- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.501
Bnm daha 2. Ayim gecti 3 te olur insallah.aslinda cok istememistim erken vs diye ama olmayinca ve yorumlarda insanlarin ne kadar ugrastigini gorunce bnde daha fazla istek olustu açıkçası. Olur insallahhselin4335 siz ne zamandan beri düşünüyorsunuz acaba
Bnde 27 yasindasim biz uzun yillardir dogal yollarla korunduk.ve simdi acaba uzun zaman oldugu icin mi olmuyor dedim.5 yil oldu cnku.bi kaza kursunu da olmadi hamile kalmadim.seneye istiyordum ama cevremdekiler zor hamile kalinca gozum korktu.Hayirlisi olsun insallahSelin 4335 canım kaç yaşındasın? Ben 27 yaşındayım bu ay 5.denememiz olcak
G.gidiyirdan almistim 26li test markasi surelab di. Laboquick le ayni yerde uretiliyor sanitim. Zaten bildigim kadariyla bu kaset testler hemen hemen ayni duyarlilikta oluyor. Sen kullaniyor musun?
İyi akşamlar kızlar bence sıkıntı sitres yapma daha 2 ay olmuş zaten.benim 1,5 yıl olmamıştı ilk çocuğumda.Şimdi 3. çocuğum olacak inşallah.Bnm daha 2. Ayim gecti 3 te olur insallah.aslinda cok istememistim erken vs diye ama olmayinca ve yorumlarda insanlarin ne kadar ugrastigini gorunce bnde daha fazla istek olustu açıkçası. Olur insallahh
İyi akşamlar canım. Bende ovulasyon testi ile hamile kaldım.Yumurtlama gününden say 12 gün sonra gebelik testi yap çok sildikte olsa çıkıyorKızlar ben dün doktora gittim yumurtlama olmuş dedi progesteron değerim 7,12 çıktı.ovülasyön testinde de öyle gözüküyordu zaten. Şimdi ben doktora sormayı unuttum bu şekilde gebelik oluşur mu?eğer oluşma imkanı var ise gebelik Testi ne zaman yaptırmak gerekir. ben 2 aydır adet olmuyorum eğer olursan gel dedi doktor.
Masallahİyi akşamlar kızlar bence sıkıntı sitres yapma daha 2 ay olmuş zaten.benim 1,5 yıl olmamıştı ilk çocuğumda.Şimdi 3. çocuğum olacak inşallah.
Âmin canım Allah isteyenlere ve sanada nasip etsin inşallah.Senin sat ne zamanMasallahallah saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin..
Ben 11inde oldum smdi de hastayim.ovulasyon testi aldim. Onu deniycemm insallahÂmin canım Allah isteyenlere ve sanada nasip etsin inşallah.Senin sat ne zaman
Önceki denemende test çizgilerinin ikisininde aynı koyulukta olduğuna dikkat ettin miBen 11inde oldum smdi de hastayim.ovulasyon testi aldim. Onu deniycemm insallah
Ilk defa kullanicam siparis verdim bakalim ise yarayacak mi:))Önceki denemende test çizgilerinin ikisininde aynı koyulukta olduğuna dikkat ettin mi
İnşallah seninde ilk ayda olur canımIlk defa kullanicam siparis verdim bakalim ise yarayacak mi:))
Tesekkurler insallah bakalimİnşallah seninde ilk ayda olur canım
Tsk ederim canım inş günü geldiğinde hayırlısı ile testi yaparım ve pozitifi görürümİyi akşamlar canım. Bende ovulasyon testi ile hamile kaldım.Yumurtlama gününden say 12 gün sonra gebelik testi yap çok sildikte olsa çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?