- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.481
canm her an yumurtlayabilirsn testin silik. Üstü ama olsun yine de koyu bence bu üç günü değerle ndir derimEki Görüntüle 1237894 Merhaba. Ben bu ay ilk kez kullanıyorum ovulasyon testi. (Loboquick) 18 Ağustos sat. 30 gün sürüyor arası. Testleri yapmaya 3 eylülde başladım. En alttaki 8 eylül yani dün yapıldı. Tecrübeli arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var. Teşekkürler..
Dün değerlenderdim. Bugunde yaptım gene test. Siliniyor. Adet görene kadar devam testlere :) hatta resim şu..Ca
canm her an yumurtlayabilirsn testin silik. Üstü ama olsun yine de koyu bence bu üç günü değerle ndir derim
Dün değerlenderdim. Bugunde yaptım gene test. Siliniyor. Adet görene kadar devam testlere :) hatta resim şu..
Eki Görüntüle 1238171
çatlamış canm inşallah tutar bugun ve yarını da değerlendirebilirsn hatta gün içinde bikaç kezBenim C tarafıda çok bariz koyu değil. Sanırım bu marka hep böyle. Hayırlısı olsun artık. Bugün yumurtalıklarda ağrı var. Testte böyle çıkınca yumurtladim die düşündüm. Bakalım :)
Dün ve Bugün 1 er kez :) artık hayırlısı.. Allah tüm isteyenlere nasip etsin, banada..çatlamış canm inşallah tutar bugun ve yarını da değerlendirebilirsn hatta gün içinde bikaç kez
ReceL .!.:Eki Görüntüle 1237894 Merhaba. Ben bu ay ilk kez kullanıyorum ovulasyon testi. (Loboquick) 18 Ağustos sat. 30 gün sürüyor arası. Testleri yapmaya 3 eylülde başladım. En alttaki 8 eylül yani dün yapıldı. Tecrübeli arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var. Teşekkürler..
Selam canim, en sondaki pozitif gorunuyor o gun ve sonrasindaki iki gun ile ardindan bir hafta gun asiri degerlendirme yapmak gerekiyor. Ben de hamile kaldigim ay yumurtlama gunumde ov testini ayni boyle gormustum. Hayirlisiyla melegin gelir insallah.Eki Görüntüle 1237894 Merhaba. Ben bu ay ilk kez kullanıyorum ovulasyon testi. (Loboquick) 18 Ağustos sat. 30 gün sürüyor arası. Testleri yapmaya 3 eylülde başladım. En alttaki 8 eylül yani dün yapıldı. Tecrübeli arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var. Teşekkürler..
Evde olmadıgim için sadece 2 gün deneme :) nasip.. sende sağlikla kavus inş bebişine :)Selam canim, en sondaki pozitif gorunuyor o gun ve sonrasindaki iki gun ile ardindan bir hafta gun asiri degerlendirme yapmak gerekiyor. Ben de hamile kaldigim ay yumurtlama gunumde ov testini ayni boyle gormustum. Hayirlisiyla melegin gelir insallah.
Selam canim, en sondaki pozitif gorunuyor o gun ve sonrasindaki iki gun ile ardindan bir hafta gun asiri degerlendirme yapmak gerekiyor. Ben de hamile kaldigim ay yumurtlama gunumde ov testini ayni boyle gormustum. Hayirlisiyla melegin gelir insallah.
G.gidiyirdan almistim 26li test markasi surelab di. Laboquick le ayni yerde uretiliyor sanitim. Zaten bildigim kadariyla bu kaset testler hemen hemen ayni duyarlilikta oluyor. Sen kullaniyor musun?Canım Sen hangi marka ovu testi kullandin?
Bnde ayni soruyu soracaktim simdikızlar ben de internet ovülasyon testi alacağım. Sizce Laboquick mi Surelab mı? Kararsız kaldım :)
Bende dun sipariş vrrdim gg.dan laboquik.ilk defa deniycem guzel haberlerimiz olur insallahsen de alacaksın galiba canım,, hadi bakalım hayırlısı.. Ben de iki markadan da var, ama az kaldı. Laboquick alabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?