- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.221
İnşallah vardır bebiş. Forumlarda okuduklarıma göre adete birkaç gün kala böyle çıkabiliyormuş hamile iken. Yine de testlere çok güvenip de hayal kırıklığı yaşama.Kan tahlili yaptırmak için birkaç gün daha sabret)
adet olmazsam önce gebelik testi sonrada kan tahlili yaptırcam canım. Güvenmiyorum pek ovulasyon testine.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar bende bu ay ovulasyon testi yaptım bugün önceki günlere göre çok daha az çıktı ikinci çizgi hatta hiç yok denecek kadar az ama diğer günlerde de net koyu çıkmamıştı , hamilelik falan yazılmış yani eğer ikinci çizgi koyuluğunu kaybediyorsa hamile olmayacak anlamına mı geliyor yoksa sonradan mı tekrar koyulaşıyor bu testler anlamadım ben??...
Benimde on sekizi senin kada degerlendiremedim ama bakalim bekleyip gorcesselam kızlar ben de ayın 4.ünde koyu çizgiyi yakaladım. ayın 2sinden bugune kadar da düzenli her gün ilişki oldu. ilişkiden sonra hiç ayağa kalkmadım bazılarında sabaha kadar kalkmadım. ilk yarım saat de ayaklarımı diktim.bu aydan çok umutluyum. umarım işe yarar. ayın 18inde BAT. umarım hasta olmam
Eki Görüntüle 1213487 Kızlar bunlar ovulasyon testlerim.Tarihleri sırasıyla 3-5-6-7-7 Ağustos. Son ikisi ise bugün sabah ve öğleden sonra yapıldı.Test silikleşmeye başlıyor.Bugün de çalışma yapmaya gerek var mı ki? Her gün olunca sperm kalitesi düşüyor diyolar.
Kizlar ovu. Gunum 31 temmuzdu en erken ne zaman test yapabilirim regl 5 gun kaldi?
Koçişimi Çokk SeviyoruM
Ya cok degisik ornekler var bu konuda:) kimisinde bes gun onceden belli oluyo ama gec dollenme falan olabilir bati bekleyebilirsen bekle yok diyosan en az iki gun kalsin bata
Benim adetim 21 inde olacak Cnm dunki yaptigim testte ikinci cizgim çok az ciktiCanım hamilelik olursa çok koyu çıkıyormuş.benim cok koyu çıkmadı ama adet gunum yaklaştıkça koyuluk arttı.bugun adet gunum umudum yok olcam kesin. Senin adetin yakın mı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim adetim 21 inde olacak Cnm dunki yaptigim testte ikinci cizgim çok az cikti
batını bekle bence kalmış iki günyarın batıma 2 gün kalacak yarın sabah gebelik testi yapsammı ne dersiniz??? ovulasyon günüm 12 gün olucak bu arada
batını bekle bence kalmış iki gün
geç döllenme olduysa çıkmaz canım idrarda eğer sabredemem dersen bak ama:)ozmn bekliyim tatlım çıkmazmı acaba??
geç döllenme olduysa çıkmaz canım idrarda eğer sabredemem dersen bak ama:)
benimde 6 gun kaldi sirf moralim bozulmasin diye bakamiyorum beklicem ama sanki regl olcam gibi..Tatlım negatif çıktı bu sabah çok moralim bozuldu2gün kaldı regl
benimde 6 gun kaldi sirf moralim bozulmasin diye bakamiyorum beklicem ama sanki regl olcam gibi..
Bnmde 1 hafta var bata ; 18inde test yapıcambakma tatlım keşke bende bakmasaydımsnn 6 gün varmış çıkmaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?