Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ılk kez ovulasyon testi kullanacagım, adetim bitince başlayacagım. ıkı cızgının rengı eşit oldugu zaman mı diğer gün mü birliktelık gerekıyor?
İki çizgi eşit olduğu zaman birliktelik olabilir ertesi günde yapanilirsiniz. Spermler 72 saat canlı kalabiliyor.

Teşekkür ederim seli05, bir şey d aha sorabilirim değilmi, aakıntısıyumurta akı gibi olduğu zaman o an yumurtlam is mi olunuyor yoksa yumurtlama üzere mi olunuyor

hanımlar ilginç bir şey yaşıyorum yardıumcı olur musunuz? Bende uzayan kaygan beyaz akıntı oldu. Ancak ovülasyon testim hiç pozitifi göstermedi. Bu ara su içtim çok ama testi yapmadan 1.5 - 2 saat öncesinde sıvı alımını tamamen kestim. Sizce yumurtlama olmamış olabilir mi? Ama olmadıysa o akıntı neden ve nasıl gelmiş olabilir? Çok kafam karıştı ve takıldım bu konuya.

ovulasyon testi yapacağın zaman 4 saat öncesinde sıvı alımını kesmen gerekiyor, 2-3 saatte idrarını tutman gerek, muhtemelen bu yüzden test pozitif çıkmıyordur. yumurtlama olmuş olabilir bu durumda, istersen şimdi sıvı alımını kes ve 4 saat sonra tekrar test yap, bakalım o zaman ne çıkacak

Yaaa ben predictor kullanıyorum. onda da hiç bişi yazmıyordu. Bende bildiğim kadaıyla 2 saat öncesinde kestim. Demekki az kesmişim. Bugün 4 sata bekliyim ama sanırım yumurtlama günüm geçti. Yine göremeyebilirim.

Merhaba kizlar benimde catlama ignesinden sonraki 6.gunum sirf meraktan surec nasil ilerlicek diye hergun gebelik test yapiyorum. Ilk gunler tabiiki ignenin etkisiyle cift cizgi cikti. Ama dun birden siliklesti sadece cok hayali cok dikkatli bakinca ikinci cizgi var. Bugun yaptim ve bugun de ayni sekilde cok cok silik hayali ikinci cizgi vardi. Bakalim surec nasil ilerlicek. Hamilelik varsa hep boyle devam mi edecek yoksa bi kac gun sonra tamamen kayipmi olcak gorcez

Buarada benim gibi deneyen oldu mu hic

gebelik testi mi ovülasyon testi mi?

Slm hanimlar ben laboquik alip adet bitiminden itibaren denedim 16.gun uumurtlamam gerceklesti.yarin da adet gunum bakalim bekliyorum ama adet belirtilerim ayni hic bi degisiklik yok://

Merhaba hanımlar
Daha önce laboquick ovulasyon testi kullanmıştım ama beceremedim sanırım.
Şimdi dijital ya da mikroskobik tükürükle olan birşey almak istiyorum
Bu dijital ya da mikroskobik olanlar tek kullanımlık olmuyor değil mi
Kullananlardan güncel öneriler alabilir miyim lütfen?
Yardımcı olabilir misiniz?

Bende adet bitiminden hemen sonra başlıyacam tekrar testlere, ayrıca 2 günde bir çalışalım diyoruz garanti olsun diye. bakalım artık hayırlısı olsun hepimiz için

Slm hanimlar ben laboquik alip adet bitiminden itibaren denedim 16.gun uumurtlamam gerceklesti.yarin da adet gunum bakalim bekliyorum ama adet belirtilerim ayni hic bi degisiklik yok://
Benimde yarin adet günüm ayni testten bende bu ay adet bitiminden itibaren kullandim dün idrar testi yaptim ama negatifti neyi yanliş yaptik anlamadim ki

Günaydın arkadaşlar. Ben de geçen sene bu bölümün müdavimlerindendim.Size boşuna bu testlere para vermeyin demek istiyorum. Biz de eşimle 6 ay bekledik yavrumuzu. Bu surede 3 ay boyunca ovu testi aldım fakat netice hüsrandı. Daha sonra biraz daha rahat olmaya çalıştım. 2 ay soğan kuru yaptım. Folikasit kullanmaya başladım. Adet bitiminden 10 12. Günden sonra gunasiri iliski oluyordu. Sonra hamile kaldığımı öğrendim. Şimdi oğlumu kucağıma almaya sayılı günler var. Dilerim Rabbim herkesin gonlune gore verir. Biraz akışına birakmanizi tavsiye ederim. Inşallah dileyen herkesin kucağı bebisle dolar. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Mrb arkadaşlar bende de evlendikten sonra adet düzensizligi başladı 2 ay tarlusal ve klomen kullandım bu ay kullanmadım ve ovulasyon testi aldim dün ve bugun yaptim iki cizgi cıktı bunun nedeni ne acaba hamilelik olabilir mi acaba adetimde düzensi en son 22 eylülde oldum

ovülasyon testi hep 2 çizgi çıkıyor zaten pozitif olabilmesi için 2 çizginin aynı koyulukta çıkması gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…