Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Bnmde batım 11 yada 12 sinde bu ay ovulasyon testi kullandım ama hiç iki çizgide ayni koyulukta olmadı ve son Günler'de hiç ikinci çizgi çıkmaz oldu hayalet gibi ikinci çizgi bu ayıda kaçırdım galiba
Ne zaman başlıyorsun testi yapmaya? Ben 9.gün başlıyorum 11. 12. 13. 14. Bunlardan birinde yakalıyorum

Kızlar merhaba

benim adet düzensizliklerim var ve ben 2. çocuk düşünüyorum. bir oğlum var 3.5 yaşında. hamileliğim çok çabuk oldu hiç beklemedim. bu gebeliğimi ovulasyon zamanından önce ilişk. girerek denemek istiyorum (kız bebek için) acaba bunu nasıl hesaplayabilirim. ovulasyon testi aldım ama her ay farklı zamanlarda adet oluyorum. örn: 28 günde bir ya da 26 veya 30 günde. belli olmuyor.

bazı adet döngülerim şu şekilde

5 nisan 2013
3 mayıs
28mayıs
25 haziran
19 temmuz
12 ağustos
9 eylül
30 ekim
27 kasım
25 aralık
21 ocak 2014

yardımcı oolursanız çok sevinirim

Kızlar ben ne zaman yumurtluyorum kafam karıştı dün adet olacakmışım gibi ağrım vardı testlerde pozitifti dedim herhalde yumurtluyorum 14. ve 15. günleri değerlendirdik ama 16.günde test pozitif çıktı anlamadım.

Eklentiler

• 20141030_185231.webp
    83,3 KB · Görüntüleme: 95
tama 16.gun daha cok hamıle kalma sansın var işte

Bnm hiç bi zaman t c den daha koyu çıkmıyor o zmn ben yumurtlamıyor muyum ama adetlerimde gayet düzenlidir hatta t ile c ayni koyulukta bile cıkmıyor
Testi hergün ayni saatlerde yap 4 saat önceden çok sivi almamaya caliş ve testin 5 dk sonra fotosunu çek 1 önceki günle karsilastirirsin

Herkese selam bende bu oy ovulasyon testine başladım... Adetimin biter bitmez başladım dünde hsg çekildim,eşimde sperm testi yaptırdı herşey normal hsg den sonra hamile kalma çok oluyormuş bende fırsatı iyi değerlendirmek istedim... Ben 3saat öncesinden sıvı alımını azaltıyorum sadece çok susarsam yudum yudum su içiyorum ve sabah 10.0, akşam 22.0 de yapıyorum. Umarım doğru yapıyorumdur.

kızlar bende ıkı gundur yapıyorum testten reglm daha dun bıttı.
ıkısınde de sadece c koyu cıkıyor t cıkmıyor bıle cok dıkkatlkı bakarsan farkedersın ancak.
reglm bıttııg ıcın zaten yumurtlmayı tahmn etmıyorum bakalım hergun yapıcam 60 tane var zaten elımde..

Merhaba,ben bu ay ovulasyon testi kullandım. 9 ekim sat.23-24 ekimde 2 gün 2 köyü çizgiyi gördüm. Bugün hcg yaptırdım. 0.27 cikti

baran11 .!.:
Umut işte. Adet gününe kadar beklicem mecbur.ama hep 0.012 falan çıkardı. :)maşallah çok umut verici çıktı.
Ayyy hadi bakalim sen guzel haber ver bari

Evet olabilir canm zaten sperm 3 gun canli kaliyomus o yuzden cift cizgiyi gordugun gunden itibaren iliski olursa sansiniz daha yuksek olur
Bence de bu konuda haklısın. Çift 0lduğu anda 24 saat bekleyin diyor ama bence vakit kaybetmeye gerek yok :)

Herhangi bir saatte yapabilirsiniz.
Sabah yapmanıza gerek yok.
Sadecetesti yapmadan 4 saat öncesinde aşırı sıvı tüketmeyin.
Benim ovülasyon testimde iki saat öncesine kadar sıvı tüketmeyin ve en iyi ilk idrar değil sonrası diyor. Bir de 10:30 civarında iyi tespit ediliyormuş. En iyisi aldığın testin prospektüsünü okumak çünkü her testin hassasiyeti farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…