Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

evet silikleşmiş, koyu olduğunda değerlendirseydin canım, belki tutar, ara ara sen test yapmaya devam et belki daha olur
bu dünkü testim ondan önce ki gün koyuydu o gününü değerlendirdim bu dündü dün bişey olmadı ama bugün deneme yapacam çatladı galıba yumurtam bu gün kremsi akıntım var 2 damla kadar

bu dünkü testim ondan önce ki gün koyuydu o gününü değerlendirdim bu dündü dün bişey olmadı ama bugün deneme yapacam çatladı galıba yumurtam bu gün kremsi akıntım var 2 damla kadar
tabiki değerlendir canım, boş bırakma, inşallah tutar hamile kalırsın

merhaba,
4 gündür sabahları clearblue ile yaptığım testte yanıp yanıp sönen gülü yüzü gördüm. bu sabah ise sabit gülen yüzü gördüm. bu testi kullanan bilgisi olan var mı? 4 günü de değerlendirdim bundan sonra kaç gün değerlendirmek gerekir?

testi tam olarak bilmiyorum ama 2-3 gün daha değerlendir garanti olsun :)

merhaba kızlar ovulasyon testim en üsteki adetin 13günü 14-15-16 günleri sizce durum nasıl

Ovulasyon testin de cift cizgiyi gordugumun ertesi gun iliski oldu sadece.Bakalim kismet olacak mi ?

Kizlar bisi sorcam size acilll. Ben dun sabah catlama ignesi oldum. Dun ve bugun ovulasyon testi kopkoyu cikti. Bide gebelik testi yaptim ondada ikinci cizgiyi gordum. Acaba igneden dolayi mi. Ayy acaip kafam karistiiii

Kizlar bisi sorcam size acilll. Ben dun sabah catlama ignesi oldum. Dun ve bugun ovulasyon testi kopkoyu cikti. Bide gebelik testi yaptim ondada ikinci cizgiyi gordum. Acaba igneden dolayi mi. Ayy acaip kafam karistiiii

Gebelik testindeki ikinci cizgi ignedendir canim. oyle bi etkisi oluyomus vucuda

Gebelik testi igneden dolayi pozitif.

Ovulasyon testinin pozitif olmasi ise yumurtanin catlayacagini gosteriyr. Bugunde yap test. Silik ise catlamis demektir.

Gebelik testindeki ikinci cizgi ignedendir canim. oyle bi etkisi oluyomus vucuda

Gebelik testi igneden dolayi pozitif.

Ovulasyon testinin pozitif olmasi ise yumurtanin catlayacagini gosteriyr. Bugunde yap test. Silik ise catlamis demektir.
Cnm ben bugun gene yaptim ovulasyon testi. Yine kopkoyu cikti hatta t cden daha koyu. 3 gundur boyle normal mi bu yaww. Bu da mi igneden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…