Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım bnde ilk deniyorum ama topiklerde okudugum kadarıyla başarılı bir şekilde hamile kalan olmuş sıvı alımına idrar tutumuna dikkat edersin inş. çift çizgiyi görürsün ben daha göremedim beklemedeyim hala

inş canım Rabbim tüm bebek isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin

Kizlar ovulasyon cizergemi yorumlarmisiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1406822207393.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 38
  • $1406822219179.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 42
bunların hepsı birbirinin aynısı neredeyse. ya önce yumurtlamışssın yada adetin 32 günden fazla sürüyor.

Tatlim bnde anlamadim oncekilerde boyleydi bugun bir hafif koyulasma var sadece ama adetimin 7 gunu basladim acaba adetten hemen sonra mi yumurtladim ?

Sekerler ben bugun 18. Ovulasyon testimi yaptim ama silik cikti dun koyulastigi icin cok sevinmistim ama bugun yuzum asik dolaniyorum

Eklentiler

• $1406893949811.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 40
aaynı saatlerde mi yapıyorsun testi ?

Canim dun misafirlikteydim 18.de yaptim bugun diger zamandaki gibi 14.00 te yaptim 4 saat yemek ve su icmeden idrarimi tuttum her zamanki gibi ama siliklesti dun koyulasmisti ama

tatlım bence yapmaya devam et bozma moralini ve aynı saatlerde yapmaya çalış ve günde 2 defa yap bence garanti olsun

bende öyle yapıyorum 6.günden başladım yapmaya 8.gün hafif koyu sonra silindi şu an 10. gün yine hafif koyudu.döngüm 23 gün benim.

Son düzenleme:

Anladim tatlim 4 test kaldi yarin da yapicam hafif koyu bnimkisi c ye yakindi ama bire bir degil fotoda gorunuyordur umarim

Anladim tatlim 4 test kaldi yarin da yapicam hafif koyu bnimkisi c ye yakindi ama bire bir degil fotoda gorunuyordur umarim

evet tamamen silik değil sadece c den biraz açık devam et bakalım ama eğer silikleşmeye başlarsa sen yaptığın testler içindeki en koyu olan gün yumurtlamışın demektir

evet tamamen silik değil sadece c den biraz açık devam et bakalım ama eğer silikleşmeye başlarsa sen yaptığın testler içindeki en koyu olan gün yumurtlamışın demektir
Anladim tatlim eger yarinda silik cikarsa demekki 17. Gun yani dun yumurtlamadim ee ozmn kacirmis olmuyacakmiyiz

Anladim tatlim eger yarinda silik cikarsa demekki 17. Gun yani dun yumurtlamadim ee ozmn kacirmis olmuyacakmiyiz

iki çizgi koyu çıktıktan 24 saat sonra çatlıyo yumurta sen bence bügünü ve yarını değerlendir canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…