Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canım adetimin bugün10. Günü adet aralığım genelde en erken35 günde bir oluyo 4gündür bu testi yapıorum sanki gün geçtikçe koyulaşıo gibi geldi
Ben de ortalama senin gibi günde falan oluyorum ben 24. Günün gecesinde gördüm koyu çizgiyi senin gibi hergün umutlandım koyulaşıyor diye ama epey sonra oldu. Burada okuduklarımdan anladığım kadarıyla adet döngüsü uzun olanlar daha geç yumurtluyorlar tahminimce sen 20 veya 21. Gün yumurtlarsın ama sen yine de hergün yap en azından kaçıncı gün yumurtladığını bilemiyorsun ama stres olma neden olmuyor diye çünkü Yumurtlamanın olduğu gün iki çizgi çabucak gayet oyu bir şekilde oluşuyor

Canım teşekkür ederim ilgilendiğin için

selam bende aranızda yeniyim ama aslında eski üyelerdenim.ilk bebeğimin haberini ozamanki kk arkadaşlarımla paylaşmıştım ve ovulasyon testi ile ilk seferde gebe kalmıştım.aradan 4 sene geçti ve testin ne kadar koyulukta olduğunu unuttum.şimdi yeniden bebek istiyoruz ve ayın 8inde son adetimi oldum 19undan itibaren ovulasyon testi yapmaya başladım 22sindede uzayan akıntım geldi ve ogün 4.testimdi .cok koyu olmasada ilki kadar baya bi koyuluk yakaladım ve ertesi 2 gün eşimle ilişkide bulunduk.sonraki kalan 2 testtede yine aynı koyuluk vardı.ama anlamadığım bugun sabah wc deyken yine uzayan akıntım oldu ve sağ kasığım bacağıma kadar ağrı yapıyor yürümeme engel oluyor.ben 2.kez mi yumurtluyorum kızlar varmı böyle yaşayan yardımcı olun lütfen.yine eşimle çalışmamı yapmam lazım acaba buna göre

eğer test koyu çıkıyorsa yumurtlama o zamandır bence yani koyu çıktığı zamanlardır. hem sıkıntı yapma kendini ikinci kez yumurtlamanda kötü birşey değil ki

yok tabi kötü bişi değil ama şaşırdım daha önce böle bi durum olmamıştı.bide acaba ilk yumurtlamada çalışmaların faydası olmuşmudur yoksa yine eşimle ilişki yaşamammı gerekiyor die düşünüyorum.eşime yumurtladığımı söylemeden ilişkiye çağırıyorum yani gebelik olursa ona sürpriz olucak gibi.bukadar sık ilişki ye çağıran ben oluncada ne oluo hiç demezdin sen genelde die şaşırıyor :)

anladım şimdi bence boş geçme, ne güzel yaa bir kızın var ben ilk istiyorum daha o yüzden çok stresliyim.

en iyisi boş geçmemek.allah seninde gönlüne göre versin canım bizde 1 sene bekledik kızımın gelmesini en son ovulasyon testini keşfettim ve rabbim ilk seferde nasip etti.inş 2.bebeğimde kız olur bu aydan ümitliyim ama allah bilir tabi.sen nezamandır bekliyorsun?

biz 15 aylık evliyiz 2 aydan beri korunmuyoruz 25. günde yumurtladım ben. 31. gün bugün; benim döngüm uzun ve düzensiz o yüzden beklemedeyim şimdi ovülasyonu ilk bu ay kullandım inşaallah benimde senin gibi hemen gelir ovülasyonla bir de dün boyle minik minik lekelenme oldu ama çok garipti boyle bulaşmıyor peçeteye parça parça gelmiş sanki yerleşme olabilir mi diye düşündüm inşaallah öyledir

anladım evet benimde eskiden çok düzenliydin bekarken hatta hamile kalana kadar.sonra doğum kontrol kullandım dengem bozuldu 2 ay aynı günde oluom en son bu ay 3 gün öncesi oldum bu yüzden ovi.testini kullandım.inş.lekelenme dediklerin bebiş habercisidir bende hatırlamıyorum öle bişiler olmuşmuydu ama öğrendikten sonra akıntılar çoğalmıştı onu hatırlıyorum.

Bu ay ilk defa test kullanıyorum,banada yardımcı olurmusunuz? Ben 28günde bir adet oluyorum.bugn 14.günüm.düne kadar olan testleri sırası ile koydum ,fakat bugün hiç çizgi çıkmadı! Bugün ilişki oldu sadece ,geçmi kaldım sizce? Bu arda cuma dr gittim.birkaç güne yumurtan çatlar dedi.

Eklentiler

• image.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 100
bence ikinci çizgilerin daha koyu olması gittikçe artan koyuluk olması gerek sanırım kaçırmışsın yumurtlamayı ama eğer elinde fazla varsa yapmaya devam et belki2.kez yumurtlayabilirsin benim gibi.bende 15. günden yumurtladım 4 gün sonra yine yumurtluyorum galiba 2 kez uzayan akıntım geldi çünkü...

Bende hiç akıntı olmadı,bide ultrasonda bir yumurtam vardı.bugn 3kez yaptım test dayanamadım.elimde kaçtane kalmış bi bakayım

bak bakalım canım çünkü ben hiç 2.kez yumurtlayabileceğimi düşünmezdim ama belki bendede olsa test yapsam ne çıkar daha net söyleyebilirdim bişiler

Canım fazla testin varsa yapmaya devam et benimde dongum 28gündür ve ben 18.gün yumurtladim. Gerçi doktor catlamak üzere demis ama bence yine de devam et

bence artık bugun yapmışsın yarın aksamustu 5 gibi yap son 4 saat bişi içme pek.ben tuttuğu zaman 4 gun arka arkaya girmiştim ilişkiye ama gün aşırıda olur

Kızlar testleri mi yorumlarımısınız?

Eklentiler

• 1409146309003.webp
    94,5 KB · Görüntüleme: 112
arkadslar 2 aydır ovulasyon testi yapıyorum malum günleri degerlendiriyorum fakat olmuyo sinir oldum kacıncı ayınızda hamile kaldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…