- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.141
Kızlar bakarsınız teste ben erkek bebek için çalışıyorum 12. Gün çalışma oldu sizce yumurtlama olmuştur? Ayrıca laboquicki önermiyorum yanlış sonuç veriyor bence
Bü günde değerlendirme mi acaba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Usttekini bugun yaptiysan degerlendir. Dunsede degerlendir derim garanti olsun tatlimm :)
En DeğerLim Eşimmmm <3
alttaki 12. gün dündü değerlendirdim üstteki bügün şimdi yaptım erkek çocuk uygun zaman dimi??
Sekerim erkek icin felan pek bilgim yok o konu yardimci olamiycam. Benim ilk olucak cinsiyet onemli olmadigindan yaptim bisiler.. :)
En DeğerLim Eşimmmm <3
tamam tatlım tesekkürler cevaplar için
:)
günaydın kızlar öncelikle rabbim tüm bebek isteyenlerin sizin ve benim hayırlı olan en kısa zamanda kucağımızı doldurur inşallah. bu ay 4 denememiz ovulasyon testini ilk bu ay kullanıyorum bugün adetimin 13. günü 28 günde regl oluyorum. bu ay adetimin 7. 8. ve 12. günleri ilişki oldu. ovu test sonuçlarım aşağıdaki gibi sizce tekrar beraber olmam gerekir mi? gerekirse eğer ne zaman?Eki Görüntüle 1208112
Kızlar bakarsınız teste ben erkek bebek için çalışıyorum 12. Gün çalışma oldu sizce yumurtlama olmuştur? Ayrıca laboquicki önermiyorum yanlış sonuç veriyor bence
ben bu forumun baya eski sayfalarından beri okuyorum genelde koyu çizgiyi görenler 3 gün üstüste değerlendirmişler ve hamile genelde boyle değerlendirenler inşaallah senden de güzel haberler alırız:)
İnşallah bu ay hayırlı sağlıklı erkek bebişin gelir tatlım. Laboquick markayı bu ay sipariş ettim dün 12.gün kopkoyuydu bugün epey silik. Keşke bu markayı sipariş etmeseydimsen neden memnun kalmadın laboquickten
Amin.Allah isteyen herkese gönlündekini versin.Laboquick dediğin gibi bir gün koyu birgün silik hiç kontrol cizgisi gibi olmadı.ama senin çizgi c kadar koyuysa muhtemelen yumurtlamışın
Evet canım 12.gün c ve t neredeyse eşit koyuluktaydı ama 11. ve 13. gün epey silikti
Ya bende 12.gün çalışma yaptım koyu değildi o kadar laboquicki yaptım
Bugün başka test aldım eczaneden yaptım c den daha koyu çıktı Bü günde çalışma olur yarında Allahım inşallah 2 prensesten sonra birde prens verir.
Ayy canım benim ağzından bal damlıyo inşallah. Ben bu ay testi ilk defa denedim.dün 12.gün kopkoyuydu bugün silikleşti. Dün ilişki oldu bugünde olcak ama demek yarında yapmam lazım. Sağol kuzum
bizim de 2. denememiz bende ilk kez ovülasyon testlerini kullanıyorum adetim biraz düzensiz bal çörek otu tarçın kürü yaptım adetim 9. günüydü dün baya silik çıktı test senin 11. gün gibi bu akşam bakalım nasıl olacak heyecanlıyım çokk:18: inşaallah en kısa zamanda mutlu haberler yazarız burayaRabbim buradaki tüüüüüm arkadaşlarımızın yardımcısı olsun yoksa biz ne yapsak boş.
Amin kuzum mevlam hepimizin kucağını doldursun sen testini yapmaya devam et benimde 12.13. Gün ilişki oldu bugünüde değerlendirip akışına bırakıcam ilişki durumunu yeter bu kadar:) bugün 14. Gün tamamen silikti testim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?