Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar sizce bu pozitif bi test mi? Bugün ovülasyönun 12. Günü.son Regl 29 haziran. Bende pko var o yüzden düzensiz
Eki Görüntüle 1248945
Canım var bence hamilesin ben yumurtlama gününden 4gün önce böyle çıktı. Ovulasyon testin varsa ondanda yaparmısın.Eğer gebelik varsa iki çizgide koyu oluyor. Bugün yapabilirsin canım haberini bekliyorum.

Canım var bence hamilesin ben yumurtlama gününden 4gün önce böyle çıktı. Ovulasyon testin varsa ondanda yaparmısın.Eğer gebelik varsa iki çizgide koyu oluyor. Bugün yapabilirsin canım haberini bekliyorum.
Ovülasyön da yaptım canım evet koyu ama ovülasyön günü kadar değil..hayırlısı inş

Kızlar bugün kan testi yaptırdım. Beta 73 cıktı hamıleyım çok şükür.. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş.. çok güzel mucize gibi
Hayırlı olsun canım..
Mucizeler insanlara verilen hediyeler gibi.. :) Rabbim doğduğu günü görmeyi de nasip etsin..

ee artık püf noktalarını anlatırsın dimi
Canım anlatırım tabi.. 15 gün boyunca soğan kürü yaptım ardından 15 günlük testeredişli aslanpençesi çayini aldım Saraçoğlun dan. Çayın on üncü günü ovülasyön testi yaptım yani bu testi planlayarak yapmadım açıkçası. Öyle birden aklıma geldi ve ovulasyon testi yaptım ve ilk kez iki çizgiyide kırmızı gördüm. Yani yumurtlamistim ki ben en son 29 haziranda adet olmuşum yani yumurtlama olsun diye bu saydığım kürleri yapmıyor ve sadece adet olmak için yapıyordum ama işte Mevlam nasip edecek ya yumurtlama olmuş. Tabi ben testi pozitif görünce değerlendirdim ve ovülasyönun olup olmadığını kesinles tirmek için doktora gittim.doktor yumurta oluştuğunu ve rahim duvarının kalınlastigini ve hamile kalabilirsin dedi... 10 eylül yumurtlama günüm 15 eylülde hafif kırmızı pembe renkte ufak bi kanama oldu yerleşme kanaması imişve bugün hamile olduğumu öğrendim. Rabbim o kadar büyük ki o ol derse olur kızlar.. kendinizi ona teslim edin..

Kızlar bugün kan testi yaptırdım. Beta 73 cıktı hamıleyım çok şükür.. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş.. çok güzel mucize gibi
hayırlı olsun canım gördünmü ovulasyon testindende anlaşılıyor.Eeee doğum hangi aya denk geliyor ben mayıs annelerindeyim mayıs ise bekleriz tatlım.Çok sevindim ya sanki benimmiş gibi darısı diğer arkadaşlara inşallah

İnş canım rabbim tüm anne olmak isteyenlere nasip etsin. Benim hazirana denk gelecek canım

benim testlerim zamanında yapmama rağmen hepsi tek çizgi çıktı neden olmuştur sebebini bilen varmı
canım sıvı tüketimine dikkat etmedin mi? Testi yapmadan önceki 3-4 saatte sıvı almayın deniyor. Çok sıvı LH hormonunu seyrelttiği için testte görünmesini engelliyormuş.

Arkadaşlar bana akıl verin lütfen, normalde 30-32 gün adet döngüm, o yüzden yumurtlama testi yapıyorum kaç gündür ama bir türlü 2. Çizgi tam koyulukta çıkmıyor hep açık renk, sizce nedendir? Geç mi yumurtluyorum acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…