- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.641
ne kadar güzel ben tüp bebekde yaptırdım olmadı darısı başımıza inş.Ben 1 kez labquick kullandim temmuz 2013 de. Sonra kullanmadim. Agustos 2013de de hamile kaldim. Sukur oglum 4.5 aylik oldu bile.
Amin canim amin.ne kadar güzel ben tüp bebekde yaptırdım olmadı darısı başımıza inş.
başın sağolsun canım . allah şimdiki çocuğuna sağlıklı uzun ömürler versinAmin canim amin.
Ben de ilk ikisini kaybettim. O nedenle anliyrm sizleri.
Canım eğer adet düzensizliği var ise ve fsh hormonu yüksek ise testeredişli aslan pencesini öneriyor Saraçoğlu. 15 gün soğan kürü ardından hemen çaya başladım ve çayın onuncu günü yumurtlama ovülasyön testiinde pozitif gördüm. Ovülasyön testim labucaqk idi. Gitti gidiyor dan almıştım.canım senin adına çok sevindim bende pkoluyum ve 1 5gün soğan kürü yapacağım bugün 3 günüm ve sonra incir kürü düşünüyorum ovulasyon testi hangi marka kullandın merak ettim canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. darısı başımıza bende saraçoğlundan sipariş etsem soğan kürü bittikten sonra mı çaya başladın canım
çok teşekkürler canım allah razı olsun ben şimdi soğanı bitirim incir deniycem sonra aslan pebçesi sipariş ederim allah razı olsun cevap için ovulasyon testini yarın yapacağım adetin 13 günü oluyor sabah mı yapmak lazım akşam belli bir saat car mı?Canım eğer adet düzensizliği var ise ve fsh hormonu yüksek ise testeredişli aslan pencesini öneriyor Saraçoğlu. 15 gün soğan kürü ardından hemen çaya başladım ve çayın onuncu günü yumurtlama ovülasyön testiinde pozitif gördüm. Ovülasyön testim labucaqk idi. Gitti gidiyor dan almıştım.
Test günün herhangi bir zamanında yapılabilir ancak tercihen sabah saat 10:00'dan sonra ve akşam 20:00'den önce yapılmalıdır. Eğer günde iki kez test yapılacaksa her iki test arasında 8 saat olması kısa LH artışlarını yakalamakta yardımcı olacaktır. Test her tekrarlanan gün için aynı zamanlarda yapılmalıdır. Teste başlamadan iki saat önce sıvı almayı yavaşlatın .. inş bu bilgi işine yarar tatlımLaboquick selam kızlar bende buqün geldı sıparısım elıme benım olduqum tarih 20 eylül bu akşam başlıcam teste günde 2 defamı yapmalıyım saat kaçla kaç arası yapmam lazım yardımcı olurmusunuz 3 senden beri anne olabilmek ıcın cabalıyorum rahım fılmı cekıldım doktor 3 ay ara verelım dedı tedavıye bu 3 ay son ay bırde ovulasyon testı ıle denıyım dedım ıns ise yarar ve olurr dua edin bana
saat kacla kac arası yapmam lazım adet olana kadar yapıyım dıyorum 2 cızqı sılık olsada o qunu degerlendırmm gerekıyomu teste okudum ama anlıyamadım tam olarak 30 qunde bır adet oluyorum
REGL DÖNGÜSÜ TESTE BAŞLAYACAĞINIZ GÜNLaboquick selam kızlar bende buqün geldı sıparısım elıme benım olduqum tarih 20 eylül bu akşam başlıcam teste günde 2 defamı yapmalıyım saat kaçla kaç arası yapmam lazım yardımcı olurmusunuz 3 senden beri anne olabilmek ıcın cabalıyorum rahım fılmı cekıldım doktor 3 ay ara verelım dedı tedavıye bu 3 ay son ay bırde ovulasyon testı ıle denıyım dedım ıns ise yarar ve olurr dua edin bana
saat kacla kac arası yapmam lazım adet olana kadar yapıyım dıyorum 2 cızqı sılık olsada o qunu degerlendırmm gerekıyomu teste okudum ama anlıyamadım tam olarak 30 qunde bır adet oluyorum
canım, sabah yapma doğru sonuç alamazsın, o yüzden öğleden sonra yapsan daha iyi olur. testi yapmadan önce 4 saat sıvı tüketmemen gerekiyor ve tuvaletini tutman gerekir, o şekilde test yapacaksın, dilersen saat 12 gibi bir şeyler içmeyi kesersin saat 16:00 ya kadar ondan sonra yaparsın testi doğru sonuç verecektir. ben genelde akşam 20:00 - 20:30 arası yapıyorum ve 4 saat boyunca çok sıvı tüketmiyorum idrara da çıkmıyorumLaboquick selam kızlar bende buqün geldı sıparısım elıme benım olduqum tarih 20 eylül bu akşam başlıcam teste günde 2 defamı yapmalıyım saat kaçla kaç arası yapmam lazım yardımcı olurmusunuz 3 senden beri anne olabilmek ıcın cabalıyorum rahım fılmı cekıldım doktor 3 ay ara verelım dedı tedavıye bu 3 ay son ay bırde ovulasyon testı ıle denıyım dedım ıns ise yarar ve olurr dua edin bana
Inşallah guzelim allahim hayirlisi neyse onu versinumarım canım, ben beklemedeyim şimdi, bakalım inşallah tutmuştur
Amin canım, Rabbim olmayan herkese anneliği tattırsınInşallah guzelim allahim hayirlisi neyse onu versin
Canım şimdiden hün aşırı çaşışmalara başla teste de devam et bir kaç gün en azından garantiye almış olursunnKızlar pkoluyım adetimin 13 günü ovulasyon testim ilk çizgi koyü ikinci ondan biraz da açık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?