Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

psikolojık bende o hep oluyor Ama ins bebişlerimize kavusuruz 1 hafta daha bekle sabır sabır sabır bu önemlı olan çok ustune gtme
erken belirti kşiden kişiye deyişir,ama en çok olan belirtiyi söyleyim size kızlar yumurtlamadan sonraki 3. 4 günlerde başlayan koyu sarı akıntı,ve çooook azda olsa arada bir giren gögüslerde sızlama,bu belirtilere güvenin,unutmayın yumdan 3 vey 4 gün sonra başlıyorlar

bnm dun regl bitti nezmn baslar ki 13u ayin dun 23gunde regl olddum bu ay

Kanda bugün göreceksin inş hamileliğini canım. Peki koyu gördükten sonra hangi günler ilişki oldu?
Canım koyu gördükten sonra ertesi gün ve bir sonraki gün ilişki oldu. Bu arada bugün kan testi yaptırdım. Bhcg 768,5 çıktı. 4+3 günlük hamileyim:) doktora da gittim değer 2000 civarı oldugunda kese görünüyormuş. baktı ama küçük olduğu için göremedi. Haftaya tekrar gideceğim. Darısı senin başına canım. Benim ovulasyon testiyle ilk denememdi.

Âmin canım. İnşallah hayırlı haberler alırsın.

Hadi hayırlı olsun dua ette darısı başımıza herhangi bir tedavi gördün mü yoksa doğal yollarla mı oldu canım?
2 aylık evliyim. Doğal yollarla 2. Ay denememizde hamile kaldım. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.

Allahım maşallah hoşgelmiş bebişin ben 12.gün koyu gördüm 12.13.15.gün ilişki oldu 14.gün olmadı çok üzgünüm

ben hic test yapmadan olcakti dsuk oldu ve test yapmak istemiyorum nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…