Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canim ben 1sene cocuk olmasi icin bekledim sonra bu testleri kesfettim ve ilk ayda oldu benim simdi yeniden istiyorum bu ay yine kullandim bu testlerden sag kasigimda cok agri var seyirme gibide oluo pitpit atma gibide ins.bikerede tutar tekrar.son adetim 8iydi 23de yunurtlama gunu.

Merhaba; yumurtlama günlerinde ilişkiye girdikten sonraki gün denize girmenin gebe kalmaya bir zararı var mıdır acaba, bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen?

arkadaşlar internetten ovulasyon testi alıcam yorumları okudum ama kafam karıştı önerebilieceğiniz marka var mı?

Meraba kizlar clearblue kullananlardan yardim alabilirmiyim acaba... ben bu ay ilk defa kullabmaya basladim. Dun gulen yuzyoktu. Bugun direk gulen yuzu gordum. Ama oncesinde yanip sonen gulen yuzu gormem gerekmiyomiydu??? Bide oglen gulen yuzu gorunce aksam normal laboquick yapayim dedim onda cok silik cift cizgi vardi. Madem gulen yuz cikti. Cift cizgiyi koyu gormem gerekmiyomuydu. Testim bozuk mu cikti acaba.zaten son yaptigimda sabit yanan gulen yuzu gorunce bi daha silinmedi tekrar test yapayim dedim ama resetlenmedi. Ne karisikmis ya

Merhaba bayanlar, bende hamile kalmak istiyorum 2 ay önce lh kiti aldım 2 aydır lh kiti ile deniyoruz adetimin baslangıcından itibaren 13. günler pozitif oldu, pozitif cıktıgı günleri degerlendirdik ama 2 aydır hamile kalamadım. Adet düzensizligim var ama bazen 26 günde bir bazen 28-29 günde bir bazen 35 gün oluyor arası ama bu 2 aydır 28 gün oluyor arası. Aranızda lh kitiyle hemen hamile kalamayan varmı? Bir problemmi var diye düsünmeye başladım Çünkü lh kitinin kullanım kılavuzunda 3-4 ay bu yöntemle hamile kalamassanız doktorunuza danışın diyor. Lh testi pozitif olana kadar iliskiye girmeden bekliyormusunuz ? ondan dolayı mı hamile kalamadım. Sizce doktora gidiyimmi?

13 aydır deniyoruz bu ay ilk defa ovulasyon testinide denicem herkes çok bahsediyodada hiç girip bakmamıştım bununla ilgili topiklere

Kızlar merhaba bu ay bende deniyorum , benim testlerimide yorumlarmısınız

Eklentiler

• image.webp
    318,7 KB · Görüntüleme: 98
Ben de bu ay ilk kez deniyorum Pedictor ve Laboquick markalı testlerden aldım..10. günümde başladım şu an yeniden adet görmeme bi kaç gün kaldı..ama bir türlü net bir biçimde 2. koyu çizgiyi yakalayamadım.. Sıvı alımına da dikkat etmeye çalıştım ama neden olmadı bilemiyorum

Benzer bi durumla karşılaşan oldu mu acaba?

benimde tam anlamıyla aynı koyulukta çıkmadı canım ama ben yinede değerlendirdim 3 gün boyunca sende istersen öle dene netten okuduğum kadarıyla uzayan akıntıyı görünce 4 gün değerlendirmek gerekiyormuş bu testlerde bu dönemi belirliyor zaten...

COK SEVİNDİM CANIM İNSALLAH POZİTİF OLUR HEP YAPTIGIN TESTLER GÜZEL HABERLER BEKLİYORUM CANIM GÖZÜN AYDIN MASALLAH
merhaba nasılsın nasıl geçiyor hamilelik, ben yumurtlamayı yakaladım ama sanırım hamiş değilim yumurtlamanın8-9. gününde kanda gebeliğe baktırdım negatifti sence hala şansım varmıdır erken mi yapmışım sen ne kadar zaman sonra öğrenmiştin hamileliğini

diamonds nasılsın hayırlı haberler var mı?

a
arsal nasılsın hamilelik nasıl gidiyor, ben adetin 25. gününde yumurtladım 9 gün sonrada kanda baktırdım negatif çıktı, aklıma hemen sen geldin inşaallah senin gibi sonradan yüzüm güler benimde

Canım daha regl olmadım ama belim feci ağrıyor hayırlısı olsun bakalım bekliyorum :) senin ne zamandi bat canimm
benim bat 4 eylül 3 gün kaldı cumartesi yani bata 5 gün varken kanda baktırdım 0.1 yani negatif ama hala bir umut var içimde belki erkendir belki daha yerleşmemiştir diyorum inşaallah öyledirsenin bat ne zaman

canim Allaha sukur iyiyim.ben ovulasyondan sonra 14.gunde idrarda pozitifi gormustum sansin var bence

benim bat 4 eylül 3 gün kaldı cumartesi yani bata 5 gün varken kanda baktırdım 0.1 yani negatif ama hala bir umut var içimde belki erkendir belki daha yerleşmemiştir diyorum inşaallah öyledirsenin bat ne zaman
canım benim bat dündü daha gelen giden yok bekliyorum.. sen erken yaptırmışsın ama bence gününde tekrar baktır dediğin gibi yerleşmemiş olma ihtimali var geç yumurtlamamış mıydınn :)

canım benim bat dündü daha gelen giden yok bekliyorum.. sen erken yaptırmışsın ama bence gününde tekrar baktır dediğin gibi yerleşmemiş olma ihtimali var geç yumurtlamamış mıydınn :)
ben 25. günümde gece yumurtladım 27. gün de çatladı sanırım bende 35. günde kanda baktırdım belkide yerleşmedi kanda baktırdığım günün gecesinde sol kasığımda farkedilir derecede bir ağrı oldu hatta dün de sol bacağıma vuracak şekilde ağrı oldu inşaallah bebiş geliyordur. bak sende adet olmamışsın ne güzel inşaallah bebiş habercisidir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…