Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Selam kizlar. Ben de ovulasyon testi kullaniyorum. Cift cizgiyi yakaladim bu ay cizgiden 3 gun onceden beri her gun calisma oldu. Dun sabah cok koyuydu aksam siliklesti. Biz 3 gun daha calismaya devam edicez. BAT 18 AGUSTOS. Bu aydan cok umutluyum hayirlisi bakalim. Benim durumda olan var mi aranizda. Sansim yuksek mi sizce.

Kizlar, adetime 4gun var. Test yaptim 2 tane, ikiside gozle zorlukla gorulecek kadar cift cizgi cikti. Sizce hamilelilmidir?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gidip kan testi yaptira bilirim amma istemiyorum. Hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum

Arkadaşlar bende pko olma ihtimali var. Ovulasyon testinde ikinci çizgi silik de olsa çıkıyordu ama son iki üç gündür sanırım çizgi belirginleşti. Ateşimi de ölçüyordum o da 36.1 çıkarken bugün 36.3 çıktı. Yumurtlama oldu mu yani ? Bilen birileri yorum yapabilir mi acaba???
Testteki son iki çubuk bugün yapıldı, ondan önceki iki çubuk da dün yapıldı.Bugün 21. gün.Eki Görüntüle 1211093

Eski testler daha silik çıkmıştı bu arada.

Canim bende o testlerle hamile kaldim. Benim zaten hergun silik cikardi. Yumurtlama olmadan 24-36 saat once o silik cizgi inanilmaz koyulasti. Yumurtlama oldugu gun ise cizgi tekrar siliklesti. Yani bence sen de yumurtlama gerceklesmek uzere yoksa cizgi tekrar siliklesirdi.

Ewet cnm arkadasa katiliyorum diger yerdede yazdim sana sen onumuzdeki saatlerde yumurtlayacan:)

Kızlar adetime 2 gün var.şimdi ovulasyon testi yaptım. Var mı bi umut sizce

Teşekkürler yorumun için ) İlk defa bu testleri kullandığım ve adetlerim de biraz düzensiz olduğu için buradan fikir alayım dedim.İyi oldu :))

Hayırlısı olsun bozma moralini.Millet hep yazmış takmayın kafanıza yoksa stresten olmaz diye.Akışına bırakmak lazım biraz.Hayırlısı ile hamile kalırsın inş.

Âmin canım cok sağol.bu sonuca güvenmelimiyim.bu ay yok mudur yani

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar ya yumurtlamam 1 hafta onceydi.. simdi kasigim felaket agriyor kivraniorm resmen regl 1 hafta var sizce neden dun birde pembe akinti geldi

Koçişimi Çokk SeviyoruM

Eki Görüntüle 1211994
Bu ne demek kızlar :)
Yumurtlama günüm yaklaşmış mı demek?
3-4 gün sonra yumurtlarsın mı demek????????

Tevekkül eden insan huzurlu insandır.

yok tatlım henüz yumurtlama yok bu marka testte t çizgisi çok belirgin oluyor yumurtlama olduğunda yani tabi benim görüşüm testlere devam bende aynı durumdayım inşaallah güzel haberler veririz:)

Bugün test çizgisi kontrolden daha koyu çıktı.Bu ne demek oluyor ki acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…