- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.261
erken belirti kşiden kişiye deyişir,ama en çok olan belirtiyi söyleyim size kızlar yumurtlamadan sonraki 3. 4 günlerde başlayan koyu sarı akıntı,ve çooook azda olsa arada bir giren gögüslerde sızlama,bu belirtilere güvenin,unutmayın yumdan 3 vey 4 gün sonra başlıyorlarpsikolojık bende o hep oluyorAma ins bebişlerimize kavusuruz 1 hafta daha bekle sabır sabır sabır bu önemlı olan çok ustune gtme
o zaman en iyisi reglimi bekliim olmazsam tekrar bakarim4 gün çok erken ben 9.gün yaptırmıştım 11 çıkmıştı betam
regli tarihini bekleyebiliyorsan daha iyi,çünki insan sabredemiyordao zaman en iyisi reglimi bekliim olmazsam tekrar bakarim
3 gun kaldi azmettim sabredicem :)regli tarihini bekleyebiliyorsan daha iyi,çünki insan sabredemiyorda
bnm dun regl bitti nezmn baslar ki 13u ayin dun 23gunde regl olddum bu ayerken belirti kşiden kişiye deyişir,ama en çok olan belirtiyi söyleyim size kızlar yumurtlamadan sonraki 3. 4 günlerde başlayan koyu sarı akıntı,ve çooook azda olsa arada bir giren gögüslerde sızlama,bu belirtilere güvenin,unutmayın yumdan 3 vey 4 gün sonra başlıyorlar
Canım koyu gördükten sonra ertesi gün ve bir sonraki gün ilişki oldu. Bu arada bugün kan testi yaptırdım. Bhcg 768,5 çıktı. 4+3 günlük hamileyim:) doktora da gittim değer 2000 civarı oldugunda kese görünüyormuş. baktı ama küçük olduğu için göremedi. Haftaya tekrar gideceğim. Darısı senin başına canım. Benim ovulasyon testiyle ilk denememdi.Kanda bugün göreceksin inş hamileliğini canım. Peki koyu gördükten sonra hangi günler ilişki oldu?
Âmin canım. İnşallah hayırlı haberler alırsın.çok sevindim hayırlı olsun hamileliğin rabbim kucağına almayı nasip etsin benimde sat temmuz hala adet olmadım ve idrar testindede çıkmadı bende yarın doktora gitmeyi düşünüyorum hayırlısıyla...
Evet canım hamileyim :) bugün kanda baktırdım. Bhcg 768,5 çıktı.Canımcım hamilesin benceeee)))
Hadi hayırlı olsun dua ette darısı başımızaEvet canım hamileyimbugün kanda baktırdım. Bhcg 768,5 çıktı.
2 aylık evliyim. Doğal yollarla 2. Ay denememizde hamile kaldım. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.Hadi hayırlı olsun dua ette darısı başımızaherhangi bir tedavi gördün mü yoksa doğal yollarla mı oldu canım?
Çok şanslısın2 aylık evliyim. Doğal yollarla 2. Ay denememizde hamile kaldım. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.
Allahım maşallah hoşgelmiş bebişin ben 12.gün koyu gördüm 12.13.15.gün ilişki oldu 14.gün olmadı çok üzgünümCanım koyu gördükten sonra ertesi gün ve bir sonraki gün ilişki oldu. Bu arada bugün kan testi yaptırdım. Bhcg 768,5 çıktı. 4+3 günlük hamileyimdoktora da gittim değer 2000 civarı oldugunda kese görünüyormuş. baktı ama küçük olduğu için göremedi. Haftaya tekrar gideceğim. Darısı senin başına canım. Benim ovulasyon testiyle ilk denememdi.
Ne zamandır deniyorsun? Zaten ilk ay şans %25 belki zamanını bekliyordur.Allahım maşallah hoşgelmiş bebişin ben 12.gün koyu gördüm 12.13.15.gün ilişki oldu 14.gün olmadı çok üzgünüm
4.denememiz canım ovu testini bu ay ilk kullandımNe zamandır deniyorsun? Zaten ilk ay şans %25 belki zamanını bekliyordur.
Daha çok yeni yaa bakalım olur inşallah ama hep düşünme tek çaresi bu normal aile hayatını yaşa yeter.4.denememiz canım ovu testini bu ay ilk kullandım
Sağol canım inş başarabilirim dedikleriniDaha çok yeni yaa bakalım olur inşallah ama hep düşünme tek çaresi bu normal aile hayatını yaşa yeter.
selam bayanlar benım regle 5gün var sizce teste baslamalımıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?