- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.281
selam bayanlar benım regle 5gün var sizce teste baslamalımıyım ?
peki pik saat ne demek bilgilendirirmisiniz?Testin pik.saatler içinde yumurtanın çatlayacak anlamına geliyor.
yumurtlama daha başlamamış demek.Yumurtlamanın başlamış olduğu zamanda T çizgisinin ya C çizgisiyle eşit yada C çizgisinden daha koyu olması gerek. Yalnız bu testi günde en az iki defa yapmak gerekiyor kesin sonuç için. iki test süresi arasında en fazla 8 saat olmalı ve sabah 10 ila aksam 8 arasında olmalı. benimde bildiklerim bu canım.Ben ilk defa yaptım bu testi ne demek oluyor bu bilgilendirebilecek olan var mı lütfennn laboquick bu arada testin makası
evet :)ama tam olarak ne anlama geliyor bu anlamadım ikiside negatif çıkmışBu da birax önce ki silikleşmiş mi çizgi
sabah tekrar dene istersen.Bu da birax önce ki silikleşmiş mi çizgi
bende geçen aylarda 2 güne 1 çalıştım ama ymurtlamam geç oluyormuş daha yeni testle öğrendim.Ayda sadece 1 kez yumurtlama oluyormus ve yumurta sadece 24 ila 36 saat yaşayabiliyormuş. O yüzden eşim test aldı bu ay bitti gibi olduğundan diğer adetimin başlangıcındn 10 gün sonra testi yapmaya başlayacağım sabah aksam.Bu hafta 2 güne bir çalışma oldu ama hamile kalknca çizgi silikleşmiyor diye okudum demin forumda o zmn bu ayda boşa gitti
Bnm zaten adetlerim çok düzensiz en son 10 temmuzda adet oldumbende geçen aylarda 2 güne 1 çalıştım ama ymurtlamam geç oluyormuş daha yeni testle öğrendim.Ayda sadece 1 kez yumurtlama oluyormus ve yumurta sadece 24 ila 36 saat yaşayabiliyormuş. O yüzden eşim test aldı bu ay bitti gibi olduğundan diğer adetimin başlangıcındn 10 gün sonra testi yapmaya başlayacağım sabah aksam.
o zaman canım bence bi kadın doğum uzmanına görün. Eğer şüpheli birlikteliğin olmuşsa bi beta hcg testi yaptır derim. Belkide gebesindir :) ne kaybedersinki :) Sonuç negatif çıkarsa evde yumurtlama tarihini öğrenebilmek içinde adet olduğun zaman bittikten sonraki günün ertesi günü ovulasyon testi yapabilirsin ta ki yumurtlama olana kadar. Eğer sonuç sürekli negatif çıkarsa yumurtlama olmuyor demektir ve bunun için çatlatma iğnesi vs veriyorlar.Bnm zaten adetlerim çok düzensiz en son 10 temmuzda adet oldum
friendly ne yaptın merak ettim test yapacaktın sanki sen bu aralarSağol canım inş başarabilirim dediklerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?