Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ca
canm her an yumurtlayabilirsn testin silik. Üstü ama olsun yine de koyu bence bu üç günü değerle ndir derim

Benim C tarafıda çok bariz koyu değil. Sanırım bu marka hep böyle. Hayırlısı olsun artık. Bugün yumurtalıklarda ağrı var. Testte böyle çıkınca yumurtladim die düşündüm. Bakalım :)

Benim C tarafıda çok bariz koyu değil. Sanırım bu marka hep böyle. Hayırlısı olsun artık. Bugün yumurtalıklarda ağrı var. Testte böyle çıkınca yumurtladim die düşündüm. Bakalım :)
çatlamış canm inşallah tutar bugun ve yarını da değerlendirebilirsn hatta gün içinde bikaç kez

Selam canim, en sondaki pozitif gorunuyor o gun ve sonrasindaki iki gun ile ardindan bir hafta gun asiri degerlendirme yapmak gerekiyor. Ben de hamile kaldigim ay yumurtlama gunumde ov testini ayni boyle gormustum. Hayirlisiyla melegin gelir insallah.

Kızlar Merhaba. Pko hastasıyım 2ay on gündür adet olmadım. dün öylesine ovülasyön testi yapayım dedim çok bariz çift çizgi çıktı. Yaa ben 2 aydır adet olmuyorum yani yumurtlama gerçekleşebilir mi? Testi 2 defa tekrarladim.ayrıca bugun sabah uyanınca test yaptım yıne pozıtıf...sizce yumurtalama oluyor mu?hangi gunlerı degerlendırmem gerekıyorr

Merhaba tawsenim Ben pko lu degilim ama yumurtlama hakkinda cok arastirma yaptigim icin biliyorum Adet olmadan da yumurtlama olabiliyor Yani testin dogru Hatta bu sekilde hamile kalip farketmeyenler olmus Bikac ayda bi adet gordukleri icin hamile olduklarini dusunmemisler ve ultrasonda belli olmus O yuzden bu gunleri iyi degerlendir derim :)

Evde olmadıgim için sadece 2 gün deneme :) nasip.. sende sağlikla kavus inş bebişine :)

[QUOTEsen
"tbrglou, post: 36859492, member: 606760"]Selam canim, en sondaki pozitif gorunuyor o gun ve sonrasindaki iki gun ile ardindan bir hafta gun asiri degerlendirme yapmak gerekiyor. Ben de hamile kaldigim ay yumurtlama gunumde ov testini ayni boyle gormustum. Hayirlisiyla melegin gelir insallah.[/QUOTE]
Canım s

Canım Sen hangi marka ovu testi kullandin?

Canım Sen hangi marka ovu testi kullandin?
G.gidiyirdan almistim 26li test markasi surelab di. Laboquick le ayni yerde uretiliyor sanitim. Zaten bildigim kadariyla bu kaset testler hemen hemen ayni duyarlilikta oluyor. Sen kullaniyor musun?

sen de alacaksın galiba canım,, hadi bakalım hayırlısı.. Ben de iki markadan da var, ama az kaldı. Laboquick alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…