- 23 Temmuz 2014
- 1.356
- 1.859
- 178
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.401
Ben de ortalama senin gibi günde falan oluyorum ben 24. Günün gecesinde gördüm koyu çizgiyi senin gibi hergün umutlandım koyulaşıyor diye ama epey sonra oldu. Burada okuduklarımdan anladığım kadarıyla adet döngüsü uzun olanlar daha geç yumurtluyorlar tahminimce sen 20 veya 21. Gün yumurtlarsın ama sen yine de hergün yap en azından kaçıncı gün yumurtladığını bilemiyorsun ama stres olma neden olmuyor diye çünkü Yumurtlamanın olduğu gün iki çizgi çabucak gayet oyu bir şekilde oluşuyorCanım adetimin bugün10. Günü adet aralığım genelde en erken35 günde bir oluyo 4gündür bu testi yapıorum sanki gün geçtikçe koyulaşıo gibi geldi
Canım teşekkür ederim ilgilendiğin içinBen de ortalama senin gibi günde falan oluyorum ben 24. Günün gecesinde gördüm koyu çizgiyi senin gibi hergün umutlandım koyulaşıyor diye ama epey sonra oldu. Burada okuduklarımdan anladığım kadarıyla adet döngüsü uzun olanlar daha geç yumurtluyorlar tahminimce sen 20 veya 21. Gün yumurtlarsın ama sen yine de hergün yap en azından kaçıncı gün yumurtladığını bilemiyorsun ama stres olma neden olmuyor diye çünkü Yumurtlamanın olduğu gün iki çizgi çabucak gayet oyu bir şekilde oluşuyor
Ne demek tatlım yardımcı olabilmişimdir inşaallahCanım teşekkür ederim ilgilendiğin için
yok tabi kötü bişi değil ama şaşırdım daha önce böle bi durum olmamıştı.bide acaba ilk yumurtlamada çalışmaların faydası olmuşmudur yoksa yine eşimle ilişki yaşamammı gerekiyor die düşünüyorum.eşime yumurtladığımı söylemeden ilişkiye çağırıyorum yani gebelik olursa ona sürpriz olucak gibi.bukadar sık ilişki ye çağıran ben oluncada ne oluo hiç demezdin sen genelde die şaşırıyor :)
Canım fazla testin varsa yapmaya devam et benimde dongum 28gündür ve ben 18.gün yumurtladim. Gerçi doktor catlamak üzere demis ama bence yine de devam etBu ay ilk defa test kullanıyorum,banada yardımcı olurmusunuz? Ben 28günde bir adet oluyorum.bugn 14.günüm.düne kadar olan testleri sırası ile koydum ,fakat bugün hiç çizgi çıkmadı! Bugün ilişki oldu sadece ,geçmi kaldım sizce? Bu arda cuma dr gittim.birkaç güne yumurtan çatlar dedi.
Bana ilk başta yumurtlama zamanin gibi geldi yani pozitif zaten t çizgisi c den köyü olursa pozitif önündeki 4 günü değerlendir canım bencebaşladı ost: 36657586 .!.:Kızlar testleri mi yorumlarımısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?