- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.561
Şti akşamlar canım evet ovulasyonun bitmiştir Yumurtlama gününden 12 gün sonra gebelik testi yaparsan çıkıyor benim öyle çıktıkızlar şimdi tekrar yaptım testi 14.günüm ve iyice silikleşti varla yok arası yani ovülasyonum bitti galiba dimi.. test yapmayı bırakayım mı artık bundan sonra nasıl bi yol izleyeceğim ?
araştımalarıma göre ovulasyondan 12 gun sonra gebelık kanda bellı olabılıyormuss...yanı hala umudum varr:)ayın 23 une kadar bekleyip öyle kan testi yaptırmayı dusunuyormm artık bı umut.....[/
İyi akşamlar tatlım ovulasyon gününden 12 gün sonra gebelik testindede çıkıyor ben de ovulasyon kullandım hamileyim şuan sattan 4 gün önce öğrendim hatta ovulasyon testinide yaptım t c Den koyu çıktı. Senin sat ne zaman canım
Canım eğer bu ovülasyön testi ise 24-48 saat sonra yumurtan çatlayacak anlamına gelirBenimde geçen ay adettem 3gün önce lekelenmeye başladın .3.günde tam adetimi oldım.bugün lekenin geldiği güne göre 14.günüm. test böyle çıktı. Leke başladığı günü adetin ilk günü sayılıyormuş demekki
yumurtan oluşmuş canım.24-48saat sonra yumurtan çatlayacak anlamına geliyor.bu günleri değerlendir canimkızlar bugün yaptığım ovülasyon testi yorumlar mısınız lütfen.
Canım internetten lb.. ile başlayan test var ondan alabilirsin. Bende ondan kullandım. Ovülasyön günümü tespit ettim. Hayırlısı olsun canım inş en yakın zamanda bebeğine kavuşursunMerhaba arkadaşlar... 15 aylık evliyiz, yaklaşık 9 aydır korunmuyoruz ve çocuğumuz olmuyor. Korunmayı bıraktığımız ilk aylarda siteye üye oldum sonra stres oluyorum diye aylarca girmedim ama sonuç ortada maalesef...
Üç tane doktora göründüm hiçbir problem çıkmadı çok şükür, yara vardı fitil kullandım doktorlar gebeliğe engel bir durum olmadığını söylediler. Eşim gerekli testleri yaptırdı onun sperm hızı %40 olması gerekirken %34. Vitamin alıyor.
Bu ay ben de yumurtlama takibi yapmak istiyorum hangi testi almamı tavsiye edersiniz, yardımcı olursanız çok sevinirim...
2 saat sonra tekrar test yaptım 2. çizgi silik çıktı anlamadımyumurtan oluşmuş canım.24-48saat sonra yumurtan çatlayacak anlamına geliyor.bu günleri değerlendir canim
Yumurtlamissindir canım teste bakınca öyle gözüküyordu.. olumsuz düşünme çalışmaları ihmal etme. Eğer Rabbim nasip etmişse olur inş2 saat sonra tekrar test yaptım 2. çizgi silik çıktı anlamadım
.Canım eğer bu ovülasyön testi ise 24-48 saat sonra yumurtan çatlayacak anlamına gelir
Üzüldüm canım.. Rabbim kızına sağlık sıhhat versin.. bence değerlendirilmeli ayrıca daha sonra gün aşırı olursa olacağı var ise daha garanti olurEvet ovulasyon testi dün ilk kez yaptım silikti bugün böyle koyu çıktı,rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.hamile kalıtsam beni zor bir sürç bekliyor.mayıs ayında 24haftalık bebeğimi kaybettim.bu sefer dikiş atılacak .ALLAHım nasip ederse bir kızım var bunuda böyle deneyeyim dedim.şimdi 3gün ilişki olsun değilmi?
Dahaönce yapmadınmı ? Olacakta olabilir .benimde son 3gün böyledün ovulasyon testi yaptım böyle çıktı, sizce yumurtlama olmuşmudur ?
İnş canım çok belirgin olmadigindan şüphe var hala. İnş pozitifdir ve rabbim tüm isteyenlere içinde de bizlere nasip edersilik bir çizgi var gibi görünüyor, inşallah hamilesindir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?