Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

gecen ay 30günden fazla gecti sonra regl oldum ve smdıde 5gün var eger regl olursam en fazla kaçgünden snra bslamak gerekır

Kızlar bende bu ay ilk krz ovulasyon deniyorum bugün reglin 12. Günü ve hala çok silik geç mi yumurta olacak acaba çok merak ediyorum. Ben hep bu zamanlar oluyor zannediyordum inşallah testin faydasını görürüm

7mayısta 23 haftalık doğum yaptım bebeğimi kaybettim. Bir kızım var , iki hamileliğimdede istediğim ay hamile kaldım. Bugün adetimin 4. Günü ve 21 günde bir olmaya başladım. Neden bilmiyorum ama ovulasyon testi aldım ve bugün yapmaya başladım , inşallah becerebilirim ve acımı azıcıkta olsa hafifler

Arkadaşlar benim 24. günüm ve ovulasyon testi yaptım sonuçlar resimdeki gibi çıktı şimdi ne yapmalıyım bu sonuçlar ne anlama geliyor. Ovulasyonun markası Laboquick. yardımcı olabilirmisiniz.

Ben ilk defa yaptım bu testi ne demek oluyor bu bilgilendirebilecek olan var mı lütfennn laboquick bu arada testin makası

Eklentiler

• 20140817_014431.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 260
Son düzenleme:
Ben ilk defa yaptım bu testi ne demek oluyor bu bilgilendirebilecek olan var mı lütfennn laboquick bu arada testin makası
yumurtlama daha başlamamış demek.Yumurtlamanın başlamış olduğu zamanda T çizgisinin ya C çizgisiyle eşit yada C çizgisinden daha koyu olması gerek. Yalnız bu testi günde en az iki defa yapmak gerekiyor kesin sonuç için. iki test süresi arasında en fazla 8 saat olmalı ve sabah 10 ila aksam 8 arasında olmalı. benimde bildiklerim bu canım.

Bu da birax önce ki silikleşmiş mi çizgi

Eklentiler

• 20140817_233947.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 232
Bu hafta 2 güne bir çalışma oldu ama hamile kalknca çizgi silikleşmiyor diye okudum demin forumda o zmn bu ayda boşa gitti

Bu hafta 2 güne bir çalışma oldu ama hamile kalknca çizgi silikleşmiyor diye okudum demin forumda o zmn bu ayda boşa gitti
bende geçen aylarda 2 güne 1 çalıştım ama ymurtlamam geç oluyormuş daha yeni testle öğrendim.Ayda sadece 1 kez yumurtlama oluyormus ve yumurta sadece 24 ila 36 saat yaşayabiliyormuş. O yüzden eşim test aldı bu ay bitti gibi olduğundan diğer adetimin başlangıcındn 10 gün sonra testi yapmaya başlayacağım sabah aksam.

Bnm zaten adetlerim çok düzensiz en son 10 temmuzda adet oldum

Bnm zaten adetlerim çok düzensiz en son 10 temmuzda adet oldum
o zaman canım bence bi kadın doğum uzmanına görün. Eğer şüpheli birlikteliğin olmuşsa bi beta hcg testi yaptır derim. Belkide gebesindir :) ne kaybedersinki :) Sonuç negatif çıkarsa evde yumurtlama tarihini öğrenebilmek içinde adet olduğun zaman bittikten sonraki günün ertesi günü ovulasyon testi yapabilirsin ta ki yumurtlama olana kadar. Eğer sonuç sürekli negatif çıkarsa yumurtlama olmuyor demektir ve bunun için çatlatma iğnesi vs veriyorlar.

Gittim dr a bi sorun yok yumurta oluşmuştu çatladı yumurtalıklar tembel klomen de kullandım klomen kullandığımda 2 yumurta birden oluştu ve çatlatma iğnesi olmadan çatladı ama biz ilişki takvimine uymadık ovulasyondan önce gebelik testi yaptım negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…