Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

amin Allah razi olsun canim koyuydu benim silik degildi canim.sorabilirsin
aşkpastam nasilsin
Gormuyorum seni kac gundur
Kiscem bugün adetimin 9.gunu ovuntestine baslicam ins bakalim ama bu ay aksamustun civari yapiyim diyorum saatkac gibi yapiyim sen kac ay kullandin bu testi yyineheyecanliyim ya nasrettin hoca misali ya tutarsa diyorum bide gecen ay 12 ve 13. Gun koyu cizgi cikti simdi 13. Gunnfalan yumurtluyosam senc hangi gunler iliski olmali cok sordum kusura bakma

aşkpastam nasilsin
Gormuyorum seni kac gundur
Kiscem bugün adetimin 9.gunu ovuntestine baslicam ins bakalim ama bu ay aksamustun civari yapiyim diyorum saatkac gibi yapiyim sen kac ay kullandin bu testi yyineheyecanliyim ya nasrettin hoca misali ya tutarsa diyorum bide gecen ay 12 ve 13. Gun koyu cizgi cikti simdi 13. Gunnfalan yumurtluyosam senc hangi gunler iliski olmali cok sordum kusura bakma

bilmiyorum tatlım iki günden beri psikolojim iyiden iyiye kötüleşmişti çok ağladım ama içimden geliyordu, bugün iyiyim çok şükür inşaallah şuan hamilemiyim bilmiyorum içimden bir ses şansın var olabilir diyor bende perşembe sabah hala olmazsam bir gebelik testi yapacağım varsa çıkar herhalde çünkü 39. gün olacak sende o zaman 40. gün öğrendin o zaman

canım ben 2 hafta test yapmadım hiç.sen erkenden test yapmıssın biraz akısına bırak.ben 6.ayımda ovulasyon testinde pozitifi gördüm.yumurtluyosun buda güzel bişey.psikolojide önemli ben nasıl olsa yokturdur diye takmadım yani test bile yapmamıstım.bencede persembe netlesir canım evet 40. günde ögrendim ben.benim adet düzensizliğim vardı.insallah yavrun seninledir amin

canım buralardayım fırsat buldukca giriyorum.sagol iyiyim gülüm Allaha sükür.canım ben 6 civarı yapmıstım bide orucluktu ya su alımı hiç yoktu net cıktı sende ona göre su alımını bi 4 saat önceden kes.ben 6 ay kullandım canım ya tutarsa misali yaptım valla gülüm bende.6. ayımda pozitifi gördüm ovu testinde.canım ben 26. günü pozitifi görünce oldu ogün ama sonraki gün olmadı ilşki küsmüştük esimle.yani 26. günden önce test yapmamıstım sonrada yapmadım 26. günü sans eseri yakaladım pozitifi..bence 12. günü koyu cıktıysa o gün ilişki olsun ve 13. günde koyuysa ogünde olsun.sonucta 3 gün yasıyo sperm.13. günden sonra eger imkanınız olursa ence siliklesincede olsun ne olur olmaz.bide esine kahve içir ilşkiden bi saat önce.

arkadaşlar benim adetim 7 gün gecikti. iki kere gebelik testi yaptım bi hafta önce negatifti sonuç.negatif olup hamile kalma şansı olurmu ya .biraz daha bekliyip kan tahlili yaptırmak istiyorum.sonuç yinemi hüsran olucak yoksa bilmiyorum ki.belirti falan yok gerçi bulantı baş dönmesi falan

canım sol bastan 4.5. cubuk yumurtlama yaklaştığını gösteriyor önümüzdeki 4 günü iyi değerlendirin bence

baby merhaba,çift çizgi olması pozitif oluyor demi,çalışmalara devam ediyoruz,inşallah vesile olur,hala silik devam ediyor bu yumurtam var anlamına geliyor acaba

baby merhaba,çift çizgi olması pozitif oluyor demi,çalışmalara devam ediyoruz,inşallah vesile olur,hala silik devam ediyor bu yumurtam var anlamına geliyor acaba
evet canım yani 24-36 saat içinde yumurtluyacağın anlamına geliyor yani çift çizgi.silikleşmeye başladıkçada bitiyor demektir.aynen silik çizgi yumurtlamasanda çıkar mutlaka orda.

aynı durumdayım dün test yaptım negatifti. hiç belirtim de yok. sadece göğüs ucum acıyor ve su gibi akıntım var. hepsi bu ...

ya birde işin ilgimç yani sağ kasığımda pt pıt die bişia tıyor seyirme gibi bişey anlamadım gitti
benim ilk hamileliğimin erken dönemlerinde yani bilmediğimde hamileliğimi öle pıt pıt atmalar kalp atışı gibi seyirmeler oluyordu sonra gebe olduğumu öğrendim adetime 5 gün kala canım.buaralar yine onun gibi hatta daha şiddetlisini yaşıyorum.seninde kasık ile bacak arasındamı oluyor mu bu hareketler

Canım nasılsın bir gelişme var mı?? Ben hala adet olmadım ama kan testi için özel e para vermek istemiyorum ya bişey yoksa diye.. Sabah test yaptım yine negatif bugün ovülasyondan sonra 14.gün... gelmezse cuma sağlık ocağında test yaptıracağımm

benim de bugün 14. gün gelen giden yok bakalım bekliyoruz eğer ben cuma günü gitmeyeceğim aslında istiyordum ama gitmeyeceğim çünkü kanda 0 ı duymak beni çok üzüyor bari kırmızıları görür yeni aya ümitlenirim ovülasyon yapsana eğer varsa ben bitirdim ovülasyonları o yüzden yapamıyorum kendime söz verdim 44. güne kadar bekleyeceğim:) inşaallah hamilesindir arkadaşımmm:)

ahhh canım inşallah sende hamilesindirrr :) ben ovulasyonda yaptım ama t silik çıkıyor hamile olanda da koyu çıkması lazımmış yaa.. tek umudum arkadaşımda da 4 gün falan geçtiği halde idrar testleri negatif çıkmıştı.. Bakalım bu ay hayırlısıyla hayal kırıklığı yaşamayız inşallah..

Ay hadi bakalım inşaallah güzel haberler alırız karnımda hep bir hareket var ya bu da beni umutlandırıyor göğüslerin şiş ama benim adet zmanımda da şişerdi bu hafta sonu annemlere gideceğiz orda zaman su gibi geçiyor zaten pzts 44. Günüm olacak resmen benim en uzun 44 oluyor eğer onda da gelmezse belki olabilir diyebilirim, ne uzun yazdım sana da döktüm inşaallah, bebiiiiiş hem bana hem eylülinkoya gel artıkkk:)

yok benim sağ göbeğim yanında kasığıma doğruu hafifiten seyirmeler oluyor adetim 9 gün geçti bugünle beraber ama testler negatif çıkıyor

valla benimde bugün 9 gün geçtii ama testler hep negatif çıktı yarın gidicem kan ile gebelik testi yaptırcam sonuçları pazartesi alırım gerçi ama .bi an önce ya adet olayım yada hamile haberimi alayım valla delirmek üzereyim.sağ tarafımda şu pıt pıt atan ne ya allam ya

ya ümitlendirmek istemiyorum ama ilkinde ayni öle olduydu.9 gündür neden idrarda çıkmıyor senin anlamadım canım.en iyi kan testi garanti olur.ben gecen doktora pıt pıtları sordum yeniden bebek istediğimide söyledim ama bişi söylemedi alakası varmı yok mu bilmiyorum bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…