Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canim ya GEÇ yumurtlama oluyor ya da o ay yumurtlama olmuyor. Yani iki seçenek var. Tüm kadınlar her ay yumurtlamiyormus bildigim kadarıyla.

Kızlar bugün kan testi yaptırdım. Beta 73 cıktı hamıleyım çok şükür.. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş.. çok güzel mucize gibi

tebrik ediyorum rabbim sağ salim hayırlı bir evlat nasip etsin inş, senle burada tanıştık ama inana yardım severliğin ve paylaşımcılığın çok etkiledi beni darısı başımıza banda dua et olur mu:)

Slm kizlar okuyorum ama pek fazla yazmiyorum mutlulugumu sizinle paylasmak istedim bu gun gebelik testi yaptim ve hamileyimm allah bana bi daha anne olmayi nasip edicek insallah hamd olsun allah isteyen herkeze versin hepiniz en kisa zaman da hamile kalrirsini insallah banada tamamina erdirir sag salim kucagima aklmayi nasip ederr

Kizlar ovulasyon testini saat kac gibi yapiyorsunuz. Ben 11:30 da yapiyorum cok mu erken
Merhaba canım, ben testleri günde 2 defa sabah 11 gibi ve akşam 6:30 gibi yapıyordum.. ve neredeyse hiç eşit koyulukta çizgilere ranst gelmemiştim.. Daha sonra buradan bir arkadaş bana, akşam 4 gibi testi yapmanın daha doğru sonuç vereceğini söyledi.. Bende bugün ilk defa 4 te deneyeceğim... Umarım yardımcı olmuşumdur. :)

Ben gunde bi kere yapiyorum testi simdilik biraz erken basladim silik cikiyor simdi bir kac gune biraz koyu cikmaya baslayinca gunde iki kere yapmayi dusunuyorum sabah ilk idrardan sonra yapiyorum ve sabah kalkinca sivida almiyorum insallah dogru yapiyorumdur

Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu canım...inş sizlerde benım gıbı en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz..eğer adet düzensizliği var ise ve yumurtlamada problem var ise soğan kürü ve testeredişli aslanpençesı çayıı önerırım canım...senınde ovulasyon testı pozıtıf çıkıyordu gebelık oluşmadı mı canım?

hayırlı olsun canım..rabbım sağ salım kucağına almayı nasip etsın ıns.bende hamıleyım y2 gun oldu öğreneli..:)burada bı umutla bekeleyen ve her seferınde bu güzel haberlerı duyup heves eden tüm arkadaşlarımız bizler gibi en kısa zamanda bebeklerıne kavusurlar...

canım ovulasyon testlerı sabah 10 ıle aksam 7 arasında yapılır dıye bılıyorum ama benım yumurtlamanın olduğunu görüğüm akşam sıvı alımına vs dıkkat etmemıstım. ayrıca ertesı gun sabah 7 de ovulasyon testı yapmıstım ve yıne pozitif görmüştüm...yanı eğer yumurtlama olmus ıse gece sabah bence hıc farketmıyor..

dün adet olmama lazımdı hala görünürde bir şey yok ama belli olmaz biliyorsun:) bir hafta bekleyeceğim öyle test yapacağım hakkımızda hayırlısı olur inşallah belki bu ay veya gelecek aylarda bende mutlu haberimi paylaşırım buradan sizlerle

İnş canım hayırlı haberlerini bekliyorum

Amin canim insallah iste

Amin canim insallah bekeyen isteyen herkese nasip etsin allahim bende bugun test le ogrendim evde daha kan tahlili yaptirmadim yarin insallah

ben çalıştığım için mecburen akşam 8-8:30 gibi yapıyorum ama sen de çok erken yapıyosun, bence 3-4 gibi yapsan daha kesin sonuç alırsın diye düşünüyorum.

canım bizim içinde dua et hamile kalmamız için, hamile birinin duaları kabul olurmuş :)

canım bizim içinde dua et hamile kalmamız için, hamile birinin duaları kabul olurmuş :)
canım her zaman ınankı..rabbım sen kım bebek istiyor ıse ona nasıp et dıye dua edıyorum..ıns hayırlısı ıle sızlerden de güzel haberlerı duyacağız ınancınızı yitirmeyin...

canım her zaman ınankı..rabbım sen kım bebek istiyor ıse ona nasıp et dıye dua edıyorum..ıns hayırlısı ıle sızlerden de güzel haberlerı duyacağız ınancınızı yitirmeyin...
amin canım, inşallah, teşekkür ederiz, allah sanada sağlıklı bir hamilelik versin, sağlıkla kucağına almak nasip etsin

Kızlar bende ovülasyon testine bu ay başladım 19 eylülden beri her gün 18,00 de bir tane yapıyorum 4 saat önceden fazla sıvı almamaya dikkat ederek. Bugün şeffaf akışkan akıntıyı gördüm bakalım bugün testim nasıl çıkacak inşallah yumurtluyorumdur

Bugün yaptığım ovulasyon testi böyle çıktı sizce yumurtlama olmuşmudur ?

Eklentiler

• 20140925_203427.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 129
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…