- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.121
iki çizgi koyu çıktıktan 24 saat sonra çatlıyo yumurta sen bence bügünü ve yarını değerlendir canım ya
ama içime öyle doğuyoki; senin test koyulaşacak Allahım hakkkında hayırlısını versin.
Amin tatlim insallah rabbim snnde hakkinda hayirli olani versin.. duan icin allah razi olsun
arkadaşlar uzun zamandan snra doktora gittim kan snuçlarımı aldım çocuğum olmuyor die bir teste yaptılar fakat net bir açıklama yapmadı sonuçlarım şunlar ne olur bilen varsa yardımcvı olabilirmi
31.07.2014 Tahlil Sonuçları
----- BIYOKIMYA -------------- -------------------- ----------------- --------------------
LH 3,69 mIU/mL
FSH 3,63 59 mlU/ml
PROLAKTIN 7,16 ng/mL
canım sonuçların gayet güzel özellikle fsh lh güzel değerlerde doktorun da açıklama yapmamış sıkıntı olsa söylerdi demekki.. gerçi bir sorun yok her şey yolunda demek çok mu zor geliyo bu doktorlara bilemiyorum ağızlarından zorla laf alıyorsun
ayy güzel imi sonuçlarım bi sorun yoktur dimi içimi rahatlattınız valla :)çocuk denemeleri sonuçsusz kalınca test yaptırıp hormonlarıma baktırdım.bakalım ne olucak biz denemeye devam edicez ozaman
bu 3 değerde sıkıntı yok ama diğerlerine de bakılması gerekir tabii birde ultrason muayenesi var orada bellli oluyor yumurtaalığın etrafına dizilmiş inci gibi kistler olunca pko oluyor.. bebek meselesini çok takıntı yaptığımız için belkide olmuyor kafamızı rahat bırakabilsek olacak Allahın izniyle ama ben henüz berecemedim sende çok düşünmemeye çalış boşverdiğinde hamile kalan yığınla insan var...
günaydın kızlar öncelikle rabbim tüm bebek isteyenlerin sizin ve benim hayırlı olan en kısa zamanda kucağımızı doldurur inşallah. bu ay 4 denememiz ovulasyon testini ilk bu ay kullanıyorum bugün adetimin 13. günü 28 günde regl oluyorum. bu ay adetimin 7. 8. ve 12. günleri ilişki oldu. ovu test sonuçlarım aşağıdaki gibi sizce tekrar beraber olmam gerekir mi? gerekirse eğer ne zaman?Eki Görüntüle 1208112
Gunaydin tatlim gordugum kadariyla 12. Gun hafif koyulasmis yanliz sana sunu soyleyim. 10 dk gecmeden fotograflandir cunku durdukca koyulasiobnim C kadar olmasada t koyulasti degerlendirdik. Sonra acayip bir derecede silindi. Yani en koyu gordugun hissettigin an iliskide bulun derimm.
En DeğerLim Eşimmmm <3
tamam canım dikkat ederim dün en koyu olan gündü akşamüstü ilişki oldu ama bugün neredeyse tamamen silik çıktı bu akşamıda değerlendiriyim son olsun bari bunaldım ilişkiden
Ah canim bnm bugunude degerlendir derim. Bn 7 aydir deniyorum emin ol bende bunaldim ama iste olsun die ugrasiyoruz :) bu aksamdan sonra rahatlarsin guzelimm
En DeğerLim Eşimmmm <3
Bu akşamıda değerlendircem balım benimde 4ay oldu ikimizde yolun başındayız ama ovu testi bu ay beni fazlasıyla umutlandırdı bir de nedendir bilmem daha mutluyum diğer aylara göre bundan sonra her ay ovu testi kullanırım sağol desteğin için kuzucum
Rica ederim sekerimm. Pozitif olalim ki pozitif haberler alalim bu 8.ayim dedim ovu.kiti alayim bnde denedim simdi ovulasyondan 4 gun gecti 10 gun sonra test yaparim :))
En DeğerLim Eşimmmm <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?