Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş :) ovülasyon testinde ikinci çizgi diğeriyle aynı koyulukta mıydı yoksa ona yakın bir tonda mıydı?

Selin 4335 canım kaç yaşındasın? Ben 27 yaşındayım bu ay 5.denememiz olcak
Bnde 27 yasindasim biz uzun yillardir dogal yollarla korunduk.ve simdi acaba uzun zaman oldugu icin mi olmuyor dedim.5 yil oldu cnku.bi kaza kursunu da olmadi hamile kalmadim.seneye istiyordum ama cevremdekiler zor hamile kalinca gozum korktu.Hayirlisi olsun insallah

G.gidiyirdan almistim 26li test markasi surelab di. Laboquick le ayni yerde uretiliyor sanitim. Zaten bildigim kadariyla bu kaset testler hemen hemen ayni duyarlilikta oluyor. Sen kullaniyor musun?

Canim ben gecen aylarda bir kez kullandim bu ay yine deneyecegim bakalim nasip..

Kızlar ben dün doktora gittim yumurtlama olmuş dedi progesteron değerim 7,12 çıktı.ovülasyön testinde de öyle gözüküyordu zaten. Şimdi ben doktora sormayı unuttum bu şekilde gebelik oluşur mu?eğer oluşma imkanı var ise gebelik Testi ne zaman yaptırmak gerekir. ben 2 aydır adet olmuyorum eğer olursan gel dedi doktor.

Bnm daha 2. Ayim gecti 3 te olur insallah.aslinda cok istememistim erken vs diye ama olmayinca ve yorumlarda insanlarin ne kadar ugrastigini gorunce bnde daha fazla istek olustu açıkçası. Olur insallahh
İyi akşamlar kızlar bence sıkıntı sitres yapma daha 2 ay olmuş zaten.benim 1,5 yıl olmamıştı ilk çocuğumda.Şimdi 3. çocuğum olacak inşallah.

İyi akşamlar canım. Bende ovulasyon testi ile hamile kaldım.Yumurtlama gününden say 12 gün sonra gebelik testi yap çok sildikte olsa çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…