- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.201
Şuan bizde bebiş için uğraşıyoruz bendede kasık ağrısı var ama daha adetime 2 hafta var aynen senin gibiyim bende hatta konu açmayı düşünüyorum belki yardım eden olur diye umarım hayırlı haberler alırız 🙏❤️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde yumurtlama günüm bu gündü ama Dr Ağustos 5 den ayın 13 ne kadar şanslı dönem dedi adetim 24 Temmuz'da başlamıştı henüz çok erken ama dünden beri yumurtalıklarımda kasık bölgemde adet sancısı gibi sancı var Dr sordum bu gün bazı hastalarında aynen böyle olmuş ve hamile çıkmışlar sonrasında ama en az 1 hafta dayan sonra istersen kan testi yaparız dedi yani hemen hemen sizlerle aynı durumdayım biraz daha sabredin kan testi yapmalıyız bence
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum.yarın adet günüm.bugün yaptıgım ovulasyon testi koyu çıktı.acaba var mı umut bebiş olabilir mi.en alttaki resim bugün yaptığım test.Eki Görüntüle 1212592
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba canım benimde adetime 1 hafta var bugün ovulasyon testi yaptın ikinci çizgi silikti soruçagim şu sen daha önceden yapmışmıydin bu testi hamilelik için yoksa son üç günde mi yaptın da böyle çıktı.?
Canım yumurtlama günümü takip etmek için yaptım adet bitiminden sonra.adetime 3 gün kalada acaba bebiş varmıdır diye yaptım böyle çıktı
Canım yumurtlama günümü takip etmek için yaptım adet bitiminden sonra.adetime 3 gün kalada acaba bebiş varmıdır diye yaptım böyle çıktı
Him anladım canım ben bugün yaptım silik çıktığı içi moralim bozulmuştu ama çok erken yapmışım. İnşallah hayırlı haberler alırsın canım.
Âmin canım inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız.canım erken yapmışsın bozma moralini şimdiden.5 gün sonra bidaha yap
Eki Görüntüle 1212859
arkadaşlar ben tarlusal kullanıyorum 2.günüm ben de test yapayım dedim böyle cıktı..İlk ovulasyon testim yumurtlamam mı oluyor sizce:44::44:
Eki Görüntüle 1212859
arkadaşlar ben tarlusal kullanıyorum 2.günüm ben de test yapayım dedim böyle cıktı..İlk ovulasyon testim yumurtlamam mı oluyor sizce:44::44:
canım çizgin baya koyu sana ümit verip sonra hayal kırıklığı yaşamanı istemem ama adete yakın ovulasyonda koyu çizgiyi görüp hamile olanlar vardı senin olabilir de olmayabilir de ama bence gebelik olmadığından eminsen tarlusal içmeye devam etmelisin varsa da zarar vermesin diye.. ayrıca eğer hamile değilsen yumurtlama da ihtimal siz değerlendirmeye çalışın bu 2-3 günü eğer bebek istiyorsanız tabiiki..
Zaten t nin en koyu oldugu gun bir onceki gun ve bir sonraki gun en onemli uc gun
Kızlar 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum.yarın adet günüm.bugün yaptıgım ovulasyon testi koyu çıktı.acaba var mı umut bebiş olabilir mi.en alttaki resim bugün yaptığım test.Eki Görüntüle 1212592
arkadaslar adetin 9. gunu yumurtlama.normalmidir
Benim arkadaşım adeti bittikten 3 gün sonra hamile kaldı canım. Hiç beklemiyordu o da ama olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?