Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kizlar ben suan reglimin 3gunu yarin bitiyor bu donemde iliskim olursa hamile kalirmiyim 20si ile 25i arasi dusunyorum ama eskiden dongum 28gundu bu ay stres sikintidan 23 gun de regl oldum ovulasyonbtesti yapip asiriya kacirnak istemiyorum bu bebek dusuncesini sonucta biryerde Allah in bilecegi is günumu bilmek yeterli mi bu testlerden ilk denemede sonuc alanlar varmi

Uff konuyu okudukca kafam karisti zaten ben bu ay 23gun snra regl oldum onceden daha uzundu bu aya gore yumurtlamam olcaksa 7gun snra ymurtlamam basliyor sim di regli nin basladigi tarih mi bittigi nden 7gun sonrami birde bu 7gun icinde misafirlige gtcez kadin doguma gidip kontrol olmak istiyordum dusuk gecirdim subatta 6aydir olmuyor diye napcagimi sasirdim

Allah yeniden sağlıklı hayırlı bebek nasip etsin sana ben bu ay ilk defa ovu test kullandım 12.gün koyuydu 12 13 ve 15 günler ilişki oldu bata 1 haftam kaldı

Allah yeniden sağlıklı hayırlı bebek nasip etsin sana ben bu ay ilk defa ovu test kullandım 12.gün koyuydu 12 13 ve 15 günler ilişki oldu bata 1 haftam kaldı
çkotan hamılelık belitierinden bı kacı baslaması lazım hıssedıyormusun birşeyler yada benım düşük olmadan önce kasıklarımda hissettım bıseyler ve oldugunu hıssetmıstım ve onun için ilk kez test alıp baktım ve vardı zaten hıssettıgım ıcınsasırdım vay be hıssedılıyormus demek kı dedım baska belirtı sürekli tuvalete cıkıyordum ama öyle böyle değil gidiyorum daha cıkmadan gerı doncegımı biliyordum 2daka sonra gerı gidiyordum ozaman usuttum sanmıstım kasık agrılarından hıssettım hıssettıysemde

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben çok su içiyorum o yüzden hep sık wc ye çıkıyorum ateşim yüksek 36.9du bugün eşim sen yanıyosun dedi, birde çabuk yoruluyo gibiyim psikolojik sanırım

Ben çok su içiyorum o yüzden hep sık wc ye çıkıyorum ateşim yüksek 36.9du bugün eşim sen yanıyosun dedi, birde çabuk yoruluyo gibiyim psikolojik sanırım
psikolojık bende o hep oluyor :) Ama ins bebişlerimize kavusuruz 1 hafta daha bekle sabır sabır sabır bu önemlı olan çok ustune gtme

İnş canım benim son 1 hafta
daha yenı evlı sayılırsınız hem hıh ben 3yıl oldu ınsanın basına ne gelecegı bellıolmuyor bak düşükle sonuclanan bir gebelıgım oldu o da nekadarcıktı 2gun sonra kaybettım ögrendıkten yani bazı seyler zaman ile anlatabılıyormuyum 2gunde bile neler oluyor ki insan nerden nereye geliyor ama ne diyorum hayırlısı be gülüm

Kizlar ovu. Gunum 31 temmuzdu en erken ne zaman test yapabilirim regl 5 gun kaldi?

Koçişimi Çokk SeviyoruM
Canım merhaba. Benim de ovulasyon günüm 29-30 Temmuz'du. Sata göre 22. Günde acile gitmiştim aşırı karın ağrısı nedeniyle. gebelik olabilir diye ilaç almadan önce kanda bhcg ye baktırdım. Negatif çıktı. 3 gün sonra sata göre 25. Günde hafif kahve lekelenmem oldu. İçime kurt düştü erken gebelik testi yaptım. Tutunma kanamasıdır belki diye. 5 dakika sonra 2. Çizgi gölge şeklinde çıktı. 28. Günde tekrar yaptım. Bu sefer silik çizgi çıktı ve bugün sata göre 31. Gün yeniden gebelik testi yaptım. Fotoğraftaki gibi çıktı. Yarın sabah kanda baktırdım. Inşallah pozitif çıkar. Ultra erken gebelik testi şimdi yapsam muhtemelen çok silikte olsa çıkar diye düşünüyorum. Benim satım 14 Temmuz.

Eklentiler

• image.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 88
merhaba kızlarr ;

bende ovlasyon testi sipariş ettim. regl tarihim 6agustos. 7. günüde sogan suyuna basladım.bugün ilk günüm yani. pco hastasıyım.reglim düzensiz bu yüzden ovulasyon testine ne zaman başlıcagmı bilemedim. tecrübeli olanlar yardım edebilir mii lütfennn :)

hepinize sevgiler..

Canımcım hamilesin benceeee)))

çok sevindim hayırlı olsun hamileliğin rabbim kucağına almayı nasip etsin benimde sat temmuz hala adet olmadım ve idrar testindede çıkmadı bende yarın doktora gitmeyi düşünüyorum hayırlısıyla...

Kanda bugün göreceksin inş hamileliğini canım. Peki koyu gördükten sonra hangi günler ilişki oldu?

kizlar benim sat 25 temmuz son 4 gunum kaldi ovulasyon testi yaptim 6 gun once yumurtladim henuz gec oldu bu ay yumurtlamam dun rutin tahlillerde progestoronda baktirdim 12.34 cikti demekki yumurtlamam oldu beta hcg de baktirdim 0.4 malesef yumurtlamamin uzerinden 4 gun gecmisti acaba gec dollenme olmus olabilirmis yada 4 gun gecmesi pozitif cikmasi icin yeterlimidir.cokmu erken.

4 gün çok erken ben 9.gün yaptırmıştım 11 çıkmıştı betam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…