Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

galiba yine olmadı yaaaaaaaa diamonds bundan saonra öğleden sonra yapayım bari bence kaçırdım ben bu ay yaaaaaaaa
Canım ben de ovulasyon testini ilk bu ay yaptım.. ben adetin 13. 14. gününde yumurtladigimi dusunuyordum hep cikmayinca yanlış yapiyorum zannettim ama bi baktım 18.gun koyu çift çizgi meğer gec yumurluyormusum. Ben hep öğleden sonra yaptım sende devam et bence :)

benim bir önceki sayfada eklediğim resimler var 19. günümde bundan biraz daha koyuydu ama yinede c kadar olmadı, bugün 25. günüm hala tam koyu olmadı :KK63: benim aşk pastam var ya onun da öyle olmuş 26. gün tam koyu olmuş biz yine de değerlendirmeye çalışıyoruz belki de geçti yum inşaallah geçtiyse bile değerlendirmişizdir Allah hepimizin yüzünü güldürsün sen ne durumdasın beklemede misin?

Benim dün çift çizgi oldu ben hiç 18. günde yumurtladigimi düşünmemiştim iyi oldu test yaptığım bugün silikleşmeye başlamış gibi.. degerlendirdik bakalim inşallah bu ay tutar isteyen herkese nasip olsunnn amiiiin

Âmin canım ya bende kendime dua ederken belki komik ama diyorum ki Allahım kadınlar klübünde yazan arkadaşlarıma ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar ver diyorum Rabbim nasip etsin inşaallah:)

Kızlaaaar sonunda çift çizgiyi yakalamayı nasip etti Allahım çok şükür:) hadi bakalım 14 gün sonra ne olacak:)

Eklentiler

• image.webp
    102,8 KB · Görüntüleme: 96
Aaa bu mesajını yeni gördümmm aynenn bu en son ki pozitif canm hadi bakalm çalışmalara devamm :)
Bak burda daha da belli, ama yani halim çok gülünesiydi 16 gündür test yapıyorum adetimin 9 günü başlamıştım yapmaya bugün 25 oldu bugünü o kadar beklemişim ki bakmalara doyamadım testeBuradakinde daha da net belli bir de sıvı alımına dikkat etmemiştim gece içime bir kurt düştü test yapayım dedim iyi ki de yapmışım :) dün çalışma yapmıştık yarın yapacağız artık siperm kalitesini düşürmeyelim dedik hadi bakalım inşaallah benim de bir 10 gün sonra belli olur:)

Eklentiler

• image.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 86
Nolur yardım edin.,2aydır Korunmasız ilişki yaşıyorum, 28 günde bir düzenli regl olurum, sat 15 temmuz ve ben hala regl olmadım. 18 ağustosta b.hcg sonucu 0.13 idi.Ve ben hala regl olmadım beklemeli miyim, geç döllenme ihtimali var mı sizce..

insallah pozitifi görürsün canım bende pko vardı yani adet gecikmesinden anlamıyodum.cok bir belirtim olmadı yani sadece gögsüm sisti bu arada oluyodu zaten ve kabız oldum sonrada ishal oldum.ama gebe oldugumu anlamadım ovulasyon testi yaptım ondan anladım yani belirtilere takılma rahat ol

canım bu pozitif :) hayırlısı olsun insallah hadi bakalım müjdeni bekliyorum

canım bu pozitif :) hayırlısı olsun insallah hadi bakalım müjdeni bekliyorum
Allah'a şükürler olsun nasip etti bana da ikinci çizgiyi kalın görmeyi, dün öğlen yaptım belirgindi ama boyle değil sonra işten dönünce 5 buçuk gibi lavaboya gittim sonra da dışarı çıktım eve 11 de geldim içime doğdu sanki bir test yapayım diye sıvı alımına dikkat etmediğim halde böyle koyu oluverdi o kdar mutlu oldum ki, şimdi anladım ki benim yumurtlama zamanımda adet belirtisi gibi belirtiler oluyor burdan anlayabilirim bu akşam iş çıkışında tekrar test yapacağım bakalım bu sefer ne olacak

geç döllenmeyi daha önce okumuştum, geç yumurtlama anlamına geliyormuş yani sen 28 günde bir olduğunu düşünerek 14. yumurtluyor olma ihtimalini yüksek tutmuşsundur. ama belkide daha geç yumurtluyorsundur. iki ihtimal var geç yumurtladın bu yüzden henüz rahme yerleşmediği için negatif çıktı, ya da sen stres yaptın ondan gelmedi 1. ihtimal olsun inşaallah ama çok umutlanma yine de sonra hayal kırıklığı kötü oluyor

Kızlar ovulasyon testim pazar ve pazartesi tam koyu çıktı salı silikleşti o günlere dikkat ettim acaba döllenme olmuşmudur ya göğüs uçlarımda ağrı var bide ara ara kasıklarımda sancı olmaya başladı adetime 7 gün var

bende doyamamıştım bakmaya ya sanki hamileliğimi öğrenmişim gibiydi..inşallh 1 hafta sonra gebelik testindede görürüm çift çizgiyi ve inşallah devamıda gelir..hepimiz mutlu mutlu evlat sahibi olalımmm inşş

AMİİİNNNNN dün uyuyamadım hemen hayaller kurmaya başladım falan sonra dedim topla kendini hayaller suya düşünce kötü oluyor. Rabbim inşaallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşaallah haftyaa buraya mutlu haberi yazarsın

Slm arkadaslar insallah hepinizden guzel haberler gelir size sormak istedigim bisey var ben klomen kullandim 8de ovulasyon gunumdu testlede yakaldim pozitif i yani hem test hemde klomen kullandim benim bugun adet olmam lazimdi olmadim gebelik testi yaptim negatif yumurtlamadan 14 gun sonra adet oluyoruz benim sizce neden olmadi birde hic addet belirtim yok karnim sismedi goguslerimdeki herzaman olan seyler olmadi ama sadece uclari yarada tuz degiyormus gibi aciyo siz ne dersinir hamile olsam teste cikardi dimi cevap yazarsaniz sevinirim

bu kişiden kişiye o kdar değişiyorki iki ardaşımdan duydun adetten 1 hafta önce gebelik testinde 2. çizgiyi görmüşler kimileri de çok geç görmüşler çünkü döllenen yumurta 4-10 gün arasında rahime yerleşiyormuş rahme yerleştirtikten sonra hcg salgılıyormuş. bence sen bir de ovülasyon testi yap elinde varsa eğer o yumurtlama günkü gibi koyu çıkarsa umut olabilir ya da direkt kanda baktırabilirsin inşaallah bebeğin seninledir:)

daha çok yeni zor ama bekle bence biraz burdaki arkadaşlar bata iki gün kala falan ovülasyon yapıp görmüşler hamileliklerini inşaallah Rabbim hepimize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…