Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Bugün test çizgisi kontrolden daha koyu çıktı.Bu ne demek oluyor ki acaba ?

Canim simdi soyle oluyor. En koyu oldugu ani baz aliyoruz. Bazi testlerde ve bazende sivi alimi coklugunda bu t cizgisi cok koyu olmayabilir. Sen kendini baz alicaksin hep. Dunku gosterdigin testte bize en koyu geldi ama demekki aslinda ogun bugunmus yani yumurtanin catlamasi an meselesi onumuzdeki yirmidort saat icinde calisma yap. Yarin gorursun siliklesecektir

Kizlar ya yumurtlamam 1 hafta onceydi.. simdi kasigim felaket agriyor kivraniorm resmen regl 1 hafta var sizce neden dun birde pembe akinti geldi

Koçişimi Çokk SeviyoruM

Bugün test çizgisi kontrolden daha koyu çıktı.Bu ne demek oluyor ki acaba ?

Bu ilk 3 gunu iyi degerlendir demek canim')

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anladım kızlar.Teşekkürler. Bu ay sonunu merakla bekleyeceğim sanırım :))

Son düzenleme:
Kızlar 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum.yarın adet günüm.bugün yaptıgım ovulasyon testi koyu çıktı.acaba var mı umut bebiş olabilir mi.en alttaki resim bugün yaptığım test.Eki Görüntüle 1212592

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Silim çıkıp hamile olan çok arkadaşımız var burda bence en kısa sürede kan testi yaptırım bence suan hamile olma şansınız yüksek umarım hayırlı haberinizi alırız 😍🙏❤️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gebelik testi denedin mi hiç gerçi çok erken ama merak ettim. Bende beklemeyeyim zor duruyorum da o yüzden soruyorum

İnşallah canım öyle çok istiyorumki anlatamam.canım kasıklarım ağrıyor adet olacak gibi hamileysemde ağrır mı.belkide adet olcam

Son düzenleme:
İnşallah canım öyle çok istiyorumki anlatamam.canım kasıklarım ağrıyor adet olacak gibi hamileysemde ağrır mı.belkide adet olcam

Kasık ağrısı hamileliğin ilk günlerinde ve 2. Aydan sonra oluyormuş yanlış bir ümit vermek istemem ama bence hamile olma şansın yüksek en iyisi daha önce dediğim gibi kan testi canım benim

Selam kizlar ya yumurtlamanin ustunden 7 gun gecti bugun bel ve kasik agrim var 7 gun sonra regl olmam lazim. Yumurtlamamin 5 gunu pembe akinti geldi sadece camasirima bulasmis. 6 . Gunu kasigim kotu agridi suan iyiyim sukur boyle olan varmi aranizda ne zaman test yapsam acaba

Koçişimi Çokk SeviyoruM

İnşallah canım ya ağzından bal damlıyor :) adet günüm yarın.yarın olmazsam ertesi gün hemen giderim kan testi yaptırmaya :)

bu ovülasyon testlerini bende merak ediyorum internetten sipariş verdim daha gelmedi
inşallah hamilesindir hayırlısıyla

bu ovülasyon testlerini bende merak ediyorum internetten sipariş verdim daha gelmedi
inşallah hamilesindir hayırlısıyla

İnşallah canım.hangi marka aldın.hamile değilsem bu ay bende alcam

markasını hatırlamıyorum ama gitti gidiyordan aldım 2 gebelik 18 ovülasyon 18 tl
kk dan başka bir arkadaş da almış o tavsiye etmişti

markasını hatırlamıyorum ama gitti gidiyordan aldım 2 gebelik 18 ovülasyon 18 tl
kk dan başka bir arkadaş da almış o tavsiye etmişti

İnşallah memnun kalırsın hayırlı sonuclar alırsın canım

İnşallah canım ya ağzından bal damlıyor :) adet günüm yarın.yarın olmazsam ertesi gün hemen giderim kan testi yaptırmaya :)

Şuan bizde bebiş için uğraşıyoruz bendede kasık ağrısı var ama daha adetime 2 hafta var aynen senin gibiyim bende hatta konu açmayı düşünüyorum belki yardım eden olur diye umarım hayırlı haberler alırız 🙏❤️

Benimde yumurtlama günüm bu gündü ama Dr Ağustos 5 den ayın 13 ne kadar şanslı dönem dedi adetim 24 Temmuz'da başlamıştı henüz çok erken ama dünden beri yumurtalıklarımda kasık bölgemde adet sancısı gibi sancı var Dr sordum bu gün bazı hastalarında aynen böyle olmuş ve hamile çıkmışlar sonrasında ama en az 1 hafta dayan sonra istersen kan testi yaparız dedi yani hemen hemen sizlerle aynı durumdayım biraz daha sabredin kan testi yapmalıyız bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…