- 28 Temmuz 2010
- 520
- 32
- 73
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.421
merhaba nasılsın nasıl geçiyor hamilelik, ben yumurtlamayı yakaladım ama sanırım hamiş değilim yumurtlamanın8-9. gününde kanda gebeliğe baktırdım negatifti sence hala şansım varmıdır erken mi yapmışım sen ne kadar zaman sonra öğrenmiştin hamileliğiniCOK SEVİNDİM CANIM İNSALLAH POZİTİF OLUR HEP YAPTIGIN TESTLER GÜZEL HABERLER BEKLİYORUM CANIM GÖZÜN AYDIN MASALLAH
eylülinko nasılsın hayırlı sonuçlar varmı sanırım yok bende bu ay birşeyBak sonunda çift çizgiyi gormussun canım cok sevindimm :) az kaldi hayırlı haberler alırız inşallah benim bat 31 ağustos :))
diamonds nasılsın hayırlı haberler var mı?bende doyamamıştım bakmaya ya sanki hamileliğimi öğrenmişim gibiydi..inşallh 1 hafta sonra gebelik testindede görürüm çift çizgiyi ve inşallah devamıda gelir..hepimiz mutlu mutlu evlat sahibi olalımmm inşş
arsal nasılsın hamilelik nasıl gidiyor, ben adetin 25. gününde yumurtladım 9 gün sonrada kanda baktırdım negatif çıktı, aklıma hemen sen geldin inşaallah senin gibi sonradan yüzüm güler benimdeNolur yardım edin.,2aydır Korunmasız ilişki yaşıyorum, 28 günde bir düzenli regl olurum, sat 15 temmuz ve ben hala regl olmadım. 18 ağustosta b.hcg sonucu 0.13 idi.Ve ben hala regl olmadım beklemeli miyim, geç döllenme ihtimali var mı sizce..
Canım daha regl olmadım ama belim feci ağrıyor hayırlısı olsun bakalım bekliyorum :) senin ne zamandi bat canimmeylülinko nasılsın hayırlı sonuçlar varmı sanırım yok bende bu ay birşey
benim bat 4 eylül 3 gün kaldı cumartesi yani bata 5 gün varken kanda baktırdım 0.1 yani negatifCanım daha regl olmadım ama belim feci ağrıyor hayırlısı olsun bakalım bekliyorum :) senin ne zamandi bat canimm
canim Allaha sukur iyiyim.ben ovulasyondan sonra 14.gunde idrarda pozitifi gormustum sansin var bencemerhaba nasılsın nasıl geçiyor hamilelik, ben yumurtlamayı yakaladım ama sanırım hamiş değilim yumurtlamanın8-9. gününde kanda gebeliğe baktırdım negatifti sence hala şansım varmıdır erken mi yapmışım sen ne kadar zaman sonra öğrenmiştin hamileliğini
canım benim bat dündü daha gelen giden yok bekliyorum.. sen erken yaptırmışsın ama bence gününde tekrar baktır dediğin gibi yerleşmemiş olma ihtimali var geç yumurtlamamış mıydınn :)benim bat 4 eylül 3 gün kaldı cumartesi yani bata 5 gün varken kanda baktırdım 0.1 yani negatifama hala bir umut var içimde belki erkendir belki daha yerleşmemiştir diyorum inşaallah öyledir senin bat ne zaman
ben 25. günümde gece yumurtladım 27. gün de çatladı sanırım bende 35. günde kanda baktırdım belkide yerleşmedi kanda baktırdığım günün gecesinde sol kasığımda farkedilir derecede bir ağrı oldu hatta dün de sol bacağıma vuracak şekilde ağrı oldu inşaallah bebiş geliyordur. bak sende adet olmamışsın ne güzel inşaallah bebiş habercisidir:)canım benim bat dündü daha gelen giden yok bekliyorum.. sen erken yaptırmışsın ama bence gününde tekrar baktır dediğin gibi yerleşmemiş olma ihtimali var geç yumurtlamamış mıydınn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?