Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ya arkadaşlar bi yorum yazın deneyimlililer lütfen bu test pembeleşti biraz T harfi ne demek oluyo şimdi adetimde ayın 13 ündeydi yumurtladım mı yumurtlayacak mıyım
Canim srnin ovi testin cok silik t cizgisi c den cok koyu olacak ya da esit olacak seninki negatif koyu olura 24-36 saat sonra yumurta n catliyacaktir esinle degerlendir o zaman

resimleri atıyorum canım bi bakar mısın ? ( adetime 1 hafta var )
Baktim simdi adetinin 12. Gundeki koyuluklara sahip olmali canım .ovi icin yaptigin evet pembelik vvar ama cok silik ..bosver canini sikma bekleyelim bakalim neler olacak hayırlısı uzme hic

Baktim simdi adetinin 12. Gundeki koyuluklara sahip olmali canım .ovi icin yaptigin evet pembelik vvar ama cok silik ..bosver canini sikma bekleyelim bakalim neler olacak hayırlısı uzme hic

12. günde çift çizgiyi yakaladım ve 13.-14. gün tamamen yok oldu şimdi 20.günde yine belirmesi acaba değerlerim mi yükseliyor heyecanı yarattı canım ya

12. günde çift çizgiyi yakaladım ve 13.-14. gün tamamen yok oldu şimdi 20.günde yine belirmesi acaba değerlerim mi yükseliyor heyecanı yarattı canım ya
Evet canim o da bir ihtimal yarin senin icin bende bir yapayim bakalim benim ki ne alemde hem ikimizin markasi da ayni lobuiguickti

diamonds1907 yazamadım doğru düzgün alıntılayamadım sanırım mesajını; sen koyunca bakayım bende buna benzer oldumu diye, sen ne durumdasın koyuyu yakaladığına göre beklemedemisin?
ekledim canım gördün dimi ? evet tahmini ayın 30unda adet görmem gerek bakalım bekliyorum bu 10 gün nasıl geçer bilmiyorum

kızlar merhaba banada yardımcı olurmusunuz lütfennnn... bu ovulasyon testlerinin hiçbiri pozitif değil deilmi? en son yapılan bugun yapıldı ?

Eklentiler

• DSC_0073.webp
    111,9 KB · Görüntüleme: 115
kızlar merhaba ben ovulasyon testinde ayın 17 sinde test pozitif çıktı ve 18 inde silikleşmeye başladı o gece birliktelik oldu. ayın 23 ü normal adet tarihim gebe kalıp kalmadığımı bilmiyorum ve tatile gidicem bu yüzden erteleme hapı kullanacağım ve yarın başlayacağım. Ne yapayım bilemedim. yardımcı olabilirmisiniz. Gebe kalsam bile ilk günleri olacak bebeğe zararı olur mu. Bide başka adeti engelleyici yöntem varmı bildiğiniz. İlk tatilim ve binevi balayımız. Yardım edermisiniz.

Merhaba,

Gebelik şüphen varsa hiç bir şekilde adet geciktirici kullanmamalısın benceistersen erken gebelik testi yapıp bi kontrol et yada üşenmezsen kan testi yaptır derim ben..

ama daha 2 gün oldu gebelik çıkarmıki?

Oooo çok yeniymiş gercektende gebelik testi sonuç vermez tabi..ama Ovülasyon testinde pozitifi görmüş ve eşinle birlikte olmuşsun..yani geç döllenme olmuş olabilir çok düşük bi ihtimalde olsa..

O ilacın prospektüsündede hamilelik şüphesi olanların kullanmaması gerektiği yazıyordu sanırım..seni çok iyi anlıyorum tatil ve balayım gibi olacak demişsin ama olurda regl olursan ve deniz kenarına tatile gidiyorsan,adetinin 2. Yada 3. Günü denize/havuza girerken tampon kullanabilirsin.. Ben bu yaz aynısını yaptım,risk almamak adına..

Bebiş planını tatil sonrasına bıraksaymışsın keşkeee

Son düzenleme:
ekledim canım gördün dimi ? evet tahmini ayın 30unda adet görmem gerek bakalım bekliyorum bu 10 gün nasıl geçer bilmiyorum
seninki tereddütsüz koyu çıkmış geçer geçer inşaallah günler mutlu haberi alırsın inşaallah sen ilk kez mi denedin bu ay ben ilk denedim eğer olmazsa bir dahakine ateş mi ölçsem diyorum

hadi inşaallah bakalım bir de göğüslerim şişti acıyor dokununca karnım bacaklarım ağrıyor insanın aklına hemen güzel haberler geliyor:) ama belkide kırmızıların habercisidir bekleyip göreceğiz biz yine de değerlendirmelere devam ediyorum ne olur ne olmaz geç yumurtlarsam flan diye Rabbim senin gibi mutlu haberler almayı nasip etsin. Sende durumlar nasıl belirtiler oldu mu hissettin mi hiç hamileliğini bize tiyolar verir misin biraz

seninki tereddütsüz koyu çıkmış geçer geçer inşaallah günler mutlu haberi alırsın inşaallah sen ilk kez mi denedin bu ay ben ilk denedim eğer olmazsa bir dahakine ateş mi ölçsem diyorum
evet ilk kez kullandım iyiki kullanmışm çnkü kaçırabilirdim günleri telefonun verdiği tarihe bıraksaydım.. bakalm 10 gün sonra sonucu alırız inş olumlu sonuç olur ama ateş yöntemide mantıklı ben ovulasyonu kullanırken ateşimide ölçtm ve bigün önce 35,1 iken ovulasyon günümde 36,5 çıktı azda olsa yükselme bariz belliydi ama 15inden sonra bıraktım test yapmayı çok üstüne düşmek istemedim haftaya yine yapmaya başlıcam hamilelik varsa zaten ovulasyon testleride gösteriyormuş.

peki su alımını nasıl yaptın ben bir bardak falan su içiyorum dört saat içerisinde, mesela sbah 7:30 da lavobaya gidiyorum sanra bir daha öğle arasında gidiyorum 12 de hemen hemen 4, buçuk saat tutmuş oluyorum. ama ateşte tuvalet tutmak yok o sanki daha mantıklı geliyor bana ateş ölçer mi aldın eczaneden nasıl yaptın inşaallah gerek kalmazda kalırsa öyle yaparım bende

canım bence sabah saatlerinde yapmamalısın öğleden sonra bşyler yedikten sonra daha iyi belirliyor ama tabi yemek zamanından 4 saat geçmş olmalı.mesela ben şöyle yapıyordum saat 3 gibi yemek yedikten sonra su içiyordum ve 7.7buçuğa kadar bşy içmiyordum yemiyordum.o saatte testi yapıyodum zaten 3.yaptığım testte pozitifi gördm ama tuttumu bilmiyorm bakalm.ateşimide gün içinde herhangi bi saat ölçüyordum sabah fln değil yani nezmn aklıma gelirse yapıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…