- 5 Nisan 2011
- 383
- 191
- 333
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.161
Arkadaşlar bende pko olma ihtimali var. Ovulasyon testinde ikinci çizgi silik de olsa çıkıyordu ama son iki üç gündür sanırım çizgi belirginleşti. Ateşimi de ölçüyordum o da 36.1 çıkarken bugün 36.3 çıktı. Yumurtlama oldu mu yani ? Bilen birileri yorum yapabilir mi acaba???
Testteki son iki çubuk bugün yapıldı, ondan önceki iki çubuk da dün yapıldı.Bugün 21. gün.Eki Görüntüle 1211093
Eski testler daha silik çıkmıştı bu arada.
Canim bende o testlerle hamile kaldim. Benim zaten hergun silik cikardi. Yumurtlama olmadan 24-36 saat once o silik cizgi inanilmaz koyulasti. Yumurtlama oldugu gun ise cizgi tekrar siliklesti. Yani bence sen de yumurtlama gerceklesmek uzere yoksa cizgi tekrar siliklesirdi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar bende pko olma ihtimali var. Ovulasyon testinde ikinci çizgi silik de olsa çıkıyordu ama son iki üç gündür sanırım çizgi belirginleşti. Ateşimi de ölçüyordum o da 36.1 çıkarken bugün 36.3 çıktı. Yumurtlama oldu mu yani ? Bilen birileri yorum yapabilir mi acaba???
Testteki son iki çubuk bugün yapıldı, ondan önceki iki çubuk da dün yapıldı.Bugün 21. gün.Eki Görüntüle 1211093
Eski testler daha silik çıkmıştı bu arada.
Canim bende o testlerle hamile kaldim. Benim zaten hergun silik cikardi. Yumurtlama olmadan 24-36 saat once o silik cizgi inanilmaz koyulasti. Yumurtlama oldugu gun ise cizgi tekrar siliklesti. Yani bence sen de yumurtlama gerceklesmek uzere yoksa cizgi tekrar siliklesirdi.
Ewet cnm arkadasa katiliyorum diger yerdede yazdim sana sen onumuzdeki saatlerde yumurtlayacan:)
Kızlar adetime 2 gün var.şimdi ovulasyon testi yaptım. Var mı bi umut sizce
Anlasam yardımcı olmak isterdim ama silik gibi görünüyor sanki.
Kızlar adetime 2 gün var.şimdi ovulasyon testi yaptım. Var mı bi umut sizce
Hayırlısı olsun bozma moralini.Millet hep yazmış takmayın kafanıza yoksa stresten olmaz diye.Akışına bırakmak lazım biraz.Hayırlısı ile hamile kalırsın inş.Bu ayda yok o zaman
Hayırlısı olsun bozma moralini.Millet hep yazmış takmayın kafanıza yoksa stresten olmaz diye.Akışına bırakmak lazım biraz.Hayırlısı ile hamile kalırsın inş.
Eki Görüntüle 1211994
Bu ne demek kızlar :)
Yumurtlama günüm yaklaşmış mı demek?
3-4 gün sonra yumurtlarsın mı demek????????
Tevekkül eden insan huzurlu insandır.
Ewet cnm arkadasa katiliyorum diger yerdede yazdim sana sen onumuzdeki saatlerde yumurtlayacan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?