- 27 Temmuz 2013
- 169
- 95
- 73
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.601
GEÇ yumurtlama oluyor ya da o ay yumurtlama olmuyor. Yani iki seçenek var. Tüm kadınlar her ay yumurtlamiyormus bildigim kadarıyla.Arkadaşlar bana akıl verin lütfen, normalde 30-32 gün adet döngüm, o yüzden yumurtlama testi yapıyorum kaç gündür ama bir türlü 2. Çizgi tam koyulukta çıkmıyor hep açık renk, sizce nedendir? Geç mi yumurtluyorum acaba ?
Kızlar bugün kan testi yaptırdım. Beta 73 cıktı hamıleyım çok şükür.. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş.. çok güzel mucize gibi
Merhaba canım, ben testleri günde 2 defa sabah 11 gibi ve akşam 6:30 gibi yapıyordum.. ve neredeyse hiç eşit koyulukta çizgilere ranst gelmemiştim..Kizlar ovulasyon testini saat kac gibi yapiyorsunuz. Ben 11:30 da yapiyorum cok mu erken
Ben gunde bi kere yapiyorum testi simdilik biraz erken basladim silik cikiyor simdi bir kac gune biraz koyu cikmaya baslayinca gunde iki kere yapmayi dusunuyorum sabah ilk idrardan sonra yapiyorum ve sabah kalkinca sivida almiyorum insallah dogru yapiyorumdurMerhaba canım, ben testleri günde 2 defa sabah 11 gibi ve akşam 6:30 gibi yapıyordum.. ve neredeyse hiç eşit koyulukta çizgilere ranst gelmemiştim..Daha sonra buradan bir arkadaş bana, akşam 4 gibi testi yapmanın daha doğru sonuç vereceğini söyledi.. Bende bugün ilk defa 4 te deneyeceğim... Umarım yardımcı olmuşumdur. :)
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu canım...inş sizlerde benım gıbı en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz..eğer adet düzensizliği var ise ve yumurtlamada problem var ise soğan kürü ve testeredişli aslanpençesı çayıı önerırım canım...senınde ovulasyon testı pozıtıf çıkıyordu gebelık oluşmadı mı canım?tebrik ediyorum rabbim sağ salim hayırlı bir evlat nasip etsin inş, senle burada tanıştık ama inana yardım severliğin ve paylaşımcılığın çok etkiledi beni darısı başımıza banda dua et olur mu:)
hayırlı olsun canım..rabbım sağ salım kucağına almayı nasip etsın ıns.bende hamıleyım y2 gun oldu öğreneli..:)burada bı umutla bekeleyen ve her seferınde bu güzel haberlerı duyup heves eden tüm arkadaşlarımız bizler gibi en kısa zamanda bebeklerıne kavusurlar...Slm kizlar okuyorum ama pek fazla yazmiyorum mutlulugumu sizinle paylasmak istedim bu gun gebelik testi yaptim ve hamileyimm allah bana bi daha anne olmayi nasip edicek insallah hamd olsun allah isteyen herkeze versin hepiniz en kisa zaman da hamile kalrirsini insallah banada tamamina erdirir sag salim kucagima aklmayi nasip ederr
canım ovulasyon testlerı sabah 10 ıle aksam 7 arasında yapılır dıye bılıyorum ama benım yumurtlamanın olduğunu görüğüm akşam sıvı alımına vs dıkkat etmemıstım. ayrıca ertesı gun sabah 7 de ovulasyon testı yapmıstım ve yıne pozitif görmüştüm...yanı eğer yumurtlama olmus ıse gece sabah bence hıc farketmıyor..Ben gunde bi kere yapiyorum testi simdilik biraz erken basladim silik cikiyor simdi bir kac gune biraz koyu cikmaya baslayinca gunde iki kere yapmayi dusunuyorum sabah ilk idrardan sonra yapiyorum ve sabah kalkinca sivida almiyorum insallah dogru yapiyorumdur
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu canım...inş sizlerde benım gıbı en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz..eğer adet düzensizliği var ise ve yumurtlamada problem var ise soğan kürü ve testeredişli aslanpençesı çayıı önerırım canım...senınde ovulasyon testı pozıtıf çıkıyordu gebelık oluşmadı mı canım?
İnş canım hayırlı haberlerini bekliyorumdün adet olmama lazımdı hala görünürde bir şey yok ama belli olmaz biliyorsun:) bir hafta bekleyeceğim öyle test yapacağım hakkımızda hayırlısı olur inşallah belki bu ay veya gelecek aylarda bende mutlu haberimi paylaşırım buradan sizlerle
Amin canim insallah istetawsenim .!.:hayırlı olsun canım..rabbım sağ salım kucağına almayı nasip etsın ıns.bende hamıleyım y2 gun oldu öğreneli..:)burada bı umutla bekeleyen ve her seferınde bu güzel haberlerı duyup heves eden tüm arkadaşlarımız bizler gibi en kısa zamanda bebeklerıne kavusurlar...
Amin canim insallah bekeyen isteyen herkese nasip etsin allahim bende bugun test le ogrendim evde daha kan tahlili yaptirmadim yarin insallahhayırlı olsun canım..rabbım sağ salım kucağına almayı nasip etsın ıns.bende hamıleyım y2 gun oldu öğreneli..:)burada bı umutla bekeleyen ve her seferınde bu güzel haberlerı duyup heves eden tüm arkadaşlarımız bizler gibi en kısa zamanda bebeklerıne kavusurlar...
canım bizim içinde dua et hamile kalmamız için, hamile birinin duaları kabul olurmuş :)Canım anlatırım tabi.. 15 gün boyunca soğan kürü yaptım ardından 15 günlük testeredişli aslanpençesi çayini aldım Saraçoğlun dan. Çayın on üncü günü ovülasyön testi yaptım yani bu testi planlayarak yapmadım açıkçası. Öyle birden aklıma geldi ve ovulasyon testi yaptım ve ilk kez iki çizgiyide kırmızı gördüm. Yani yumurtlamistimki ben en son 29 haziranda adet olmuşum yani yumurtlama olsun diye bu saydığım kürleri yapmıyor ve sadece adet olmak için yapıyordum ama işte Mevlam nasip edecek ya yumurtlama olmuş. Tabi ben testi pozitif görünce değerlendirdim ve ovülasyönun olup olmadığını kesinles tirmek için doktora gittim.doktor yumurta oluştuğunu ve rahim duvarının kalınlastigini ve hamile kalabilirsin dedi... 10 eylül yumurtlama günüm 15 eylülde hafif kırmızı pembe renkte ufak bi kanama oldu yerleşme kanaması imiş ve bugün hamile olduğumu öğrendim. Rabbim o kadar büyük ki o ol derse olur kızlar.. kendinizi ona teslim edin..
canım her zaman ınankı..rabbım sen kım bebek istiyor ıse ona nasıp et dıye dua edıyorum..ıns hayırlısı ıle sızlerden de güzel haberlerı duyacağız ınancınızı yitirmeyin...canım bizim içinde dua et hamile kalmamız için, hamile birinin duaları kabul olurmuş :)
amin canım, inşallah, teşekkür ederiz, allah sanada sağlıklı bir hamilelik versin, sağlıkla kucağına almak nasip etsincanım her zaman ınankı..rabbım sen kım bebek istiyor ıse ona nasıp et dıye dua edıyorum..ıns hayırlısı ıle sızlerden de güzel haberlerı duyacağız ınancınızı yitirmeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?