Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar şimdi tekrar yaptım testi 14.günüm ve iyice silikleşti varla yok arası yani ovülasyonum bitti galiba dimi.. test yapmayı bırakayım mı artık bundan sonra nasıl bi yol izleyeceğim ?
Şti akşamlar canım evet ovulasyonun bitmiştir Yumurtlama gününden 12 gün sonra gebelik testi yaparsan çıkıyor benim öyle çıktı

Benim sat 29haziran canım. Adetlerim çok düzensiz..ama bu ay şans eseri yumurtlamayi tespit ettim. Ovülasyön 10 eylül.bakalım işte 25 eylülde kan testi yaptırmayı düşünüyorum.bugün yine gebelik testi yaptım ama çıkmadı..meraktan hergün yapar oldum ama artık yapmayacağım 25 eylül u bekleyeceğim.

Benimde geçen ay adettem 3gün önce lekelenmeye başladın .3.günde tam adetimi oldım.bugün lekenin geldiği güne göre 14.günüm. test böyle çıktı. Leke başladığı günü adetin ilk günü sayılıyormuş demekki

Eklentiler

• image.webp
    166 KB · Görüntüleme: 137
kızlar bugün yaptığım ovülasyon testi yorumlar mısınız lütfen.

Eklentiler

• 20140920_154206.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 158
Merhaba arkadaşlar... 15 aylık evliyiz, yaklaşık 9 aydır korunmuyoruz ve çocuğumuz olmuyor. Korunmayı bıraktığımız ilk aylarda siteye üye oldum sonra stres oluyorum diye aylarca girmedim ama sonuç ortada maalesef...

Üç tane doktora göründüm hiçbir problem çıkmadı çok şükür, yara vardı fitil kullandım doktorlar gebeliğe engel bir durum olmadığını söylediler. Eşim gerekli testleri yaptırdı onun sperm hızı %40 olması gerekirken %34. Vitamin alıyor.
Bu ay ben de yumurtlama takibi yapmak istiyorum hangi testi almamı tavsiye edersiniz, yardımcı olursanız çok sevinirim...

Kızlar yapmayacağım diyordum ama dayanamadim ve bugün test yaptım belli belirsiz ikinci çizgiyi gördüm ama bilemiyorum hamile miyim sizce? Ovülasyönun onuncu günü bugün.15 gün kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum.hayırlısı artık inş hamleyimdir.

Canım eğer bu ovülasyön testi ise 24-48 saat sonra yumurtan çatlayacak anlamına gelir

Canım internetten lb.. ile başlayan test var ondan alabilirsin. Bende ondan kullandım. Ovülasyön günümü tespit ettim. Hayırlısı olsun canım inş en yakın zamanda bebeğine kavuşursun

yumurtan oluşmuş canım.24-48saat sonra yumurtan çatlayacak anlamına geliyor.bu günleri değerlendir canim
2 saat sonra tekrar test yaptım 2. çizgi silik çıktı anlamadım

Eklentiler

• 20140920_200630.webp
    232 KB · Görüntüleme: 181
Canım eğer bu ovülasyön testi ise 24-48 saat sonra yumurtan çatlayacak anlamına gelir
.
Evet ovulasyon testi dün ilk kez yaptım silikti , bugün böyle koyu çıktı,rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.hamile kalıtsam beni zor bir sürç bekliyor.mayıs ayında 24haftalık bebeğimi kaybettim.bu sefer dikiş atılacak .ALLAHım nasip ederse bir kızım var bunuda böyle deneyeyim dedim.şimdi 3gün ilişki olsun değilmi?

Eklentiler

• image.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 146
Son düzenleme:
Üzüldüm canım.. Rabbim kızına sağlık sıhhat versin.. bence değerlendirilmeli ayrıca daha sonra gün aşırı olursa olacağı var ise daha garanti olur

3-4 gündür yapıyorum, silik çıktı hep, dün yaptığım diğerlerinden daha koyu çıktı. Bugünde yapacam, tabi bu şekilde çıkınca bizde çalışmalara başladık, umut işte, inşallah tutar, allah olmayan herkese nasip etsin inşallah

Kızlar sizce bu pozitif bi test mi? Bugün ovülasyönun 12. Günü.son Regl 29 haziran. Bende pko var o yüzden düzensiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…