- 29 Aralık 2011
- 105
- 32
- 73
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.581
Canım var bence hamilesin ben yumurtlama gününden 4gün önce böyle çıktı. Ovulasyon testin varsa ondanda yaparmısın.Eğer gebelik varsa iki çizgide koyu oluyor. Bugün yapabilirsin canım haberini bekliyorum.Kızlar sizce bu pozitif bi test mi? Bugün ovülasyönun 12. Günü.son Regl 29 haziran. Bende pko var o yüzden düzensiz
Eki Görüntüle 1248945
Ovülasyön da yaptım canım evet koyu ama ovülasyön günü kadar değil..hayırlısı inşCanım var bence hamilesin ben yumurtlama gününden 4gün önce böyle çıktı. Ovulasyon testin varsa ondanda yaparmısın.Eğer gebelik varsa iki çizgide koyu oluyor. Bugün yapabilirsin canım haberini bekliyorum.
Satın yaklaştığı zaman gebelik testi gibi oda koyulaşıyor canım. Normalde ovulasyon testinin negatif olması lazımOvülasyön da yaptım canım evet koyu ama ovülasyön günü kadar değil..hayırlısı inş
Canım bugün sabahın köründe ovülasyön testi de yaptım kop koyu çıktı. Gebelik testim silik yineSatın yaklaştığı zaman gebelik testi gibi oda koyulaşıyor canım. Normalde ovulasyon testinin negatif olması lazım
Hayırlı olsun canım..Kızlar bugün kan testi yaptırdım. Beta 73 cıktı hamıleyım çok şükür.. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş.. çok güzel mucize gibi
tebrikler canım :) bende pko var ve sen burayı okuyan bütün pko lulara umut olacaksın inşallah :)Kızlar bugün kan testi yaptırdım. Beta 73 cıktı hamıleyım çok şükür.. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş.. çok güzel mucize gibi
tebrikler canım, allah olmayan herkese nasip etsin inşallahKızlar bugün kan testi yaptırdım. Beta 73 cıktı hamıleyım çok şükür.. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş.. çok güzel mucize gibi
Canım anlatırım tabi.. 15 gün boyunca soğan kürü yaptım ardından 15 günlük testeredişli aslanpençesi çayini aldım Saraçoğlun dan. Çayın on üncü günü ovülasyön testi yaptım yani bu testi planlayarak yapmadım açıkçası. Öyle birden aklıma geldi ve ovulasyon testi yaptım ve ilk kez iki çizgiyide kırmızı gördüm. Yani yumurtlamistimee artık püf noktalarını anlatırsın dimi
Amin canım inştebrikler canım, allah olmayan herkese nasip etsin inşallah
Aynen ve bu benim en büyük hediyem mucizem .. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin canımHayırlı olsun canım..
Mucizeler insanlara verilen hediyeler gibi.. :) Rabbim doğduğu günü görmeyi de nasip etsin..
hayırlı olsun canım gördünmü ovulasyon testindende anlaşılıyor.Eeee doğum hangi aya denk geliyor ben mayıs annelerindeyim mayıs ise bekleriz tatlım.Çok sevindim ya sanki benimmiş gibi darısı diğer arkadaşlara inşallahKızlar bugün kan testi yaptırdım. Beta 73 cıktı hamıleyım çok şükür.. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş.. çok güzel mucize gibi
İnş canım rabbim tüm anne olmak isteyenlere nasip etsin. Benim hazirana denk gelecek canımhayırlı olsun canım gördünmü ovulasyon testindende anlaşılıyor.Eeee doğum hangi aya denk geliyor ben mayıs annelerindeyim mayıs ise bekleriz tatlım.Çok sevindim ya sanki benimmiş gibi darısı diğer arkadaşlara inşallah
teşekkür ederim, bek en koyu çıkan gün ve bir sonraki gün ilişki oldu. başka olmadı. inşllah tutar yaÜzüldüm canım.. Rabbim kızına sağlık sıhhat versin.. bence değerlendirilmeli ayrıca daha sonra gün aşırı olursa olacağı var ise daha garanti olur
canım sıvı tüketimine dikkat etmedin mi? Testi yapmadan önceki 3-4 saatte sıvı almayın deniyor. Çok sıvı LH hormonunu seyrelttiği için testte görünmesini engelliyormuş.benim testlerim zamanında yapmama rağmen hepsi tek çizgi çıktı neden olmuştur sebebini bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?