Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Peki kaç gün böyle iki çizgi çıkıyo mesela yarin tek çizgi çıkarsa yumurta çatlamışmı oluyo canm ya
Şimdi şöyle benim 2 gün boyunca 2 çizgi aynı koyulukta çıktı sonra t çizgisi silikleşti o zaman yumurtanın çatlamış olduğunu anladım. geçmiş sayfalarda testlerimin fotoları var bak istersen fikir olur.

Tmm cnm tşk ederim bi bakım fotoya ins allagım hepimizede anne olmayı nasip eder...

Benim adetim düzensiz olmaya basladi evlendigimden beri adetimin 22. Gunu ovulasyon testine başladım iki gun cift cizgi cikti hatta t bolgesinde ki cizgi daha koyuydu acaba yumurtam daha onceden catlamış ve hamile kalmis olabilir miyim boyle bir durum yasayan oldumu acaba arkadaslar

Eklentiler

• 20141014_145238.webp
    96,8 KB · Görüntüleme: 109
Ya hamilesin yada yumurtluyorsun emin olmak için gebelik testi yap bence.

Kan testi yaptın mı peki inş bekledigine deger ya hamilesindir haberlerini bekliyorum :))
Cesaret edemiyorum çünkü benimde adetlerim çok düzensiz bir kaç gün daha bekleyeceğim inşallah hamileyimdir canım haber veririm sen de haber ver inşallah sen de hamilesindir.

kzlar baska ovulasyon topiginede yazdim burayada yaziyorum ben clear blue kullandim bende ise yaradi cunku biz gununu tutturamiyorduk once Allahimin izniyle sonra clear blue sayasinde simdi hamileyim diyeceksiniz bu hamilenin burda isi ne diye soyliyim size cunku sizi en iyi ben anlarim cunku 2 bucuk sene bende sizler gibiydim clear blue ile 3 ayda ise yaradi sirf sizede yararda sonradan bana A LLLAH RAZI OLSUN dersiniz diye yaziyorum tez zamanda kullananda kullanmayanda saglikla bebislerimizi kucagimiza aliriz (AMIN)

Ay canım ya ins bizde senin gibi guzel haberleri aliriz sanada hayirli olsun bebisin ins

Arkadaşlar merhaba. Ek dosyada test sonuçlarımı ekledim. Yukarıdan aşağıya 16., 18. ve 20. günler.
sat 24 eylül; adet döngüm ise ortalama 35 gün. bat ise 30 ekim.
muhtemelen erken yumurtladım diye düşünüyorum. 20. gün olması gerekirken 16. günde test sonucu pozitif gibi. ama 18 ve 20'nci günlerde ikinci çizginin silikleşmesini bekledim ama çok da silikleşmedi. Ya da ben yanlış yorumluyorum. Ovulasyon testlerini ilk defa bu ay denedim.
Tecrübeli üyelerden test sonucumu yorumlamalarını rica etsem? Çok mutlu olucam. Sevgiler.

Eklentiler

• image1.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 10.468
16.gun pozitif cnm. 16-17-18. Gunlerden birinde yumurtlamissin. 18 ve 20 deki siliklesme yumurtanin catladigini gosteriyr. Negatif yani. Insallah gelir bebegin.

arkadaşlar meraba sizi takip ederek bu ay ovilasyon takibi yaptım yumurtlama gunum telefondaki programa göre 3 üydü ama bi turlu çift çizgiyi göremeyince doktordan randevu aldım ve bi problem varmı diye baktırmak için gittim ayın 9uydu ve doktor şuan yumurtan var oluşmus bugun yarın çatlar gün aşırı ilişki önerdi. eve gittiğimde ovilasyon testi yaptım ve ikinci çizgiyi gordum iki gün boyunca sonra silikleşmeye başladı ve suan varla yok arası ikinci bi çizgi çıkıyo normalmi sizce bu arada o günlerde ilişki oldu. sizce hamile kalabilmişmiyimdir ve yumurtlamm cok gec oldugu için test yaptırsamda çıkmaz dimi cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…