- 16 Eylül 2013
- 1.807
- 1.983
- 248
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.661
MErhaba canım.. bende de pko var.merhaba arkadaşlar bende bugün ovula marka ovulasyon testi sipariş edeceğim pkoluyum inş. çift çizgiliyi yakalarım :)
çok teşekkür ederim cevap için ilk defa kullanıyoruminş. olumlu sonuç alırım bugünde çift çizgiyse değerlendirmeyeyim mi ?Canım şimdiden hün aşırı çaşışmalara başla teste de devam et bir kaç gün en azından garantiye almış olursunn
günaydın canım cevap için teşekkürler benima detlerim hep düzensiz ara ara düzene giriyor sonra yine sapıtıyor bu ay ovulasyonla deniyeyim dedim bakalım sonuç nolcak sen ne zamandır istiyorsun tedavi gördün mü?MErhaba canım.. bende de pko var.
pko lularda genellikle düzensiz yumurtlama oluyor çünkü.. başında veya sonunda hatta düzgün olan bile var..
O yüzden tam gününde yumurtlayamaz isen sıkıntı yapmayasın.. :)
gün aşırı yapman sperm için daha iyidir, her gün yapınca spermler azalabilir. Ama bir sorun yoksa bugünde yapabilirsiniz tabiki,çok teşekkür ederim cevap için ilk defa kullanıyoruminş. olumlu sonuç alırım bugünde çift çizgiyse değerlendirmeyeyim mi ?
cevap için teşekkürler ben gün aşırı devam edeyim çünkü eşimin ileri hareketlisin de sorun vardı en son suan ne durumda bilmiyorum çok teşekkürler ben bu arada soğan kürü uyguluyorum. bide pazar gününden beri sağ kasığımda batma vargün aşırı yapman sperm için daha iyidir, her gün yapınca spermler azalabilir. Ama bir sorun yoksa bugünde yapabilirsiniz tabiki,
hayırlısı olsun senin için canım, inşallah çabalarımız boşa gitmezde hamile kalırız, tabi allahın izniylecevap için teşekkürler ben gün aşırı devam edeyim çünkü eşimin ileri hareketlisin de sorun vardı en son suan ne durumda bilmiyorum çok teşekkürler ben bu arada soğan kürü uyguluyorum. bide pazar gününden beri sağ kasığımda batma var
amin allah razı olsun inş. :)hayırlısı olsun senin için canım, inşallah çabalarımız boşa gitmezde hamile kalırız, tabi allahın izniyle
Gitti-gidiyor da kapıda ödeme seçeneği yok maalesef sipariş verebilmen için üye olman gerekiyor ürün eline ulaştıktan sonra gelen üründe sorun yoksa ürünü onaylıyorsun ve para satıcıya aktarılıyor.selam kızlar gitti gidiyordan ovulasyon sipariş vermeye çalışıyorum daha önce siteyi hiç kullanmadım bilemiroum. kredi kartı seöüçeneği var ama kapıda ödeme seçeneğini ben niye bulamıyorum bana yardım eden birisi çikarmı
sagol canım teşekkürle rben yeni başladım ovulasyon testine inş. olumlu sonuç alırım sen ne zamandır kullanıyorsun ovulasyon testi ve sorun neCanim bunlar benim testlerim bi fikir olur belki
onca kişi arasından bitek sen vakit ayırıp cevap verdiğin için sağolGitti-gidiyor da kapıda ödeme seçeneği yok maalesef sipariş verebilmen için üye olman gerekiyor ürün eline ulaştıktan sonra gelen üründe sorun yoksa ürünü onaylıyorsun ve para satıcıya aktarılıyor.
bende ilk defa bu ay başladım şuan için bir sorun yok 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım bebek istediğim için akışına bırakamadım test aldımsagol canım teşekkürle rben yeni başladım ovulasyon testine inş. olumlu sonuç alırım sen ne zamandır kullanıyorsun ovulasyon testi ve sorun ne
adet belirtisyle hamilelik belirtisi aynıymış canınızı sıkmayı herşeyin hayırlısı inş. hamilesinizdir.Ben bu aydan ümitli değilim maalesef, adet olacam gibi bir his var, çünkü adet belirtilerim varbir dahaki aya bakacaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?