Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

yok benim sağ göbeğim yanında kasığıma doğruu hafifiten seyirmeler oluyor adetim 9 gün geçti bugünle beraber ama testler negatif çıkıyor

arkadasım moral bozmak ıstemem ama seyırme vs hıssetmek ıcın hamılelıkten sonra cook beklemek gerekıo. ben sıskınlık dısında bıse hıssetmıyorum mesela. gec ovulasyon olmus olabılır. ben reglın 25. gunu yumurtlamıstım mesela halıyle 28 gun adet olmayı beklemem gerekırken 1 gun gectıgınde hamıle olmama ragmnen test yapsamda ıdrar yada kan cıkmayacaktı. bu yuzden 10-12 gun bekleyıp kan testı yapmak en garantısı

Canim benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim :) ben bugün kan testi yaptirdim ve negatif çıktı vardır bunda da bir hayır. . Regl olmazsam haftaya doktora gitcem bakalım sıkıntım neymiş. . Insallah senden güzel haberler alacagiz canimmm

Tatlım bende bugün hasta oldum kahverengi akıntım başladı benim genelde adetim böyle başlar, ben de yarın doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım bir hormon testi yapılsın istedim inşaallah güzel sonuçlar alırız ikimizde

Selam,

Bizde eşimle 6 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz.Bu ay ilk kez ovülasyon testini denedim ama çift çizgiyi hiç göremedim..salı günü regl olmam gerekiyordu ama gecikti..cok şiddetli yumurtalık ağrısı çektiğim için Dr a gittim..görünürde bebiş yok maalesef bi kaç güne hastalanırsın dedi.. Ayrıca Ovülasyon testi gerginlik yaratmaktan başka bir işe yaramaz dedi:)bu ay klomen adlı bi ilaç kullanarak yumurta takibi yaptırıcam doktoruma.. Umarım hepimiz tez zamanda sağlıklı bi biçimde hamile kalırızzz,dualarım tüm isteyenler için:)))

ya bugün zaten 10. gn adette olamıyorum artık hamile olmadığıma kanaat getirdimm kan testide yaptırmamaya karar verdim yani hepsimi yanlış çıakr die düşündüm idrar testinin 10 tane yapmışımdır.artık adet olmayı bekliycem tek istediğim şuan adet olmak.bütün ovülasyon günlerim şaştı .hafta içi belki doktora gidierim olmazsam bi kaç gün daha

ya evet bende kanaat getirdim artık hamile olmadığıma dünde test yaptım negatif olsa muhakak çıkardı.sanmıyorum yani belirtimde yok.üzüldüm ama şimdide adet olmayoı bekliyorum bi olsam şuan sadece kafaya taktığım bi an önce adet olmak artık.yumurtlama günlerim falan hep karıştı artık bu gecikmeyle beraber.nasıl tekrar hesaplama yapıcam bilmiyorum.soğan kürü duymuştum sürekli sabah akşam soğan suyunu kaynatıp içiyorum söktürsün die varsa bi kist falan atsın dışarı diye ama hala bişey yok akıntı bile .herneyse bekliycem bakalım .bi kaç gün sonra doktora giderim artık

yumurtlama duzenının kestıremıyorsan benım gıbı internetten ovulasyon testı al. gebelıt testı hedıyelı paketler falan var. ben onlardan almıstım işe yaradı. stres olmaktansa test yap garantı olsun yumurtlama gunun.

ya kızlar soğam kürünün sizce bi zarar olurmu bi fikriniz varmı bu konuyla alakalı?adet günüm baya geçtii kullanıyorum ama korkuyorumda

Kızlar hamileligini ovulasyon testinden ogrenen varmi.
Adetten kac gun once bakmak lazim.Adetime yaklasik 4 gün var ovulasyon testi yaptim ama ikinci çizginin tam koyu mu olmasi gerek gebelik varsa? Testimi yorumlarmisiniz hamile olma ihtimalim var mi?
Bu arada14 gün önce çatlatma ignesi oldum

Flasli ve flassiz resim

Eklentiler

• 20140905_151714.webp
    86 KB · Görüntüleme: 97
  • 20140905_151649.webp
    119,6 KB · Görüntüleme: 97
ovulasyon testi ile hamilelik anlaşılmaz canım. cok merak ediyorsan kanda baktırırsan belli olur

Kızlar ovulasyon testinde çift koyu çizgiyi görmek sadece yumurtlayacağının işaretidir di mi?? Yumurta kaliteli mi catlayacak mı bilemeyiz kafamda deli sorular

kızlar yaaa bana yardımcı olacak kimse yok muuuuuu... ayın 31 inde dijital ovu.testi yaptım gülen yüzü gördüm aynı gün normal ovu.testi yaptim ikinci yoktu... simdi bugün tekrar test yaptim aradan 7 gün geçti yani T çizgisi Cden daha koyu.. hemen dijital ovulasyon yaptım.bakalım ne çıkıcak diye. bu sefer de onda ne gülen yüz var ne bişey... ben şimdi hangi teste inanayım kafam çok karıştı yaaa...LÜTFEN KIZLAR BİRİ YARDIM ETSİN

Kızlar öncelikle selamlar. Forumun u bugün takip etmeye başladım. 16 mayısta bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj olmak durumunda kaldım. Sonrasında 3 ay regl olamadim doktorum bir sıkıntı olmadigini soyledi ve adet sokturucu kullanmam sonucu 20 ağustosta regl oldum agustosub 28 inde predictor un ovulasyon testini kullanmaya başladım. Test in control çizgisi kirmizi test kısmı daha da uçuk bir pembe gösterdi 29-30 agustos ta da test kısmı uçuk pembeydi. 31 ağustosta ise test çizgisi eskiye göre daha koyu fakat yine de control çizgisi kadar koyu değildi fakat 28-29-30una göre bariz koyuydu bugün ayin 6 si o günden bugüne test kısmı birdaha hiç pembe olmadı .şimdi sat tan bu yana 17 gün geçti yumurtlamamis olabilir miyim yoksa ayin 31 inde gördüğüm pembelik yumurtlama miydi? Bu arada bu testte control çizgisi de açık pembe çıkıyor. Bu testi kullanan ya da bu durumu yaşayan var mı? Kurtajdan sonra ilk adetim olduğu için dongum kaç gün bilemiyorum. Öncesinde 30 gündü. Uzun uzun yazdım kusura bakmayin Yardımcı olursanız çok sevinirim

arkadaşlar 13 gündür regl olamadım fajat dün böle çok varla yok arası hafif bi leke geldi okadar ve bitti bu nedir adet değil yanii anlayamadım

Merhaba. Ben bu ay ilk kez kullanıyorum ovulasyon testi. (Loboquick) 18 Ağustos sat. 30 gün sürüyor arası. Testleri yapmaya 3 eylülde başladım. En alttaki 8 eylül yani dün yapıldı. Tecrübeli arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var. Teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…