Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

merhaba arkadaşlar bende bugün ovula marka ovulasyon testi sipariş edeceğim pkoluyum inş. çift çizgiliyi yakalarım :)
MErhaba canım.. bende de pko var.
pko lularda genellikle düzensiz yumurtlama oluyor çünkü.. başında veya sonunda hatta düzgün olan bile var..
O yüzden tam gününde yumurtlayamaz isen sıkıntı yapmayasın.. :)

Canım şimdiden hün aşırı çaşışmalara başla teste de devam et bir kaç gün en azından garantiye almış olursunn
çok teşekkür ederim cevap için ilk defa kullanıyoruminş. olumlu sonuç alırım bugünde çift çizgiyse değerlendirmeyeyim mi ?

günaydın canım cevap için teşekkürler benima detlerim hep düzensiz ara ara düzene giriyor sonra yine sapıtıyor bu ay ovulasyonla deniyeyim dedim bakalım sonuç nolcak sen ne zamandır istiyorsun tedavi gördün mü?

çok teşekkür ederim cevap için ilk defa kullanıyoruminş. olumlu sonuç alırım bugünde çift çizgiyse değerlendirmeyeyim mi ?
gün aşırı yapman sperm için daha iyidir, her gün yapınca spermler azalabilir. Ama bir sorun yoksa bugünde yapabilirsiniz tabiki,

gün aşırı yapman sperm için daha iyidir, her gün yapınca spermler azalabilir. Ama bir sorun yoksa bugünde yapabilirsiniz tabiki,
cevap için teşekkürler ben gün aşırı devam edeyim çünkü eşimin ileri hareketlisin de sorun vardı en son suan ne durumda bilmiyorum çok teşekkürler ben bu arada soğan kürü uyguluyorum. bide pazar gününden beri sağ kasığımda batma var

hayırlısı olsun senin için canım, inşallah çabalarımız boşa gitmezde hamile kalırız, tabi allahın izniyle

bende sürekli rüyam da hamilelikle ilgili şeyler görüyorum, hayırlı olur inşallah

bazen boyut yüksek geliyor, yüklenmiyor o yüzden, boyutunu küçültmek gerek, bende yükleyememiştim

Gitti-gidiyor da kapıda ödeme seçeneği yok maalesef sipariş verebilmen için üye olman gerekiyor ürün eline ulaştıktan sonra gelen üründe sorun yoksa ürünü onaylıyorsun ve para satıcıya aktarılıyor.

Benim ovülasyon günlerim 27 -28 eylüldü şimdi beklemek çok zor geliyor döllenme olmuşsa hamilelik ne zaman belli olur kızlar?

Canim bunlar benim testlerim bi fikir olur belki

Eklentiler

• 20140929_121835.webp
    125,9 KB · Görüntüleme: 130
onca kişi arasından bitek sen vakit ayırıp cevap verdiğin için sağol sonradan gördüm kapıda ödeme seçeneğinin olmadığını

sagol canım teşekkürle rben yeni başladım ovulasyon testine inş. olumlu sonuç alırım sen ne zamandır kullanıyorsun ovulasyon testi ve sorun ne
bende ilk defa bu ay başladım şuan için bir sorun yok 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım bebek istediğim için akışına bırakamadım test aldım

Ben bu aydan ümitli değilim maalesef, adet olacam gibi bir his var, çünkü adet belirtilerim var bir dahaki aya bakacaz artık

Ben bu aydan ümitli değilim maalesef, adet olacam gibi bir his var, çünkü adet belirtilerim var bir dahaki aya bakacaz artık
adet belirtisyle hamilelik belirtisi aynıymış canınızı sıkmayı herşeyin hayırlısı inş. hamilesinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…