Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Bugün yaptığım ovulasyon testi böyle çıktı sizce yumurtlama olmuşmudur ?
bugün yine test yap büyük ihtimalle yumurtluyorsun buradan öğrendiğim kadarıyla 2 çizgi aynı koyulukta çıktıktan sonra 24-48 içinde yumurtluyorsun t çizgisi silikleşmeye başladığı zaman yumurtan çatlamış oluyor.
Benim de dün şeffaf akıntım olmuştu ama testim yine negatif çıktı inşallah bu gün görürüm 2.çizgiyi.

Selam bayanlar bende ovulasyon testlerine baslamayi düşünüyorum. Normal eczaneden temin edemem çok pahalı.
O yüzden bana onerebileceginiz markalar neler ( laboquick) hariç çünkü temmuz ayı hiç pozitif göstermedi...

gittigidiyor dan alabilirsin, orada daha uyguna satıyorlar, bir çok marka var ama ben laboquick kullanıyorum ve en son dün yaptım ve pozitif çıktı

gittigidiyor dan alabilirsin, orada daha uyguna satıyorlar, bir çok marka var ama ben laboquick kullanıyorum ve en son dün yaptım ve pozitif çıktı

Canim bende gittigidiyordan aldım laboquick yumurtlama sıkıntım yok şükürler olsun ama negatifti hep regl bittikten hemen sonra basladim ta ki regl olana kadar denedim 50 li almıştım ama hep negatif
Bu ay klomen + çatlama iğnesi vuruldm ama sonuç dün kan negatif çıktı

daha hassas olanlar var, predictor olan, biraz pahalı ama gittigidiyordan alırsan belki daha uyguna alırsın

Kızlar bugün ovulasyon testini tekrar yaptım ve ikisi aynı renk çıktı

Eklentiler

• 20140926_203905-1.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 105
telefondaki uygulamaya gire yuksek digurganlik pazar gunu basliyo suan icin dusuk dogurganlik diyor ama ovulasyon testinde hep cok silik bir cizgi var acaba sizdede ole oldumu

telefondaki uygulamaya gire yuksek digurganlik pazar gunu basliyo suan icin dusuk dogurganlik diyor ama ovulasyon testinde hep cok silik bir cizgi var acaba sizdede ole oldumu
Bende telefondaki uygulamaya göre denedim ve bana 22-23-24 eylül tarihlerini verdi fakat ben 25 ve 26 eylülde tam net iki çizgiyi gördüm. O yüzden telefona bağlı kalma , bir kaç gün tekrarla testleri, ben öyle yaptım

merhaba arkadaşlar bende bugün ovula marka ovulasyon testi sipariş edeceğim pkoluyum inş. çift çizgiliyi yakalarım :)

merhaba arkadaşlar bende bugün ovula marka ovulasyon testi sipariş edeceğim pkoluyum inş. çift çizgiliyi yakalarım :)
Cnm. Sen bilirsin ama ovulasyon testleri pkolular da hatali sonuc veriyor. Yaniltir seni. Yumurta takibi yaptirsan cok daha iyi olur.

Cnm. Sen bilirsin ama ovulasyon testleri pkolular da hatali sonuc veriyor. Yaniltir seni. Yumurta takibi yaptirsan cok daha iyi olur.
hata verdiğini duymuştum ama ben yinede bi şansımı deniyeyim istedim :)) cevap için sagol canım siz hangi marka kullanıyorsunuz ? pkolu bir arkadaım denemiş hamiş şimdi :)

hata verdiğini duymuştum ama ben yinede bi şansımı deniyeyim istedim :)) cevap için sagol canım siz hangi marka kullanıyorsunuz ? pkolu bir arkadaım denemiş hamiş şimdi :)
Ben 1 kez labquick kullandim temmuz 2013 de. Sonra kullanmadim. Agustos 2013de de hamile kaldim. Sukur oglum 4.5 aylik oldu bile.

canım senin adına çok sevindim bende pkoluyum ve 1 5gün soğan kürü yapacağım bugün 3 günüm ve sonra incir kürü düşünüyorum ovulasyon testi hangi marka kullandın merak ettim canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. darısı başımıza bende saraçoğlundan sipariş etsem soğan kürü bittikten sonra mı çaya başladın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…