- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.841
Catladi catlicak:))) bugun dahil gun asiri iliski bence.hayirli olsunSizce yumurtam çatlamış mı?
Ela mrb senin bat ne zaman peki bnde test yapıyorumda hiç bu kadar net cıkmıyorSizce yumurtam çatlamış mı?
Ac tok yada sabah akşam farketmez önemli olan iki saat önce sıvı alımını kesip hergün aynı saatte yapman ben ov testi kullandığım ay hamile kaldım aksam 4 ten sonra su icmeyip 6 da testi yapiodum.size bol şanslar darısı başınıza :)Yardım edin lutfen ovulasyon testi sabah kahvaltıda n sonrami yada ac karinamı yapilmali acil yazarmisiniz
Inşallah cnmAc tok yada sabah akşam farketmez önemli olan iki saat önce sıvı alımını kesip hergün aynı saatte yapman ben ov testi kullandığım ay hamile kaldım aksam 4 ten sonra su icmeyip 6 da testi yapiodum.size bol şanslar darısı başınıza :)
Üzülme cnm benim aynisini bende de ALLAHIM hayirlisini versin dua edelim belki yeni bu ay olur ALLAH büyüktürbenim bu ay olmadıadetim başladı.
Üzülme cnm benim aynisini bende de ALLAHIM hayirlisini versin dua edelim belki yeni
merhaba kkızlar bende laboquck ovulasyon testı aldım netten 60 adet.
nasıl kullanıcagını bılmıyorum.
prospektusunde yazıo ama karısık..
bana yardımcı olabılırmısınız
Kendine testi yapacağın saati belirle iki saat önce sıvı alımını kes ve hergün aynı saatte yapmaya dikkat et iki cizgi ayni koyulukta olunca yumurtlama dönemi başlıyor. Silikte olsa ikinci cizgi çıkıyor bu seni yaniltmasin ikiside aynı koyulukta olmalı bol sans hayirli haberler alırsın inşallah
mrb 12 kasım da az kaldı yaniEla mrb senin bat ne zaman peki bnde test yapıyorumda hiç bu kadar net cıkmıyor
ay inşCatladi catlicak:))) bugun dahil gun asiri iliski bence.hayirli olsun
aminn inşallah canım..Allah bebek isteyen herkese, hayırlısını versin..inşallah güzel haberler veririz birbirimize.Üzülme cnm benim aynisini bende de ALLAHIM hayirlisini versin dua edelim belki yeni bu ay olur ALLAH büyüktür
Bnmde batım 11 yada 12 sinde bu ay ovulasyon testi kullandım ama hiç iki çizgide ayni koyulukta olmadı ve son Günler'de hiç ikinci çizgi çıkmaz oldu hayalet gibi ikinci çizgi bu ayıda kaçırdım galibamrb 12 kasım da az kaldı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?