- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.301
Canım ben cuma günü test yaptım ğozitif hcg39, bat 20 ağustos. Yarın tekrar hcg ölçtürcem dğn gece yarısı tekrar test yaptım cıma günüyle aynı koyulukta çıktı hcg artmadı heralde diye çok üzgünümfriendly ne yaptın merak ettim test yapacaktın sanki sen bu aralar
Kizlar adetimin 26.gunundeyim pko var yumurtlamiyorum nasil olsa diye test yapmayi kesmistim bugun bi yapayim dedim boyle cikti bu pozitifmi sizce???
Kizlar testi tekrarladim o daha net cikti ilkkez pozitifi gordum adetimin 26.gununde alttaki son yaptigim
Ben de 3 gündür yapıyorum bugünkü baya silikti önceki günlet yumurtlama olmuş demek ki hiç de anlamıyorum ki bu testtenAllaha sükür kızlar ovulasyon testini 17 temmuzda burda yayınlamıstım adetimin 26. günü.sadece pozitif oldugu gün ilşki oldu 6 aydır ovu testi kullanıyodum ve 6. ayımda pozitifi yakaladım.simdi hamileyim Allaha süküryapmaktan vazgecmeyin ve ben gibi gec yumurtluyo olabilirsiniz eninde sonunda yakalayacaksınız insallah bunlar pozitif ovulasyon örneklerim yumurtladıgım günki.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin amin
canım benimkide hep silikti bazende 2. cizgide kayboluyodu sen devam et yapmaya bilemezsin ne zaman yumurtlayacagınıBen de 3 gündür yapıyorum bugünkü baya silikti önceki günlet yumurtlama olmuş demek ki hiç de anlamıyorum ki bu testten
Önceki iki gün daha netti hatta buraya da yükledim fotosunu dün gece çok silikti :)canım benimkide hep silikti bazende 2. cizgide kayboluyodu sen devam et yapmaya bilemezsin ne zaman yumurtlayacagını
Üzülme tatlım belki evdeki testlerde o kadar hassas değildir sadece 2-3 sonra yapmışsın idrarda belki o kadar çabuk değişim olmuyor olabilir hem olmazsa da üzme kendini destek olalım birbirimize umudumuzu kaybetmeden güzel haberlerini bekliyorumCanım ben cuma günü test yaptım ğozitif hcg39, bat 20 ağustos. Yarın tekrar hcg ölçtürcem dğn gece yarısı tekrar test yaptım cıma günüyle aynı koyulukta çıktı hcg artmadı heralde diye çok üzgünüm
çooook sevindim yaaaaaaa Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAllaha sükür kızlar ovulasyon testini 17 temmuzda burda yayınlamıstım adetimin 26. günü.sadece pozitif oldugu gün ilşki oldu 6 aydır ovu testi kullanıyodum ve 6. ayımda pozitifi yakaladım.simdi hamileyim Allaha süküryapmaktan vazgecmeyin ve ben gibi gec yumurtluyo olabilirsiniz eninde sonunda yakalayacaksınız insallah bunlar pozitif ovulasyon örneklerim yumurtladıgım günki.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin amin
çooook sevindim yaaaaaaa Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinböyle haberler hep umut oluyor bizlere, benimde adetim seninki gibi sıkıntılıhemen hemen her adet dönemimde kist oluşuyor o yüzden seni çok okudum, ve bugün haberi görünce çok mutlu oldum:) benimde bugün 23. günüm dün yaptım test senin yumdan önceki günkü gibi çıktı belki bugündür yum günüm bakalım 12 gibi test yapacağım, benim 19. günümde yani cuma günü baya bir koyuydu oldu sandım ama sıvı alımına dikkat etmemiştim sonra hafta sonu tamamen silindi bende çatladı sandım iki gün boyle tamamen slindi dün yaptım senin yumdan önceki gibi çıktı kafam çok karışıkkkk
canım daha yumurtlamamıssın sanırım devam et yapmayaÖnceki iki gün daha netti hatta buraya da yükledim fotosunu dün gece çok silikti :)
AMİNNNNN:) 19. gün yaptığım da ellerimi yıkamıştım test çubuğuna damladı yanlışlıkla temiz su sonra baktım teste kenarlarda ciddi bir koyuluk var ama sonrası silinik sonra aklımda kaldı dedim elimden damlayan etkiledi sanırım sonra yarım saat sonra tekrar tuvalete çıktım ve test yaptım bu sefer de koyuydu baya ama c çizgisi kadar olmadı diğerlerine göre en koyu gündü bende yarım saat arayla tuvalete çıktığımdan seyrekleşmiştir diye düşündüm hafta sonu gölge gibi silikti dün tekrar koyulaşmaya başladı bende acaba bebeğim benimle mi diye düşünmeye başlamıştım az önce test yaptım yine silik bazen acaba kullanmasam mı diyorum testleri bana gelgitler yaşatıyor sana da yazıyorum uzun uzun ama kusura bakma rahatsız ediyorum. eminim sizde aynı duyguları yaşıyorsunuzdur bunu yaşamayanlar anlayamıyorlar anlatsaktaamin amin aminAllah razı olsun canım bende pko vardı ilaçsız adet olamıyodum yumurtlamıyodum akıntım bile olmuyodu yani ovulasyonu anlayacak hiç bir belirtim olmuyodu ates ölçme yöntemini yaptım olmadı.sogan kürü sayesinde yumurtladım ve ovulasyon testiyle tespit ettim sans eseri.bide orucluktu aksam üzeri yaptım testi 6-7 gibi net cıktı.ondan su içmemeye dikkat edin 4 saat.canım eger koyu olduysa sansa bırakma ilişki olsun ve 1 saat ayaga kalkma ayagını duvara dogru dik.bide ilşki söylemesi ayıp köpek pozisyonunda olsun karnının altına yastık koyup olsun. sende sogan kürü yap hem kistlerinede iyi gelir.insallah bu ay tutar canım.benim hep silik cıkıyodu 2. cizgi o gün sadece koyu cıktı.en koyu oldugu gün yumurtlamıssındır canım.hadi insallah sendende güzel haberler duyalım insallah bebişin buay senle olsun amin .umudun hep olsun
