- 23 Temmuz 2014
- 1.356
- 1.859
- 178
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.321
Bunların hepsi negatif ilk çizgi gibi diğerininde o derecede koyulukta olması gerekiyorKızlar alttaki fotoğrafta uzaktan çekilmiş olan yani 19-20. Günlerdi sonra ben 21-22. Günlerde çok silik çıktı gölge gibi onları koymadım üstteki yani yakından çekilmiş olanlar 23 ve 24 ama 24 bozuk mu çıktı anlamadım bir değişik oldu ayrıca 19. Gün gayet koyuydu keşke o zaman koysaydım resmini şimdi silinmiş biraz ben o gün yumurtladım diye düşünüyorum ayrıca silik çıkan günlerde sarı akıntım geldi yoğun bir şekilde şimdide sanki tekrar koyulaşmaya başladı sizce ne olabilir bana bir yardımcı olun kafam çok karışık
bugün 24. günüm yine silik çıktı aklım sürekli bunda 10 gün önce doktora gittiğimde folüküller var demişti ama testler hep silik aslında 19. gün varya o koyuydu tabi c kadar değildi ama üzerinden 5 gün geçti silinmiş iyice hayırlısı olsun testlere devam Allah hepimizin yardımcısı olsunBunların hepsi negatif ilk çizgi gibi diğerininde o derecede koyulukta olması gerekiyor
bak benim pozitifin resmini buraya eklicem şmdi örnek olarak.ayrıca hergün aynı saatlere ve 3-4 saat önce sıvı alımını kesiyorsun değilmi ?bugün 24. günüm yine silik çıktı aklım sürekli bunda 10 gün önce doktora gittiğimde folüküller var demişti ama testler hep silik aslında 19. gün varya o koyuydu tabi c kadar değildi ama üzerinden 5 gün geçti silinmiş iyice hayırlısı olsun testlere devam Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım negatif ama 19. gün koyuysa o gün olmus olabilir degerlendirmissindir insallah.yapmaya devam et canım ben 26. günümde yumurtladımKızlar alttaki fotoğrafta uzaktan çekilmiş olan yani 19-20. Günlerdi sonra ben 21-22. Günlerde çok silik çıktı gölge gibi onları koymadım üstteki yani yakından çekilmiş olanlar 23 ve 24 ama 24 bozuk mu çıktı anlamadım bir değişik oldu ayrıca 19. Gün gayet koyuydu keşke o zaman koysaydım resmini şimdi silinmiş biraz ben o gün yumurtladım diye düşünüyorum ayrıca silik çıkan günlerde sarı akıntım geldi yoğun bir şekilde şimdide sanki tekrar koyulaşmaya başladı sizce ne olabilir bana bir yardımcı olun kafam çok karışık
19. günün öncesini ve sonrasını değerlendirdik gün aşırı gidiyorduk ama sonra 19. pozitiftir diye bırakmıştık ama şimdi içimde hep birşey var negatifmiydi acaba diye teste devam ediyorum ama bir belirginleşiyor bir siliniyor ben anlamadım ki bu işi neyse artık bu sefer olmazsa diğer aya en azından tecrübeli olucam. aklıma sen geliyorsun hep belki de senin gibi bir anda bir bakıcam koyulaşmış. bir de burda bakıyorum hep çok koyu şekilde c kadar neredeyse seninkide oyle benim oyle olmadı hiçcanım negatif ama 19. gün koyuysa o gün olmus olabilir degerlendirmissindir insallah.yapmaya devam et canım ben 26. günümde yumurtladım
19. günün öncesini ve sonrasını değerlendirdik gün aşırı gidiyorduk ama sonra 19. pozitiftir diye bırakmıştık ama şimdi içimde hep birşey var negatifmiydi acaba diye teste devam ediyorum ama bir belirginleşiyor bir siliniyor ben anlamadım ki bu işi neyse artık bu sefer olmazsa diğer aya en azından tecrübeli olucam. aklıma sen geliyorsun hep belki de senin gibi bir anda bir bakıcam koyulaşmış. bir de burda bakıyorum hep çok koyu şekilde c kadar neredeyse seninkide oyle benim oyle olmadı hiç
inan kafam o kadar karışık ki bir de hafta sonu biz evde değildik gittiğim yerde peçeteyle damlattım idararı pilastik kap olmadığı için acaba ondan silik çıkmış olabilir mi diye, kafamda deli sorularrrrrrrrrrrrrr
