- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.681
bende çok duydum ovulasyon testini bu ay denedim hakkımızda hayırlısı olsunbende ilk defa bu ay başladım şuan için bir sorun yok 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım bebek istediğim için akışına bırakamadım test aldım
inşallah canım dualarımız kabul olur umarımadet belirtisyle hamilelik belirtisi aynıymış canınızı sıkmayı herşeyin hayırlısı inş. hamilesinizdir.
evet silikleşmiş, koyu olduğunda değerlendirseydin canım, belki tutar, ara ara sen test yapmaya devam et belki daha olurdün adetimin 14 günü ve testim silikleşti 13 güne göre
bu dünkü testim ondan önce ki gün koyuydu o gününü değerlendirdim bu dündü dün bişey olmadı ama bugün deneme yapacam çatladı galıba yumurtam bu gün kremsi akıntım var 2 damla kadarevet silikleşmiş, koyu olduğunda değerlendirseydin canım, belki tutar, ara ara sen test yapmaya devam et belki daha olur
tabiki değerlendir canım, boş bırakma, inşallah tutar hamile kalırsınbu dünkü testim ondan önce ki gün koyuydu o gününü değerlendirdim bu dündü dün bişey olmadı ama bugün deneme yapacam çatladı galıba yumurtam bu gün kremsi akıntım var 2 damla kadar
amin inş. teşekkürler :)tabiki değerlendir canım, boş bırakma, inşallah tutar hamile kalırsın
testi tam olarak bilmiyorum ama 2-3 gün daha değerlendir garanti olsun :)merhaba,
4 gündür sabahları clearblue ile yaptığım testte yanıp yanıp sönen gülü yüzü gördüm. bu sabah ise sabit gülen yüzü gördüm. bu testi kullanan bilgisi olan var mı? 4 günü de değerlendirdim bundan sonra kaç gün değerlendirmek gerekir?
13 ve 14 te yumurtlama olmuş sanırım. İnşallah bu bayram gününde tutmuş olurmerhaba kızlar ovulasyon testim en üsteki adetin 13günü 14-15-16 günleri sizce durum nasıl
Cevap için teşekkürler inş tutmuşturpeki yumurtanın çatlaması bitince tek çizgimi çıkacak13 ve 14 te yumurtlama olmuş sanırım. İnşallah bu bayram gününde tutmuş olur
Kizlar bisi sorcam size acilll. Ben dun sabah catlama ignesi oldum. Dun ve bugun ovulasyon testi kopkoyu cikti. Bide gebelik testi yaptim ondada ikinci cizgiyi gordum. Acaba igneden dolayi mi. Ayy acaip kafam karistiiii
Gebelik testi igneden dolayi pozitif.Kizlar bisi sorcam size acilll. Ben dun sabah catlama ignesi oldum. Dun ve bugun ovulasyon testi kopkoyu cikti. Bide gebelik testi yaptim ondada ikinci cizgiyi gordum. Acaba igneden dolayi mi. Ayy acaip kafam karistiiii
Kizlar bisi sorcam size acilll. Ben dun sabah catlama ignesi oldum. Dun ve bugun ovulasyon testi kopkoyu cikti. Bide gebelik testi yaptim ondada ikinci cizgiyi gordum. Acaba igneden dolayi mi. Ayy acaip kafam karistiiii
Cnm ben bugun gene yaptim ovulasyon testi. Yine kopkoyu cikti hatta t cden daha koyu. 3 gundur boyle normal mi bu yaww. Bu da mi igneden acabaGebelik testi igneden dolayi pozitif.
Ovulasyon testinin pozitif olmasi ise yumurtanin catlayacagini gosteriyr. Bugunde yap test. Silik ise catlamis demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?