Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlaaar daha önceki sayfalarda görmüştüm bir liste yapsak yumurtlamayı bekleyenler ve yumurtlaması olup da batı bekleyenler bizi motive eder diye düşündüm, birbirimize destek oluruz ne dersiniz

[Q O TEŞEKKÜRLE cevap E="meemure, post: 36595219, member: 612183"]bu kişiden kişiye o kdar değişiyorki iki ardaşımdan duydun adetten 1 hafta önce gebelik testinde 2. çizgiyi görmüşler kimileri de çok geç görmüşler çünkü döllenen yumurta 4-10 gün arasında rahime yerleşiyormuş rahme yerleştirtikten sonra hcg salgılıyormuş. bence sen bir de ovülasyon testi yap elinde varsa eğer o yumurtlama günkü gibi koyu çıkarsa umut olabilir ya da direkt kanda baktırabilirsin inşaallah bebeğin seninledir:)[/QUOTE]
Cok tesekkurler arkadasim ovulasyon testi yaptim am ilk idrarla pozitif degil ama yakin bide su oldu yaptigim gebelik testinde ikinci cizgi hafif cikmis simdi bidaha baktimdaa hamilemiyim acaba eger hamileysem yazarim tekrar cunku inanilmaz farklar vardi onceki aylarla bu ay birde denedigim koca kari hamilelik yontemleri vardi onlardan bahsedicegim sayet hamileysem cunki inanilmaz ihtiyaci oluyo insanin

Son düzenleme:
Cok tesekkurler arkadasim ovulasyon testi yaptim am ilk idrarla pozitif degil ama yakin bide su oldu yaptigim gebelik testinde ikinci cizgi hafif cikmis simdi bidaha baktimdaa hamilemiyim acaba eger hamileysem yazarim tekrar cunku inanilmaz farklar vardi onceki aylarla bu ay birde denedigim koca kari hamilelik yontemleri vardi onlardan bahsedicegim sayet hamileysem cunki inanilmaz ihtiyaci oluyo insanin[/QUOTE]
tam anlayamadım cevabı tatlım gebelik testinde çıktı mı ikinci çizgi?

Cok t[/QUOTE]
Tesekkurle arkadasim cevap yazdigin icin ovulasyonda yaptim ama ilk idrarla yapmistim cok.p
tam anlayamadım cevabı tatlım gebelik testinde çıktı mı ikinci çizgi?[/QUOTE]

Tesekkurle arkadasim cevap yazdigin icin ovulasyonda yaptim ama ilk idrarla yapmistim cok.p

tam anlayamadım cevabı tatlım gebelik testinde çıktı mı ikinci çizgi?[/QUOTE][/QUOTE]
Evet cikmis hafif ama yarim saat sonra felan
tam anlayamadım cevabı tatlım gebelik testinde çıktı mı ikinci çizgi?[/QUOTE]

[/QUOTE]

hımmm o zaman olabilir bence çünkü benim daha önce yaptığım gebelik testlerinde gebelik olmadığı için t çizgisi bembeyazdı ikinci çizgi olmazdı bence eğer birşey olmasaydı ama bence sen bir kan testi yaptır orda çıkar kesin varsa

tam anlayamadım cevabı tatlım gebelik testinde çıktı mı ikinci çizgi?
[/QUOTE]

tam anlayamadım cevabı tatlım gebelik testinde çıktı mı ikinci çizgi?[/QUOTE][/QUOTE]
Evet canim ikinci cizgi cikti cok silik

hımmm o zaman olabilir bence çünkü benim daha önce yaptığım gebelik testlerinde gebelik olmadığı için t çizgisi bembeyazdı ikinci çizgi olmazdı bence eğer birşey olmasaydı ama bence sen bir kan testi yaptır orda çıkar kesin varsa[/QUOTE]
Pazartesiye kadar olmassam adet yaptiracagim ama bencede var benim oncekilerdede hic bisey cikmamisti testlerdede inşallah vardir cunku cok umitlendim yoksa buyuk bir hayel kırıklığı

Bak sonunda çift çizgiyi gormussun canım cok sevindimm :) az kaldi hayırlı haberler alırız inşallah benim bat 31 ağustos :))

Pazartesiye kadar olmassam adet yaptiracagim ama bencede var benim oncekilerdede hic bisey cikmamisti testlerdede inşallah vardir cunku cok umitlendim yoksa buyuk bir hayel kırıklığı[/QUOTE]
hadi bakalım inşaallah Rabbim yola çıkan emanetini yarı yolda koymasın sağlıklı sıhhatli kucağına ulaştırsın çok dua et ve kendine dikkat et tatlım:)

Cok tesekkurler arkadasim allah hepimizin kucagini doldursunn
Pazartesiye kadar olmassam adet yaptiracagim ama bencede var benim oncekilerdede hic bisey cikmamisti testlerdede inşallah vardir cunku cok umitlendim yoksa buyuk bir hayel kırıklığı
hadi bakalım inşaallah Rabbim yola çıkan emanetini yarı yolda koymasın sağlıklı sıhhatli kucağına ulaştırsın çok dua et ve kendine dikkat et tatlım:)[/QUOTE]

TE="meemure, post: 36598986, member: 612183"]Pazartesiye kadar olmassam adet yaptiracagim ama bencede var benim oncekilerdede hic bisey cikmamisti testlerdede inşallah vardir cunku cok umitlendim yoksa buyuk bir hayel kırıklığı[/QUOTE]
hadi bakalım inşaallah Rabbim yola çıkan emanetini yarı yolda koymasın sağlıklı sıhhatli kucağına ulaştırsın çok dua et ve kendine dikkat et tatlım:)[/QUOTE]
Cok

eylülinko sana birşey soracağım ben dün öğlen yaptım negatifti gece 11 de yaptım pozitifti bugün öğlen yaptım yine pozitif senin ne kadar zaman sonra koyulaştı ben artık bugün yapmayaym diyorum yarın yaparım olmazsa

yanlış yazmışım ne kadar zaman sonra silindi yani

merhaba kızlar benim bu ay cift cizgi öncesi ve sonrası düzenli ilişki olmasına rağmen gebelik olmadı malesef halbuki çok umutluydum. şuan regliyim internetten clear blue digital test aldım. aranızda kullanan var mı tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. gülen yüzü görünce mi sonrasında mı ilişki oldu ve nasıl sonuçlandı.

COK SEVİNDİM CANIM İNSALLAH POZİTİF OLUR HEP YAPTIGIN TESTLER GÜZEL HABERLER BEKLİYORUM CANIM GÖZÜN AYDIN MASALLAH

Adetin kaçıncı günündesin ve adet aralığın nasıl ona bağlı benimde böyle oldu silindi sonra tekrar koyu oldu yani yavaş yavaş koyulaşmıyor çoğunlukla bir anda koyulaşıyor
Canım adetimin bugün10. Günü adet aralığım genelde en erken35 günde bir oluyo 4gündür bu testi yapıorum sanki gün geçtikçe koyulaşıo gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…