- 23 Temmuz 2014
- 1.356
- 1.859
- 178
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.381
Cok t[/QUOTE][Q O TEŞEKKÜRLE cevap E="meemure, poscok.pozitif degil ama 595219, member: 612183"]bu kişiden kişiye o kdar değişiyorki iki ardaşımdan duydun adetten 1 hafta önce gebelik testinde 2. çizgiyi görmüşler kimileri de çok geç görmüşler çünkü döllenen yumurta 4-10 gün arasında rahime yerleşiyormuş rahme yerleştirtikten sonra hcg salgılıyormuş. bence sen bir de ovülasyon testi yap elinde varsa eğer o yumurtlama günkü gibi koyu çıkarsa umut olabilir ya da direkt kanda baktırabilirsin inşaallah bebeğin seninledir:)
tam anlayamadım cevabı tatlım gebelik testinde çıktı mı ikinci çizgi?[/QUOTE]Cok tesekkurler arkadasim ovulasyon testi yaptim am ilk idrarla pozitif degil ama yakin bide su oldu yaptigim gebelik testinde ikinci cizgi hafif cikmis simdi bidaha baktimdaa hamilemiyim acaba eger hamileysem yazarim tekrar cunku inanilmaz farklar vardi onceki aylarla bu ay birde denedigim koca kari hamilelik yontemleri vardi onlardan bahsedicegim sayet hamileysem cunki inanilmaz ihtiyaci oluyo insanin
Tesekkurle arkadasim cevap yazdigin icin ovulasyonda yaptim ama ilk idrarla yapmistim cok.p
tam anlayamadım cevabı tatlım gebelik testinde çıktı mı ikinci çizgi?[/QUOTE]Cok tesekkurler arkadasim ovulasyon testi yaptim am ilk idrarla pozitif degil ama yakin bide su oldu yaptigim gebelik testinde ikinci cizgi hafif cikmis simdi bidaha baktimdaa hamilemiyim acaba eger hamileysem yazarim tekrar cunku inanilmaz farklar vardi onceki aylarla bu ay birde denedigim koca kari hamilelik yontemleri vardi onlardan bahsedicegim sayet hamileysem cunki inanilmaz ihtiyaci oluyo insanin
[/QUOTE]Tesekkurle arkadasim cevap yazdigin icin ovulasyonda yaptim ama ilk idrarla yapmistim cok.p
tam anlayamadım cevabı tatlım gebelik testinde çıktı mı ikinci çizgi?
Bak sonunda çift çizgiyi gormussun canım cok sevindimm :) az kaldi hayırlı haberler alırız inşallah benim bat 31 ağustos :))Bak burda daha da belli, ama yani halim çok gülünesiydi 16 gündür test yapıyorum adetimin 9 günü başlamıştım yapmaya bugün 25 oldu bugünü o kadar beklemişim ki bakmalara doyamadım testeBuradakinde daha da net belli bir de sıvı alımına dikkat etmemiştim gece içime bir kurt düştü test yapayım dedim iyi ki de yapmışım :) dün çalışma yapmıştık yarın yapacağız artık siperm kalitesini düşürmeyelim dedik hadi bakalım inşaallah benim de bir 10 gün sonra belli olur:)
bende senden 2 gün sonra gördüm sanırım çift çizgiyi inşaallah arka arkaya veririz güzel haberleriBak sonunda çift çizgiyi gormussun canım cok sevindimm :) az kaldi hayırlı haberler alırız inşallah benim bat 31 ağustos :))
hadi bakalım inşaallah Rabbim yola çıkan emanetini yarı yolda koymasın sağlıklı sıhhatli kucağına ulaştırsın çok dua et ve kendine dikkat et tatlım:)[/QUOTE]Pazartesiye kadar olmassam adet yaptiracagim ama bencede var benim oncekilerdede hic bisey cikmamisti testlerdede inşallah vardir cunku cok umitlendim yoksa buyuk bir hayel kırıklığı
yanlış yazmışım ne kadar zaman sonra silindi yanieylülinko sana birşey soracağım ben dün öğlen yaptım negatifti gece 11 de yaptım pozitifti bugün öğlen yaptım yine pozitif senin ne kadar zaman sonra koyulaştı ben artık bugün yapmayaym diyorum yarın yaparım olmazsa
Canim benim 2 gün önce pozitifti dün de baya koyuydu bugün yaptım siliklesmis.. yani 2 gun gibi pozitif durdu. Seninde yarın siliklesir.. bu gunleri kacirma sakinyanlış yazmışım ne kadar zaman sonra silindi yani
Merhaba kızlar ovulasyon testi yani clear blue kullananlar varmı memnun olup doğru sonuçlanan
COK SEVİNDİM CANIM İNSALLAH POZİTİF OLUR HEP YAPTIGIN TESTLER GÜZEL HABERLER BEKLİYORUM CANIM GÖZÜN AYDIN MASALLAHAMİİİNNNNN dün uyuyamadım hemen hayaller kurmaya başladım falan sonra dedim topla kendini hayaller suya düşünce kötü oluyor. Rabbim inşaallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşaallah haftyaa buraya mutlu haberi yazarsın
Adetin kaçıncı günündesin ve adet aralığın nasıl ona bağlı benimde böyle oldu silindi sonra tekrar koyu oldu yani yavaş yavaş koyulaşmıyor çoğunlukla bir anda koyulaşıyorArkadaşlar siZce yakınmı yumurtlamam
Canım adetimin bugün10. Günü adet aralığım genelde en erken35 günde bir oluyo 4gündür bu testi yapıorum sanki gün geçtikçe koyulaşıo gibi geldiAdetin kaçıncı günündesin ve adet aralığın nasıl ona bağlı benimde böyle oldu silindi sonra tekrar koyu oldu yani yavaş yavaş koyulaşmıyor çoğunlukla bir anda koyulaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?