Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

regli ne zaman olacaksın peki
Benim Regl çok düzensiz. En son29haziranda oldum. O yüzden tahmin edemiyorum maalesef canım. Ama yumurtlama günüm kesin yani 13 eylülde doktora gittim doktordan öncede ovülasyön testi ile takip ediyordum 10 eylülde ovülasyön pozitif çıkmıştı.doktor Ultrasonda ve kanda yumurtlamissin ve rahim duvarı kalınlasmis demişti.

reglinin düzensiz olması takibide zoralştırıyor tabi senin için benimde fikrim yok canım bu durumda özür

regime 5 gün var emin değilim garip septomlarda var açıkcası 5 gün var ama akıntım oldu sanki yumurtluyormusum gibi, göğüs ağrıları 3 gün önce başladı ve kasıklarda ağrı bakalım en olacak:). 5 aydır deniyoruz bu ay ilk defa ovulasyon testini kullanmadım gün aşırı birlikte olduk yorucu ve zor ama bakalım sonuc ne

inş hamilelik haberini duyarız canım.benımde 15 eylulde acık pembe kırmzıı renk arası bı kanama oldu acaba yerleşme kanaması mı dıye dusundum cunku daha once hıc boyle kanamam olmamıstı..işte bugun de test yaptım negatıf...aslında benımde göğüslerimın ucu acayıp belırgınlestı ve buyudu ayrıca bıraz acıyolar...ara ara da bel ağrısı hıssedıyorumm...bılmıyorum yaa belkıde hepsi psikolojıkkk

araştımalarıma göre ovulasyondan 12 gun sonra gebelık kanda bellı olabılıyormuss...yanı hala umudum varr:)ayın 23 une kadar bekleyip öyle kan testi yaptırmayı dusunuyormm artık bı umut.....

araştımalarıma göre ovulasyondan 12 gun sonra gebelık kanda bellı olabılıyormuss...yanı hala umudum varr:)ayın 23 une kadar bekleyip öyle kan testi yaptırmayı dusunuyormm artık bı umut.....

inşallah güzel haber alırsın ya herkes istediğine kavuşsun hayırlı ise:) bende beklemedeyim bkalım:)

bizde 2 ay önce gün aşırı denedık gercekten cok yorucu oluyorr..o ara ayrıca görevmış gıbı olunca ben ıyıce soğudumm yanııı....bu bebek işi ne kadarda zahmetlıymıss yaa allah yardımcımız olsunnn

evet çok yorucu oluyor inş nasip eder Rabbim ikimizede, yumurtlama regliye 5 gün kala olabilir mi bir bilgin var mı?

evet çok yorucu oluyor inş nasip eder Rabbim ikimizede, yumurtlama regliye 5 gün kala olabilir mi bir bilgin var mı?
amın inşş::::)bi yerde okumusum o şekılde yumurtayanlar oluyormus canım...eğer ovulasyon testı yaptı isen ve test pozitif ise hamıle olan da oluyormus...2 ihtimal var yanııı

Canım o akıntı 2 -3 gün sürüyor ki zaten

cevabın için teşekkür ederim canım. o testin ertesi günü yani 12. günde aynı koyulukta gördüm t çizgisini bugün 13. günüm ve çizgi sipsilik çok sasırdım ben daha da koyulaşır diyordum oysa.. 11. gün ve 12. gün çizgileri gördüğüm günler yani yumurtlama agrım vardı bugün yok galiba bitti yumurtlamam.. ogünleri değerlendirdim inşallah tutmuştur.. yada test mi bozuk acaba herseyi kuralında yaptım oysa

İyi akşamlar canım inşallah tutmuştur hayırlısıyla haberlerini bekliyorum mutlaka

12.gun esitken 13.gun siliklesmesi yumurtanin 13.gun catladigini gosterir.

cevabın için teşekkürler canım. dün catladı ozaman ama biz sadece 11.ve 12 günü değerlendirdik kaçırdık yani
Kacirmamissiniz. Sperm kadin vucudunda 5 gune kadar yasayabilir. Onemli olan yumurtlama zamani hergun degil, gun asiri iliskidir.

İyi akşamlar canım inşallah tutmuştur hayırlısıyla haberlerini bekliyorum mutlaka

kızlar şimdi tekrar yaptım testi 14.günüm ve iyice silikleşti varla yok arası yani ovülasyonum bitti galiba dimi.. test yapmayı bırakayım mı artık bundan sonra nasıl bi yol izleyeceğim ?

merhaba arkadaslar
aranıza yenı katıldım ama sureklı sızı takıp edıyordum.ben de ilk defa ovülasyon testı kullandım bu ay. bugun 27.gün ama 2 sinin de aynı koyulukta oldugunu gormedım.fakat ben 4 saat once sıvı alımina yada testı yapma saatıne filan hic dıkkat etmeden yaptım hep testleri..acaba bunun bır etkısı var mıdır?4.ay denememız bu arada insallah bu ay Allah yuzumuzu guldurur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…