- 6 Temmuz 2010
- 9.151
- 13.870
- 498
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.761
Şimdi bekleyeceksin 2. çizginin silikleşmesi normal 15 gün bekle gebelik testi yap inşallah çıkar.arkadaşlar meraba sizi takip ederek bu ay ovilasyon takibi yaptım yumurtlama gunum telefondaki programa göre 3 üydü ama bi turlu çift çizgiyi göremeyince doktordan randevu aldım ve bi problem varmı diye baktırmak için gittim ayın 9uydu ve doktor şuan yumurtan var oluşmus bugun yarın çatlar gün aşırı ilişki önerdi. eve gittiğimde ovilasyon testi yaptım ve ikinci çizgiyi gordum iki gün boyunca sonra silikleşmeye başladı ve suan varla yok arası ikinci bi çizgi çıkıyo normalmi sizce bu arada o günlerde ilişki oldu. sizce hamile kalabilmişmiyimdir ve yumurtlamm cok gec oldugu için test yaptırsamda çıkmaz dimicevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)
16. gün yumurtlama için geç değil sen yinede adet gününün geçmesini bekle test yapmak için.inş ya cevabın için teşekkür ederim :) ama yumurtlama çok geç oldu olsa bile testlerde çok geç çıkıcak galiba..
Kızlar bu ayda kırmızı kartı yedim uffff
Seni umutlandirmak istemiyorum canm ama internette bi kac yerde boyle gormustum eger hamilelik varsa boyle cikabiliyomus istersen bi kan testi yaptir yoksada biraz daha bekle idrar testi yapburaya da yazayım bari.
Kızlar yarın adet günüm. Bunlar 12 ekim ve bugün yaptığım son ovulasyon testlerim. Ne diyosunuz umut var mı ki ? kafam karıştı.Eki Görüntüle 1270245
Seni umutlandirmak istemiyorum canm ama internette bi kac yerde boyle gormustum eger hamilelik varsa boyle cikabiliyomus istersen bi kan testi yaptir yoksada biraz daha bekle idrar testi yap
Ins istedigin olur aklımızdan gecen basimiza gelir ins hamilesindir canim benim allahim hepimizin istedigini versin tez vakitte insSibelcim zaten umutlu değilim yaa 11 aydır umudun ne olduğunu öğrendim.11 aydır bekliyorum. Dayanabilirsem 2-3 gün daha bekleyip önce idrar testi yapcam.
Ins istedigin olur aklımızdan gecen basimiza gelir ins hamilesindir canim benim allahim hepimizin istedigini versin tez vakitte ins
Bir de gebelik testi yapar mısın?Kızlaaarrr ovulasyon testim bugün 3ncu gün ve yine cift cizgi cikti t bolgesinde ki cizgi daha koyu normal mi boyle olmasi neden boyle oluyo ya kafam karistiiii
Yaptim cnm negatif cikti en son 3 ekimde doktora gitmistim onda bisey yoktu acaba doktordan sonra hamile kalmis olabilir miyim ya ondan mi cift cikiyo acaba of adet tarihim gelseydide ogrenseydim ne oldugunuBir de gebelik testi yapar mısın?
Ayni saatlerdemi baktin?Kızlaaarrr ovulasyon testim bugün 3ncu gün ve yine cift cizgi cikti t bolgesinde ki cizgi daha koyu normal mi boyle olmasi neden boyle oluyo ya kafam karistiiii
Evet cnm ayni saatlerde baktimAyni saatlerdemi baktin?
Evet cnm ayni saatlerde baktim
Bu ayda kullanacak mısınız ovülasyon testi?Benim adetim bitti çalışmalara tam gaz devam edecez. Hepimiz allahın izniyle hamile kalırız
Bende eger bu ay adet olursam adet bittikten sonra yine devm edicemBu ayda kullanacak mısınız ovülasyon testi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?