- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.101
merhaba kızlar bu sizin topiğe ilk defa yazıyorum öncelikle geçmiş bayramınız kutlu olsun nasılsınız bende bu ay ilk defa bu testlerden denicem bugün sipariş verdim bunları kullanıp hamile kalan var mı
canım bnde ilk deniyorum ama topiklerde okudugum kadarıyla başarılı bir şekilde hamile kalan olmuş sıvı alımına idrar tutumuna dikkat edersin inş. çift çizgiyi görürsün ben daha göremedimbeklemedeyim hala
inş canım Rabbim tüm bebek isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin
Kizlar ovulasyon cizergemi yorumlarmisiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bunların hepsı birbirinin aynısı neredeyse. ya önce yumurtlamışssın yada adetin 32 günden fazla sürüyor.
Tatlim bnde anlamadim oncekilerde boyleydi bugun bir hafif koyulasma var sadece ama adetimin 7 gunu basladim acaba adetten hemen sonra mi yumurtladim ?
öyle birşey olmaz. normalde kaç günde bir adet oluyorsun ?
Duzensiz 30.33.29 degisiyor.
o zaman 2 gün içinde görmen gerekiyor. 2 gün içinde görmezsen kaçirmişsin demek oluyor. cuma ve cumartesi aynı saatte yap.
Kizlar ovulasyon cizergemi yorumlarmisiniz
bence 1-2 güne koyulaşacak gibi...
Sekerler ben bugun 18. Ovulasyon testimi yaptim ama silik cikti dun koyulastigi icin cok sevinmistim ama bugun yuzum asik dolaniyorum
aaynı saatlerde mi yapıyorsun testi ?
Canim dun misafirlikteydim 18.de yaptim bugun diger zamandaki gibi 14.00 te yaptim 4 saat yemek ve su icmeden idrarimi tuttum her zamanki gibi ama siliklesti dun koyulasmisti ama
tatlım bence yapmaya devam et bozma moralini ve aynı saatlerde yapmaya çalış ve günde 2 defa yap bence garanti olsun
bende öyle yapıyorum 6.günden başladım yapmaya 8.gün hafif koyu sonra silindi şu an 10. gün yine hafif koyudu.döngüm 28 gün benim.
Anladim tatlim 4 test kaldi yarin da yapicam hafif koyu bnimkisi c ye yakindi ama bire bir degil fotoda gorunuyordur umarim
Anladim tatlim eger yarinda silik cikarsa demekki 17. Gun yani dun yumurtlamadim ee ozmn kacirmis olmuyacakmiyizevet tamamen silik değil sadece c den biraz açık devam et bakalım ama eğer silikleşmeye başlarsa sen yaptığın testler içindeki en koyu olan gün yumurtlamışın demektir
Anladim tatlim eger yarinda silik cikarsa demekki 17. Gun yani dun yumurtlamadim ee ozmn kacirmis olmuyacakmiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?