Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Benim umudum yok canım nedense.inşallah senin müjdeni alırız

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen tatlim su sariakinti aklimi karistiriyor bnm yumurtlama 8 gun onceydi canimm.

Koçişimi Çokk SeviyoruM

Merhaba canım benimde adetime 1 hafta var bugün ovulasyon testi yaptın ikinci çizgi silikti soruçagim şu sen daha önceden yapmışmıydin bu testi hamilelik için yoksa son üç günde mi yaptın da böyle çıktı.?

Canım yumurtlama günümü takip etmek için yaptım adet bitiminden sonra.adetime 3 gün kalada acaba bebiş varmıdır diye yaptım böyle çıktı

Him anladım canım ben bugün yaptım silik çıktığı içi moralim bozulmuştu ama çok erken yapmışım :) cevabın için teşekkür ederim inşallah hayırlı haberler alırsın.

Him anladım canım ben bugün yaptım silik çıktığı içi moralim bozulmuştu ama çok erken yapmışım. İnşallah hayırlı haberler alırsın canım.

Him anladım canım ben bugün yaptım silik çıktığı içi moralim bozulmuştu ama çok erken yapmışım. İnşallah hayırlı haberler alırsın canım.

Âmin canım inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız.canım erken yapmışsın bozma moralini şimdiden.5 gün sonra bidaha yap

arkadaşlar ben tarlusal kullanıyorum 2.günüm ben de test yapayım dedim böyle cıktı..İlk ovulasyon testim yumurtlamam mı oluyor sizce:44::44:

Günaydın canım sen de çok istiyosun hepimiz gibi anne olmayı ben de bu ay ilk defa ovu testi kullandım çok umutluyum benim bat 20ağus. Senden bugün güzel haberleri bekliyoruz kuzum

Eki Görüntüle 1212859

arkadaşlar ben tarlusal kullanıyorum 2.günüm ben de test yapayım dedim böyle cıktı..İlk ovulasyon testim yumurtlamam mı oluyor sizce:44::44:

canım çizgin baya koyu sana ümit verip sonra hayal kırıklığı yaşamanı istemem ama adete yakın ovulasyonda koyu çizgiyi görüp hamile olanlar vardı senin olabilir de olmayabilir de ama bence gebelik olmadığından eminsen tarlusal içmeye devam etmelisin varsa da zarar vermesin diye.. ayrıca eğer hamile değilsen yumurtlama da ihtimal siz değerlendirmeye çalışın bu 2-3 günü eğer bebek istiyorsanız tabiiki..

Teşekkür ederim canım gebelik olmadığına eminim ..Çocuk çok istiyoruz bugünleri değerlendireceğim ve tarlusala devam zaten yarın bitecek bakalım

Testi tekrarladım dün yumurtlamam olmus heralde çünkü bugün düne nazaran daha silik çıktı Allahım ne olur ol de olsunn

Son düzenleme:

İnşallah vardır bebiş. Forumlarda okuduklarıma göre adete birkaç gün kala böyle çıkabiliyormuş hamile iken. Yine de testlere çok güvenip de hayal kırıklığı yaşama.Kan tahlili yaptırmak için birkaç gün daha sabret )

selam kızlar ben de ayın 4.ünde koyu çizgiyi yakaladım. ayın 2sinden bugune kadar da düzenli her gün ilişki oldu. ilişkiden sonra hiç ayağa kalkmadım bazılarında sabaha kadar kalkmadım. ilk yarım saat de ayaklarımı diktim.bu aydan çok umutluyum. umarım işe yarar. ayın 18inde BAT. umarım hasta olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…