Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Merhaba arkadaşlar adetimin13 ve 14 günü ovulasyon testimde ilinci çizgi birinciye yakındı soğan kaç gündür çok az silik yani bugün soğan şürünün 11 günü adetimin 20 günü kahve pembemi akıntı geldi peçeteye soğan duyuna devam etsem mi

sanırım soğan kürü 15 gün yapılıyor, sonra bırakılıyor, tam emin değilim, sen istersen bir kaç gün daha devam et. Benim adetim dündü ama henüz olmadım, test yaptım ama negatif çıktı, sanırım geç adet olacam

devam ediyorum canım sagol inş. geç döllenme oluştur adetin gelmez inş

Cnm ben bugun gene yaptim ovulasyon testi. Yine kopkoyu cikti hatta t cden daha koyu. 3 gundur boyle normal mi bu yaww. Bu da mi igneden acaba
Sadece mantik yureteyim cnm cunku hic catlatma ignesi olmadim. Kizlardan biliyrm.

Simdi igneyi yaptirip 36.saatte iliski diyr. Yani 1.5 gun sonra. Yumurta catlamadan once icerde sperm olmasi sart olduguna gore o zaman catlama 36 saatten fazla surecek. Belki 12 saat daha eklenir. Yani igneden sonraki 2 gun testin pozitif olmasi normal olabilir. Ayrica birden fazla yumurtan varsa tamami catlamadan test hep pozitif verir.

merhaba ...ben bu ay ovulasyon testi yapıcaktım fakat eşimle gün aşırı ilişki kararı aldık adetin bitiminden tekrar adet oluncya kadar ...test yapmama gerek var mı ....

tsk ederım kızlar benım 4 ekımde 2 cızqı kırmızı cıktı ama annemdeydık bayram tatılı dıye gece saqt 4 qıbı oldu bırlıktelık acaba yumurtlama gunumu kacırmıs mıyımdır ??? 5 ekıme baglanıyor saat olarak yumurtta catladıqında kac saat ıcınde bırlıktelık olmalı yanı ben cıft cızqıyı qorduqumde kac saat ıcınde yapmalıydık

bildiğim kadarıyla 24-36 saat içerisinde olması gerekiyor.

Arkadaşlar herkeze slm, size birşey sormak istiyorum, reglime 3 ya da 4 gün var, biraz önce ovulasyon testi yaptım, sizce gebelik ihtimali varmı,

Eklentiler

• image.webp
    100,4 KB · Görüntüleme: 148
Arkadaşlar herkeze slm, size birşey sormak istiyorum, reglime 3 ya da 4 gün var, biraz önce ovulasyon testi yaptım, sizce gebelik ihtimali varmı,
Bence emin olmak için 1-2 gün bekle. Ovulasyon testi yanıştabilir. Benim adetim 2 gün geçti göğüslerim ve belim çok ağırıyor ama adet olacağım zamanda oluyor. O yüzden1-2 gün daha geçmesini beklicem

tsk ederım cvp ıcın :) cızgıyı gorduqumde ılıskı oldu ama bılmıyorum tutarmı tutmazmı dıye tutmzsa bıdahakı aya denerım artık rahım fılmıde ıse yaramadı 4 seneye gırıcez hala yok

Ben bugün maalesef adet oldum, aslında garip bir durum, sabah ilk lavaboya gittiğimde peçeteye pembe bir akıntı geldi ben de önlemimi alayım dedim, fakat az önce tekrar lavaboya gittim, hiç bir şey yoktu ama sonra peçeteyle silince daha yoğun pembe akıntı geldi. Sanırım akşama çözülür. Ayrıca çok fena bir şekilde başım ağırıyor. nedendir bilemedim, ilaç içmek zorunda kalacam sanırım

Benimde adetime 4 gün var ama 2 kere test yaptım negatif çıktı sanırım bu ayda kısmet olmadı hayırlısı

Benimde adetime 4 gün var ama 2 kere test yaptım negatif çıktı sanırım bu ayda kısmet olmadı hayırlısı
hayırlısı olsun, ama benim adetim bir garip, çünkü sabahtan beri pembe bir akıntı var ve çok az geldi, normalde ilk gün yoğun olurdum, hayırlısı olsun bakalım

hayırlısı olsun, ama benim adetim bir garip, çünkü sabahtan beri pembe bir akıntı var ve çok az geldi, normalde ilk gün yoğun olurdum, hayırlısı olsun bakalım
Amin. Yerleşme kanaması olabilir mi acaba?

ılk kez ovulasyon testi kullanacagım, adetim bitince başlayacagım. ıkı cızgının rengı eşit oldugu zaman mı diğer gün mü birliktelık gerekıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…