Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar bunlar ovulasyon testlerim.Tarihleri sırasıyla 3-5-6-7-7 Ağustos. Son ikisi ise bugün sabah ve öğleden sonra yapıldı.Test silikleşmeye başlıyor.Bugün de çalışma yapmaya gerek var mı ki? Her gün olunca sperm kalitesi düşüyor diyolar.

Adet olmazsam önce gebelik Testi sonrada kan tahlili yaptırcam canım. Güvenmiyorum pek ovulasyon testine.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

adet olmazsam önce gebelik testi sonrada kan tahlili yaptırcam canım. Güvenmiyorum pek ovulasyon testine.

arkadaşlar bende bu ay ovulasyon testi yaptım bugün önceki günlere göre çok daha az çıktı ikinci çizgi hatta hiç yok denecek kadar az ama diğer günlerde de net koyu çıkmamıştı , hamilelik falan yazılmış yani eğer ikinci çizgi koyuluğunu kaybediyorsa hamile olmayacak anlamına mı geliyor yoksa sonradan mı tekrar koyulaşıyor bu testler anlamadım ben??...

Canım hamilelik olursa çok koyu çıkıyormuş.benim cok koyu çıkmadı ama adet gunum yaklaştıkça koyuluk arttı.bugun adet gunum umudum yok olcam kesin. Senin adetin yakın mı

Kizlar ovu. Gunum 31 temmuzdu en erken ne zaman test yapabilirim regl 5 gun kaldi?

Koçişimi Çokk SeviyoruM

Benimde on sekizi senin kada degerlendiremedim ama bakalim bekleyip gorces

Imkan varsa bu gecede yada sabah da olabilir olsun ... sonra bebek icin gerek yok zevki size kalmis tabi:)

Kizlar ovu. Gunum 31 temmuzdu en erken ne zaman test yapabilirim regl 5 gun kaldi?

Koçişimi Çokk SeviyoruM

Ya cok degisik ornekler var bu konuda:) kimisinde bes gun onceden belli oluyo ama gec dollenme falan olabilir bati bekleyebilirsen bekle yok diyosan en az iki gun kalsin bata

Ya cok degisik ornekler var bu konuda:) kimisinde bes gun onceden belli oluyo ama gec dollenme falan olabilir bati bekleyebilirsen bekle yok diyosan en az iki gun kalsin bata

Hmm anladim tatlim sabirsizlaniorum kasigimda agri var bundan 3 gun once pembe akintim oldu. Yumurtlamamim ustunden 8 gun gecti. 2 gun sonra sansimi denemek istiyorum :)

Koçişimi Çokk SeviyoruM

Benim adetim 21 inde olacak Cnm dunki yaptigim testte ikinci cizgim çok az cikti

Merhaba kizlar bende 4 aylik evliyim bu ay itibariyle bizde bebis istiyoruz..bu ay ovulasyon testinden bende aldim.markasi d harfiyle basliyordu sanki 50 adet 10adette gebelik testi ..dun testte cift cizgiyi gordum sonunda ..malesef birliktelik olmadi dun secim gorevlisiydi benim de gece nobetim vardi ama sabah oldu hihi saat 12 olsun ovi.testi yapıcam bakem ne cikicak..simdi ayaklarimi tavana diktim bekliyorum

arkadaslar benim takvime gorey umurtlama tarihim 3 4 agustostu test yaptim cift cizgiyi 8 agustosta gordum gec yumurtlama.oldu diye o gunleri gun asiri degerlendirdim adetime tam 7 gun var suan mide.bulantim oluyor anlamadim psikolojikmi yoksa ben cok oncedenmi yumurtlama tarihimi gecirmistim

yarın batıma 2 gün kalacak yarın sabah gebelik testi yapsammı ne dersiniz??? ovulasyon günüm 12 gün olucak bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…