- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.701
sanırım soğan kürü 15 gün yapılıyor, sonra bırakılıyor, tam emin değilim, sen istersen bir kaç gün daha devam et. Benim adetim dündü ama henüz olmadım, test yaptım ama negatif çıktı, sanırım geç adet olacamMerhaba arkadaşlar adetimin13 ve 14 günü ovulasyon testimde ilinci çizgi birinciye yakındı soğan kaç gündür çok az silik yani bugün soğan şürünün 11 günü adetimin 20 günü kahve pembemi akıntı geldi peçeteye soğan duyuna devam etsem mi
devam ediyorum canım sagol inş. geç döllenme oluştur adetin gelmez inşsanırım soğan kürü 15 gün yapılıyor, sonra bırakılıyor, tam emin değilim, sen istersen bir kaç gün daha devam et. Benim adetim dündü ama henüz olmadım, test yaptım ama negatif çıktı, sanırım geç adet olacam
Sadece mantik yureteyim cnm cunku hic catlatma ignesi olmadim. Kizlardan biliyrm.Cnm ben bugun gene yaptim ovulasyon testi. Yine kopkoyu cikti hatta t cden daha koyu. 3 gundur boyle normal mi bu yaww. Bu da mi igneden acaba
Gün aşırı yapacaksanız adet başlangıcından diğer adete kadar, teste gerek yok bencemerhaba ...ben bu ay ovulasyon testi yapıcaktım fakat eşimle gün aşırı ilişki kararı aldık adetin bitiminden tekrar adet oluncya kadar ...test yapmama gerek var mı ....
bildiğim kadarıyla 24-36 saat içerisinde olması gerekiyor.tsk ederım kızlar benım 4 ekımde 2 cızqı kırmızı cıktı ama annemdeydık bayram tatılı dıye gece saqt 4 qıbı oldu bırlıktelık acaba yumurtlama gunumu kacırmıs mıyımdır ??? 5 ekıme baglanıyor saat olarak yumurtta catladıqında kac saat ıcınde bırlıktelık olmalı yanı ben cıft cızqıyı qorduqumde kac saat ıcınde yapmalıydık
Bence emin olmak için 1-2 gün bekle. Ovulasyon testi yanıştabilir. Benim adetim 2 gün geçti göğüslerim ve belim çok ağırıyor ama adet olacağım zamanda oluyor. O yüzden1-2 gün daha geçmesini beklicemArkadaşlar herkeze slm, size birşey sormak istiyorum, reglime 3 ya da 4 gün var, biraz önce ovulasyon testi yaptım, sizce gebelik ihtimali varmı,
Evet maalesef beklemek çok zor, bende zorlanıyorum ama beklemem gerekiyor ve büyük ihtimalle yarın adet olacam çünkü öyle bir ağrım var. Hayırlısı olsun hepimiz içinBeklemek çoook zor yaaa.((
Arkadaşlar herkeze slm, size birşey sormak istiyorum, reglime 3 ya da 4 gün var, biraz önce ovulasyon testi yaptım, sizce gebelik ihtimali varmı,
Benimde adetime 4 gün var ama 2 kere test yaptım negatif çıktı sanırım bu ayda kısmet olmadı hayırlısıBen bugün maalesef adet oldum, aslında garip bir durum, sabah ilk lavaboya gittiğimde peçeteye pembe bir akıntı geldi ben de önlemimi alayım dedim, fakat az önce tekrar lavaboya gittim, hiç bir şey yoktu ama sonra peçeteyle silince daha yoğun pembe akıntı geldi. Sanırım akşama çözülür. Ayrıca çok fena bir şekilde başım ağırıyor. nedendir bilemedim, ilaç içmek zorunda kalacam sanırım
hayırlısı olsun, ama benim adetim bir garip, çünkü sabahtan beri pembe bir akıntı var ve çok az geldi, normalde ilk gün yoğun olurdum, hayırlısı olsun bakalımBenimde adetime 4 gün var ama 2 kere test yaptım negatif çıktı sanırım bu ayda kısmet olmadı hayırlısı
Amin. Yerleşme kanaması olabilir mi acaba?hayırlısı olsun, ama benim adetim bir garip, çünkü sabahtan beri pembe bir akıntı var ve çok az geldi, normalde ilk gün yoğun olurdum, hayırlısı olsun bakalım
bilmiyorum yarın belli olacak bakalım. İnşallah öyledir.Amin. Yerleşme kanaması olabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?