Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

merhaba yazılarınızı uzun zamandır takip ediyorum ve büyük bi umutla bu ay ilk kez bende ovulasyon testi kullanmaya basladım . bugün 10.günüm ilk gün hiç çizgi yoktu 7. gün yani adetim 6 veya 7 gün sürer, 8-9-10 da silik çıktı hep bu normal mi 4 saat su alımıma dikkat ediyorum ? 26 günde bir adet oluyorum ve 2 senedir bebek istiyoruz hiçbir problem yok ama olmadı bi şekilde neden anlayamıyorum

Zaten canım ovulasyon gününe kadar silik çıkar ovulasyon günü 38 saat ikiside koyu çıkar

Kızlar bugün açık Pembe kan geldi benden biraz fazla ama sonra kesildi..yumurtlamamin üzerinden 6 gün geçti. Şimdi bu yerleşme kanaması falan olabilir mi? Çok korkuyorum böyle birşey yaşayan oldu mu?

benm bu ay adetten 3 gün önce lekem gelmeye başladı ,ama çok az. bu ay ovulasyon testi yapıcam ama ben adet başlangıç günü olarak ne zamanı kabul etmeliyim.lekelenme başladığı günümü yoksa kanama başladığı günümü ???

kızlar mrb bende hep girip okuyorum ama ilk defa aklım karıştı sormak istedim,bu ovülasyon testim 3eylülde adetim başladı ve ben bugün ilk defa test yaptım bu şimdi yumurtmala gerçekleşmek üzeremi demek oluyor anlamadım tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum

Eklentiler

• test.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 140
yumak, benim testim de iki gündür aynı şekilde sonuç veriyor. Yumurtlama oluyorsa iki çizginin koyuluğu aynı oluyor diye biliyorum, tecrübeli arkadaşlar ne diyecek bakalım?

iyi akşamlar senin yumurtlama 38 saat içinde gerçekleşeceği anlamına geliyor canım.Yani bu 2-3 günü değerlendirin

aynen bendeki test de bundan ve neredeyse aynı sonuçlar çıktı arada bir gün tek çizgi çıktı önceki 3 gün de böle silik çizgi çıktı yani ben de şu an yumurtluyor muyum

iyi akşamlar senin yumurtlama 38 saat içinde gerçekleşeceği anlamına geliyor canım.Yani bu 2-3 günü değerlendirin

çok teşekkür ederim,bugünde yaptım böyle çıktı bu aynı koyulukta mı acaba dahada koyulaşacak mı,bide koyu çizgiyi görünce gün aşırımı ilişki gerekiyo acaba yoksa her günü değerlendirmek mi lazım :)

ben gün aşırı diye biliyorum canım . inşallah bu çizgileri gebelik testinde de görürüz.

Kızlar benim yumurtlama günüm10 eylül.15eylülde açık kırmızı pembe arası bi kan geldi çamaşırıma.o günden sonra hiç leke falan olmadı.acaba bu yerleşme kanaması olabilir mi?böyle bi durumu daha önce yaşayan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…