlendir cevresel kosullara göre bazilarinda tam c kadar koyu olmuyor
neden sapıttı canım??Cnm goremiyorum bn mobilden giriyorum pek giren olmuyor herhalde bnm testler sapitti
bugün olmaz da yarın bakayım eğer silikleşirse şansımı deneyeyim ama erkek istediğim için işi riske de atmak istemiyorum ilk çocukta cinsiyeti önemsemiyordum kafam daha rahattı ( gerçi pko olduğu için stres vardı tabi) ama bu kez gerildim iyice olacağı varsa da olmaz bu gidişle
yarın ola hayrola
Rahat ol en önemli etken bu biliyorsun ki bak ne güzel çocuğun da varmis zaten daha rahat olman lazim. Cinsiyetle nasil bir bağlantısı var onu bilmiyorum yumurtlama gununde yapinca erkek mi oluyor ? Insallah gönlüne göre olur hersey
neden sapıttı canım??
Bir koyu oluyor ama C kadar degil sonra siliklesti 11.12.13. Gun hafif koyuydu 14. Gun yani dun silik cikti. Bugun yapicaz bakalim nolcak
Merhaba kızlar herkese iyi bayramlar.ben de bir seneden fazla süredir evliyim ve yaklaşık 4aydır bebek istiyoruz.artık bu ay ovulasyon testi almaya karar verdim ve laboquick marka testi kullanıyorum.30günde bir adet gördüğüm için 13.gün yapmaya başladım testleri.her gün saat 15.30gibi yaptım birkaç saat öncesinden tuvalete gitmedim ve zaten ramazan olduğu için sıvı da tüketmedim.ilk günler test hep silik çıktı kendimce acaba biraz koyulmuş mu diye her gün yorum yapmaya çalıştım gün gün foto çektim.normalde 16 17. günde yumurtlamam gerekirken hiçbir değişme olmayınca belki de erken yumurtladım diye üzüldümama 18.gün sonunda ikisi de aynı koyuluğa erişti.ve 19.gün test c den daha koyu bir renk aldı:)tabi bu kadar geç olacağını düşünmediğimizden hep bu günleri es geçmişiz 20.gün yaptığımda silikti ve çalışmamız oldu.ertesi gün de.yani test kuralları uygulayıp sabırla beklerseniz sonuç veriyor.yalnız koyu olduktan sonra kaç gün çalışmak lazım ona karar veremedim:/
Ovulasyon testlerim kizlar bakarmisiniz ne zaman netlesecekk kasik ve.bel agrim mevcutt en alttaki bugun yani 15.gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?