Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canım eğer adet düzensizliği var ise ve fsh hormonu yüksek ise testeredişli aslan pencesini öneriyor Saraçoğlu. 15 gün soğan kürü ardından hemen çaya başladım ve çayın onuncu günü yumurtlama ovülasyön testiinde pozitif gördüm. Ovülasyön testim labucaqk idi. Gitti gidiyor dan almıştım.

çok teşekkürler canım allah razı olsun ben şimdi soğanı bitirim incir deniycem sonra aslan pebçesi sipariş ederim allah razı olsun cevap için ovulasyon testini yarın yapacağım adetin 13 günü oluyor sabah mı yapmak lazım akşam belli bir saat car mı?

Laboquick selam kızlar bende buqün geldı sıparısım elıme benım olduqum tarih 20 eylül bu akşam başlıcam teste günde 2 defamı yapmalıyım saat kaçla kaç arası yapmam lazım yardımcı olurmusunuz 3 senden beri anne olabilmek ıcın cabalıyorum rahım fılmı cekıldım doktor 3 ay ara verelım dedı tedavıye bu 3 ay son ay bırde ovulasyon testı ıle denıyım dedım ıns ise yarar ve olurr dua edin bana

saat kacla kac arası yapmam lazım adet olana kadar yapıyım dıyorum 2 cızqı sılık olsada o qunu degerlendırmm gerekıyomu teste okudum ama anlıyamadım tam olarak 30 qunde bır adet oluyorum

kızlar merhaba, ben 25 ve 26 eylülde ovulasyon testi yaptım ve pozitif çıkmıştı, o günleri değerlendirdik, 27 sinde yaptım aynı koyulukta değildi ama silikte değildi, o gün evde olmadığımız için bir şey yapamadık, acaba tutma ihtimali var mı ? ben adetten 10 gün önce göğüslerim ağrımaya başlar, yine o ağrılar başladı fakat onun dışında kasıklarımda ara ara ağrı oluyor, ayrıca öksürürken filan hafif bir ağrı oluyor, birde ovulasyon testine devam etsem mi acaba ? bu dönemde de çalışsak tutma ihtimali var mı ?

selam kızlar gitti gidiyordan ovulasyon sipariş vermeye çalışıyorum daha önce siteyi hiç kullanmadım bilemiroum. kredi kartı seöüçeneği var ama kapıda ödeme seçeneğini ben niye bulamıyorum bana yardım eden birisi çikarmı

Test günün herhangi bir zamanında yapılabilir ancak tercihen sabah saat 10:00'dan sonra ve akşam 20:00'den önce yapılmalıdır. Eğer günde iki kez test yapılacaksa her iki test arasında 8 saat olması kısa LH artışlarını yakalamakta yardımcı olacaktır. Test her tekrarlanan gün için aynı zamanlarda yapılmalıdır. Teste başlamadan iki saat önce sıvı almayı yavaşlatın .. inş bu bilgi işine yarar tatlım

REGL DÖNGÜSÜ TESTE BAŞLAYACAĞINIZ GÜN
21 GÜN ................ 5 GÜN

22 GÜN ................ 6 GÜN
23 GÜN ................ 7 GÜN
24 GÜN ................ 8 GÜN
25 GÜN ................ 9 GÜN
26 GÜN ................ 10 GÜN
27 GÜN ................ 11 GÜN
28 GÜN ................ 12 GÜN
29 GÜN ................ 13 GÜN
30 GÜN ................ 14 GÜN
31 GÜN ................ 15 GÜN
32 GÜN ................ 16 GÜN
33 GÜN ................ 17 GÜN
34 GÜN ................ 18 GÜN
35 GÜN ................ 19 GÜN
36 GÜN ................ 20 GÜN
37 GÜN ................ 21 GÜN
38 GÜN ................ 22 GÜN
39 GÜN ................ 23 GÜN
40 GÜN ................ 24 GÜN

canım, sabah yapma doğru sonuç alamazsın, o yüzden öğleden sonra yapsan daha iyi olur. testi yapmadan önce 4 saat sıvı tüketmemen gerekiyor ve tuvaletini tutman gerekir, o şekilde test yapacaksın, dilersen saat 12 gibi bir şeyler içmeyi kesersin saat 16:00 ya kadar ondan sonra yaparsın testi doğru sonuç verecektir. ben genelde akşam 20:00 - 20:30 arası yapıyorum ve 4 saat boyunca çok sıvı tüketmiyorum idrara da çıkmıyorum

Bende bugun siparis verdim adetimin 2.günü 10gun sonra baslayacagim umarin işe yarar

Kızlar pkoluyım adetimin 13 günü ovulasyon testim ilk çizgi koyü ikinci ondan biraz da açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…