- 30 Eylül 2014
- 33
- 6
- 13
- 32
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.801
Canim cizgi once cift cizgi cikti sonra ki gun tek cizgiye dusduyse yumurtan catlamis demek ki eger o gun veya once ki gun iliskiye girdiysen sansin yuksek cunku sperm 3 gun canli kaliyomus ins hamilesindirCevabın için teşekkür ederim. bu konu gerçekten çok kafa karıştırıyor. bilgim olmadığı için yorum da yapamıyorum ki
ben koyu çizgiyi saat:17 civarında gördüm.sabahında yoktu..ilişki de sanırım 20:30 civarında oldu :) ben sanıyorum ki çizgiyi görünce yumurtlama olayı gerçekleşiyor... zaten ertesi sabah baktığımda yine 1 tane çizgi çıktı..offfff offfff
bi de 4-5 gündür acayip iştah artışım var. deli gibi yemek istiyorum. psikolojik olarak her şeyi hamileliğe vuruyorum :)
hayırlısı olsun hakkımızda canım..
Canım labaquick aliyoruz gitti gidyrdn bende iki gün cıft çizgi oluyor yumurta çatlıyor sonra hem çoklu su uygun oluyor :) umarim çok beklemezsinben pkoluyum ve ovu testi almayı düşünyrm.pkolu oldğm için yumurta çatlamm ya hiç yok ya da ayda yılda bir : ( o yüzden sınırsız tüketim ovulasyon testi almayı düşünyrm.
kullananınz varsa nasıl bir şey,memnun kaldnz mı,hangisini önerirsinz?????
Canim bende ilk defa kullandim ovulasyon testini ayni marka kullanmisiz 3 gun cift cizgiyi gordum 4.gun ve 5.gun silik cizgi gordum arastirdigima gore silik cizgi cikinca yumurtala gerceklesmis oluyo cift cizgiyi gordugun gun iliskiye girmen lazimmis sonrada gun asiri olarak girilmeliymis cunku hergun iliski oldugunda sperm kalitesi dusuyomus eger cift cizgiyi gordukten sonra iliski olduysa artik adet tarihinin gecmesini beklicen dogru yapip yapmadigini anca onda ogrenirsin yani bende ayni sekilde beklemedeyim simdi
Canim bende ilk defa kullandim ovulasyon testini ayni marka kullanmisiz 3 gun cift cizgiyi gordum 4.gun ve 5.gun silik cizgi gordum arastirdigima gore silik cizgi cikinca yumurtala gerceklesmis oluyo cift cizgiyi gordugun gun iliskiye girmen lazimmis sonrada gun asiri olarak girilmeliymis cunku hergun iliski oldugunda sperm kalitesi dusuyomus eger cift cizgiyi gordukten sonra iliski olduysa artik adet tarihinin gecmesini beklicen dogru yapip yapmadigini anca onda ogrenirsin yani bende ayni sekilde beklemedeyim simdi
Canım labaquick aliyoruz gitti gidyrdn bende iki gün cıft çizgi oluyor yumurta çatlıyor sonra hem çoklu su uygun oluyor :) umarim çok beklemezsin
tatlım şöyle diyeyim bizim bi grup var hepimiz gittgidydan alıyoruz ve herkes yumurtlamayı öğrendi onunla bi arkadaşım okuldan onla hamiş kaldı :) bu ay aldığını dene olmadı inş gerek kalmaz ama al tatlım sıkıntı yok :)Labquick markayla ilgili negatif yorumlar da okudum. Sence güvenilir mi? Hatta onların gebelik testleri de var sanırım yine strip metoduyla. Emin olamadığım için almadım ben. Paraya kıyıp Galenik ovulasyon testi ile predictor gebelik testi aldım. Predictor ikili paket halinde hem predictor early hem de predictor normal birlikte. 29 TL civarındaydı sanırım eczanede. İnternet güvenilir mi sahte mal açısından?
Evet olabilir canm zaten sperm 3 gun canli kaliyomus o yuzden cift cizgiyi gordugun gunden itibaren iliski olursa sansiniz daha yuksek olurBirkaç güvenilir kaynaktan okudum; ilişki sıklığı çok da gebelik şansını etkilemiyormuş. Ama Türk sitelerinde tam tersi genelde yazıyor. Çok da kasmamak lazım diye düşünüyorum :) Biraz şans faktörü de var maalesef... LH seviyesi en yukarda çıktıktan yaklaşık 12 saat sonra gibi yumurtlama olur diye yazıyor. Sanırım senin de kullandığın galenik marka hassas... Biz çizgiyi genelde eşit gördüğümüzde 24-48 saat aralığında ilişkiye girin demesi bu yüzden.. Yoksa ertesi gün bende silik olurdu. Tam tersi, ertesi gün de pozitifti. Yani iki gün LH'ın artan dozlarında pozitifi yakaladım ben. Sende de öyle olursa bilki ilk pozitifi gördüğünden 30-36 saat sonra olacak çatlama. Gördüğün gün girersen ya da ertesi sabah şansın yüksek derim... Ne dersin?
Sibel bildigim kadarıyla test pozitif gosterirse yanlislik olmuyor..tebriklerKizlar bende ovulasyon testi kullanmistim en son 22 eylulde adet oldum bu ay adet olmadim 5 gunum gecti bugun gebelik testi yaptim ikinci cizgi silik bir sekilde cikti hamilemiyim acaba ya hevesim yarim kalsin istemiyorum
Arkadasim dijital olanlar var. Sinirsiz kullanim onlardan al benceben pkoluyum ve ovu testi almayı düşünyrm.pkolu oldğm için yumurta çatlamm ya hiç yok ya da ayda yılda bir : ( o yüzden sınırsız tüketim ovulasyon testi almayı düşünyrm.
kullananınz varsa nasıl bir şey,memnun kaldnz mı,hangisini önerirsinz?????
önereblecğnz marka var mı ya çok tşk ben hiç bilgim yokArkadasim dijital olanlar var. Sinirsiz kullanim onlardan al bence
Diger forumlarda vardı ama isim hatırlamiyorum. google da dijital ovulasyon testi yazarsaniz cikar..Umarım gerek kalmadan hamis olursunuzönereblecğnz marka var mı ya çok tşk ben hiç bilgim yok
canım googleden bulamdm.yne de çok tşk.....Diger forumlarda vardı ama isim hatırlamiyorum. google da dijital ovulasyon testi yazarsaniz cikar..Umarım gerek kalmadan hamis olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?