ne rahatsızlıgı canım estagfirullah.yaptıgın testleri burda paylasırsan bizlerde yardımcı oluruz canım hem fikir olur sana.benimde ilk yaptıgım test ovulasyon günü c kadar koyu degildi ama diğer günlere göre en koyuydu sonra testi tekrarladım merak ettim bu kez net cıkmıstı.testleri bence kullanmaya devam et canım zamanla sende aradaki farkı fark edeceksin yumurtladıgın günü anlayacasın diğerleriyle karsılastırınca.yumurtlamadan 2 hafta sonra ben hamile oldugumu ögrendim yani gebelik testi için erken olabilirA
AMİNNNNN:) 19. gün yaptığım da ellerimi yıkamıştım test çubuğuna damladı yanlışlıkla temiz su sonra baktım teste kenarlarda ciddi bir koyuluk var ama sonrası silinik sonra aklımda kaldı dedim elimden damlayan etkiledi sanırım sonra yarım saat sonra tekrar tuvalete çıktım ve test yaptım bu sefer de koyuydu baya ama c çizgisi kadar olmadı diğerlerine göre en koyu gündü bende yarım saat arayla tuvalete çıktığımdan seyrekleşmiştir diye düşündüm hafta sonu gölge gibi silikti dün tekrar koyulaşmaya başladı bende acaba bebeğim benimle mi diye düşünmeye başlamıştım az önce test yaptım yine silik bazen acaba kullanmasam mı diyorum testleri bana gelgitler yaşatıyor sana da yazıyorum uzun uzun ama kusura bakma rahatsız ediyorum. eminim sizde aynı duyguları yaşıyorsunuzdur bunu yaşamayanlar anlayamıyorlar anlatsakta
Anladım tatlım Allah razı olsun rahatlattın beni...ben test yapmaya devam edeceğim o zaman bugün 23. gün; bal çörek otu tarçın kürü yapmıştım ama bu ay olmazsa soğan suyu yapacağım bende senin gibi yarın testlerimi paylaşacağım inşaallah o zaman alırım yorumlarınıne rahatsızlıgı canım estagfirullah.yaptıgın testleri burda paylasırsan bizlerde yardımcı oluruz canım hem fikir olur sana.benimde ilk yaptıgım test ovulasyon günü c kadar koyu degildi ama diğer günlere göre en koyuydu sonra testi tekrarladım merak ettim bu kez net cıkmıstı.testleri bence kullanmaya devam et canım zamanla sende aradaki farkı fark edeceksin yumurtladıgın günü anlayacasın diğerleriyle karsılastırınca.yumurtlamadan 2 hafta sonra ben hamile oldugumu ögrendim yani gebelik testi için erken olabilir
insallah bu ay bebeğin seninle olur canım yapmaya devam et bizde yardımcı oluruz.Allah yardımcın olsunAnladım tatlım Allah razı olsun rahatlattın beni...ben test yapmaya devam edeceğim o zaman bugün 23. gün; bal çörek otu tarçın kürü yapmıştım ama bu ay olmazsa soğan suyu yapacağım bende senin gibi yarın testlerimi paylaşacağım inşaallah o zaman alırım yorumlarını
Bunları bi yorumlayabilir misin senin de kafanı şişirdim ama hiç anlamıyoruminsallah bu ay bebeğin seninle olur canım yapmaya devam et bizde yardımcı oluruz.Allah yardımcın olsun
canım testlerde ilk 5 dakkadaki sonuc önemli pozitif olunca 5 dakkada koyu cıkıyor hemen belli oluyor.pozitif olunca ilk 5 dakkada koyu cıkmıstı benim.buna dikkat et derim canım.ilk resim negatif gibi ama tam anlamadım cizgisi cok ince bu hangi marka.yanlıs bilgi vermiyim.2. resim acılmadı canımBu ilk gün yalnız testi yaptıktan bi 15_20 dk sonra filan ancak çekebildim
Laboquick testin markası ilk başta koyuydu sonra ince bi çizgi olmuştu bu da ikincisi 3. De çizgi silikti sonra belirginleşticanım testlerde ilk 5 dakkadaki sonuc önemli pozitif olunca 5 dakkada koyu cıkıyor hemen belli oluyor.pozitif olunca ilk 5 dakkada koyu cıkmıstı benim.buna dikkat et derim canım.ilk resim negatif gibi ama tam anlamadım cizgisi cok ince bu hangi marka.yanlıs bilgi vermiyim.2. resim acılmadı canım
Amiin Rabbim isteyen herkese nasip etsin:)insallah bu ay bebeğin seninle olur canım yapmaya devam et bizde yardımcı oluruz.Allah yardımcın olsun
yok gülüm negatif yapmaya devam et insallah pozitifi görürsünLaboquick testin markası ilk başta koyuydu sonra ince bi çizgi olmuştu bu da ikincisi 3. De çizgi silikti sonra belirginleşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?