- 9 Eylül 2009
- 697
- 94
- 648
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.081
Benim de bugün 17. günüm
son iki testim sanki silikleşmiş mi bana mı öyle geliyor
Eki Görüntüle 1203730 Eki Görüntüle 1203731
Shu yumurtlama ishini bi cozen olsa da bi sheyler yazsa... ama galiba hepimiz cevabi biliyoruz... o ikinci cizgi tam belirleshmeyince hersey bosh...silik,birazcik koyu falan hepsi bosh umutlar. Allah hepimize o cizgiyi cift ve belirgin gostersin! Amin!. Gerci ben biraktim hic ugrashmiyicam.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben 3 aydir ugrashiyorum. Genelde sabirsiz biriyim. Sinirlerim cok bozuldu. Allaha shukur bir kizim var 3,5 yashinda. Ikinciyi istiyoruz ama olmuyor. Kendime soz verdim. Ovul testi falan yapmiyicam. Agustos 10da da adet gunum. Olmazsa, 2 gun falan gecikirse test yapicam. Yoksa elimi de surmem testlere. Sonra uzulen ben oliyorum. Allah herkesi sevindirsin inshllah
Bir aydır bende test yapıyorum. kendime göre ovulasyon oldugu anladım. ancak anladıgım kadarı ile bu testlerde iki koyu cizgiyi yakalamak zor. cunku yedıgımı içitigimiz şeylerde etkılıyor. ve ben ikinci çizgi hafıf silikken ovulasyon oldugunu tahmın ediyorum.. sonuçu bende beklıyorum.
Arkadaşlar ümitsizliğe kapılmayın.nasipse her şekilde olacak inşallah.daha önceki yazımdan testle ilgili gereken açıklamayı alacağınızı düşünüyorum.benim bir gün eşit sonraki gün test çizgisi t kontrol olan c den daha koyuydu yani pozitifti.bence devam edin teste ama idrar tutma ve sıvı tüketimi konusuna dikkat edin.inşallah hepimiz hayırlısı afiyetlisiyle en kısa zamanda güzel haberler alırız :)
Canim ya 4 saat idrar yapmadan ve 4 saat hic sivi ve bisi yemeden yapiyorum acayip bisi ya ne zaman pozitif olucak snnkide boylemiydi daha koyumuydu
evet benim son test böyleydi. 8 gunden itibaren yaptım. 12. ve 13 gun senın testın gibiydi. ovulasyon 14. gun oldu.. sonucu beklıyorum.. ayrıca usg girmiştim ama sonuçların yanlış oldugu düşünuyorum. çunku dr dedigi gibi olsaydı 14. ovulasyon olmazdı.
ben en fazla iki saat dayanıyordum sususzluga
canım sen yinede devam et yapmaya belki yakalarsın nedendir bilinmez çok kişide duydum böyle hafif koyulaşıp sonradan silikeşen çizgileri.. bu ay benimde başıma geldi pozitifi yakalayamadım inş. sen yakalarsın
Canım normalde adetin kaç günde bir oluyor ki testi bıraktın?bugün kaçıncı günündesinartık yapmayı bıraktım çünkü tamamen silikleşti umarım 13. gün çatlama olmuştur.
Canım normalde adetin kaç günde bir oluyor ki testi bıraktın?bugün kaçıncı günündesin
canım adet döngüm 27-28 günde bir oluyo bat 7 temmuz ben mersinde oturuyorum ve buralar aşırı sıcak 2 saat su içmeden durmak çok zor oluyo e biraz araştırdım tam sağlıklı sonuç için 4 saat bile su içmeden duranlar var en iyisi bu test olayını ben ekime kasıma bırakayım
Ben de izmirdeyimya hiç içmeyin denmiyor ki sıvı tüketimini 2saat kala azaltın deniyor internette.bence 17.gününe kadar devam etseydin.
Ben de izmirdeyimya hiç içmeyin denmiyor ki sıvı tüketimini 2saat kala azaltın deniyor internette.bence 17.gününe kadar devam etseydin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?