ayyyy ne güzel soyledin yaaa Allah razı olsun daha öncede yazdım ya 19. gün 4 saat tuvalete çıkmadım öğle arası eve gittim elimi yıkadım temiz su damladı idrarı damlatırken silik çıktı sonra yarım saat sonra tekrar tuvalete çıkıp yaptım bu sefer 19. gün o kadar çıktı yani bir de ilk idrarda olsaydı belkide daha koyu olacaktı diye düşünüyorum. çünkü ilk testin kenarları borda gibi koyu renk oluşmaya başladığını görünce temiz su etkiledi diye düşünrek testi tekrarladım. nasip artık bir yanım tuttu stres yapma diyor bir yanım belki senin gibi 26. 27. günde falan yumurtlayacaksın diyor.o gün testin fotosunu çekmediğime çok pişman oldum. ayrıca keşke öğleden sonra sıvı alımına dikkat edip yine yapsaydım. sizinde başınızı ağrıtıyorum:canım belkide pozitifi kacırıyoduk ben yaptıgımda oructum su alımı olmadıgı için daha net cıktı ama ilk testimde 2. cizgi koyuydu ama cok koyu degil ama en koyu gördüğüm oydu sonra testi tekrarladım daha koyu cıktı bu kez.19. gün öncesi ve sonrası olduysa olur insallah.72 saat canlı kalıyo sperm..ben 6. ayda yakaldım insallah sen bu ay yakalarsın canım.sen yapmaya devam et bi tanıdıgım doktor bayan vardı o adetine 1 gün kala yumurtlamıs o gün ilişki olmus ve o tutmustu.hatta bana demişti megersem gec yumurtluyomusum diye.hiç belli olmaz devam et sen.insallah bebeişin senledir canım
bak benim pozitifin resmini buraya eklicem şmdi örnek olarak.ayrıca hergün aynı saatlere ve 3-4 saat önce sıvı alımını kesiyorsun değilmi ?
sen koyunca bakayım bende buna benzer oldumu diye, sen ne durumdasın koyuyu yakaladığına göre beklemedemisin?
Batim 26 agustos cok heyecanliyim kizlar umudum az ama heyecan cok ne is bu anlamadim
Ya arkadaşlar bi yorum yazın deneyimlililer lütfen bu test pembeleşti biraz T harfi ne demek oluyo şimdi adetimde ayın 13 ündeydi yumurtladım mı yumurtlayacak mıyım
canım 19. gün ovulasyon olması büyük ihtimal koyu olduysa.ama sen ne olur olmaz devam et teste.stres yapma stres yapmadıgında bebiş geliyo inan ben gecen ay testleri bile sallamıyodum pozitif cıktıgında sadece o gün ilişki oldu dedim test yanlıstır cünkü yumurtlamıyodum.stres yapma.Allaha bırak gülüm.insallah güzel haberlerini bekliyorumayyyy ne güzel soyledin yaaa Allah razı olsun daha öncede yazdım ya 19. gün 4 saat tuvalete çıkmadım öğle arası eve gittim elimi yıkadım temiz su damladı idrarı damlatırken silik çıktı sonra yarım saat sonra tekrar tuvalete çıkıp yaptım bu sefer 19. gün o kadar çıktı yani bir de ilk idrarda olsaydı belkide daha koyu olacaktı diye düşünüyorum. çünkü ilk testin kenarları borda gibi koyu renk oluşmaya başladığını görünce temiz su etkiledi diye düşünrek testi tekrarladım. nasip artık bir yanım tuttu stres yapma diyor bir yanım belki senin gibi 26. 27. günde falan yumurtlayacaksın diyor.o gün testin fotosunu çekmediğime çok pişman oldum. ayrıca keşke öğleden sonra sıvı alımına dikkat edip yine yapsaydım. sizinde başınızı ağrıtıyorum:
Seninkini cokkkbenimde bat 26-27 ağustos
benimde bat 26-27 ağustos
Canim hamile olan kiside ovi testi silik cikmoyormus koyu olmaliymis diye duydum yinede hayırlısı cnmve deneyimli arkadaşlar size sorum olucak. baş 1.ağustos bat 26-27 ağustos ve bugün 20. günüm. karın ağrım hala sürekli devam ediyor garip bir şekilde. dayanamayıp az önce eve gelince test yaptım ama ovulasyon testinden yaptım. (12.günde çift çizgi görmştüm zaten) 2.çizgi silik bir şekilde çıktı. adetime 1 hafta var. ümitlenmeli miyim sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?