Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Şimdi bekleyeceksin 2. çizginin silikleşmesi normal 15 gün bekle gebelik testi yap inşallah çıkar.

inş ya cevabın için teşekkür ederim :) ama yumurtlama çok geç oldu olsa bile testlerde çok geç çıkıcak galiba..

22.gün ve daha sonra yumurtlayan varmı adete 11 gün kaldı bundan sonra mümkün mü yumurtlama

buraya da yazayım bari.
Kızlar yarın adet günüm. Bunlar 12 ekim ve bugün yaptığım son ovulasyon testlerim. Ne diyosunuz umut var mı ki ? kafam karıştı.

buraya da yazayım bari.
Kızlar yarın adet günüm. Bunlar 12 ekim ve bugün yaptığım son ovulasyon testlerim. Ne diyosunuz umut var mı ki ? kafam karıştı. Eki Görüntüle 1270245
Seni umutlandirmak istemiyorum canm ama internette bi kac yerde boyle gormustum eger hamilelik varsa boyle cikabiliyomus istersen bi kan testi yaptir yoksada biraz daha bekle idrar testi yap

Seni umutlandirmak istemiyorum canm ama internette bi kac yerde boyle gormustum eger hamilelik varsa boyle cikabiliyomus istersen bi kan testi yaptir yoksada biraz daha bekle idrar testi yap

Sibelcim zaten umutlu değilim yaa 11 aydır umudun ne olduğunu öğrendim. 11 aydır bekliyorum. Dayanabilirsem 2-3 gün daha bekleyip önce idrar testi yapcam.

Sibelcim zaten umutlu değilim yaa 11 aydır umudun ne olduğunu öğrendim. 11 aydır bekliyorum. Dayanabilirsem 2-3 gün daha bekleyip önce idrar testi yapcam.
Ins istedigin olur aklımızdan gecen basimiza gelir ins hamilesindir canim benim allahim hepimizin istedigini versin tez vakitte ins

Kızlaaarrr ovulasyon testim bugün 3ncu gün ve yine cift cizgi cikti t bolgesinde ki cizgi daha koyu normal mi boyle olmasi neden boyle oluyo ya kafam karistiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…