- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.181
Bugün test çizgisi kontrolden daha koyu çıktı.Bu ne demek oluyor ki acaba ?
Kizlar ya yumurtlamam 1 hafta onceydi.. simdi kasigim felaket agriyor kivraniorm resmen regl 1 hafta var sizce neden dun birde pembe akinti geldi
Koçişimi Çokk SeviyoruM
Kızlar 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum.yarın adet günüm.bugün yaptıgım ovulasyon testi koyu çıktı.acaba var mı umut bebiş olabilir mi.en alttaki resim bugün yaptığım test.Eki Görüntüle 1212592
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum.yarın adet günüm.bugün yaptıgım ovulasyon testi koyu çıktı.acaba var mı umut bebiş olabilir mi.en alttaki resim bugün yaptığım test.Eki Görüntüle 1212592
Silim çıkıp hamile olan çok arkadaşımız var burda bence en kısa sürede kan testi yaptırım bence suan hamile olma şansınız yüksek umarım hayırlı haberinizi alırız 😍🙏❤️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gebelik testi denedin mi hiç gerçi çok erken ama merak ettim. Bende beklemeyeyim zor duruyorum da o yüzden soruyorum
Denemedim canım gebelik testini.adetim geçerse yapcam
Inşallah gebelik testinde de görürsün böyle çizgiler
İnşallah canım öyle çok istiyorumki anlatamam.canım kasıklarım ağrıyor adet olacak gibi hamileysemde ağrır mı.belkide adet olcam
Kasık ağrısı hamileliğin ilk günlerinde ve 2. Aydan sonra oluyormuş yanlış bir ümit vermek istemem ama bence hamile olma şansın yüksek en iyisi daha önce dediğim gibi kan testi canım benim
bu ovülasyon testlerini bende merak ediyorum internetten sipariş verdim daha gelmedi
inşallah hamilesindir hayırlısıyla
markasını hatırlamıyorum ama gitti gidiyordan aldım 2 gebelik 18 ovülasyon 18 tl
kk dan başka bir arkadaş da almış o tavsiye etmişti
İnşallah canım ya ağzından bal damlıyor :) adet günüm yarın.yarın olmazsam ertesi gün hemen giderim kan testi yaptırmaya :)
Selam kizlar ya yumurtlamanin ustunden 7 gun gecti bugun bel ve kasik agrim var 7 gun sonra regl olmam lazim. Yumurtlamamin 5 gunu pembe akinti geldi sadece camasirima bulasmis. 6 . Gunu kasigim kotu agridi suan iyiyim sukur boyle olan varmi aranizda ne zaman test yapsam acaba
Koçişimi Çokk SeviyoruM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?