Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Potipoto site cok aciklayici. .kullanan arladaslarda bu markayi onermislerdi:))
canım ben sınırsız kullanım dijital istiyorum.bu senn dediğin sadece 20 tanesi 195 tl.çok yüksek.ben pkoluyum çok kullanmam gerekecek malesef....yne de çok tşk...

Kızlar ben normalde 21-22 günde bir adet oluyorum. adetim de 8-9 gün sürüyor. ovulasyon testinde ise 21 günde adet olanlar 5. Gün 22 günde olanlar 6. Günde teste başlasın diyor. Ama ben o dönemlerde regl oluyorum. Ne yapmalıyım sizce ?

S
Sana bende katliyorum benimde her 21-22 gunde adet oluyorum ama adetim 3-4gun sürüyor ovulasyon testi ne zaman yapmaliyim ve adet gunumden 4 gun gecti bilgisi olanlar yazarmisiniz

S

Sana bende katliyorum benimde her 21-22 gunde adet oluyorum ama adetim 3-4gun sürüyor ovulasyon testi ne zaman yapmaliyim ve adet gunumden 4 gun gecti bilgisi olanlar yazarmisiniz
Sen 5. Gün başlamalisin. Ben o gün regl olduğum için baslayamiyorum. Benim gibi olan yok mu hiç. Yumurtlamamda bi sorun mu var acaba ?

önereblecğnz marka var mı ya çok tşk ben hiç bilgim yok
Selam Clearblue dijital 20 test cubuklu 2 ay yetiyor. 190 tl. Hem Lh hem Fsh hormonunu olcuyor yani daha guvenilir. Ilk kullandigim ay yumurtlama gunumu dogru gosterdi. Yumurta kontrolu de yaptirmistim. Oradan biliyorum. Yedek test cubugu satilmadigindan tekrar test almak durumundasiniz. Gerci 10 lulari da var. Daha ucuz. Bu test en verimli 6 gunu de gosteriyor.

Yardım edin lutfen ovulasyon testi sabah kahvaltıda n sonrami yada ac karinamı yapilmali acil yazarmisiniz

Peki sabah ne zaman yapsam uygun olur ovulasyon testini yardim edermisiniz

Ben de sabah yaptim 2ci çizgi silik sekildeydi aksamda yapacagim bende yarin dok gidecegim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…