- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.861
Ne zaman başlıyorsun testi yapmaya? Ben 9.gün başlıyorum 11. 12. 13. 14. Bunlardan birinde yakalıyorumBnmde batım 11 yada 12 sinde bu ay ovulasyon testi kullandım ama hiç iki çizgide ayni koyulukta olmadı ve son Günler'de hiç ikinci çizgi çıkmaz oldu hayalet gibi ikinci çizgi bu ayıda kaçırdım galiba
Çift çizgi değil de T C den daha koyu çıktığı zaman pozitif oluyor testler.Bu ay hem 13.gün hem 14.gün çift çizgi çıktı
tama 16.gun daha cok hamıle kalma sansın var işteKızlar ben ne zaman yumurtluyorum kafam karıştıdün adet olacakmışım gibi ağrım vardı testlerde pozitifti dedim herhalde yumurtluyorum 14. ve 15. günleri değerlendirdik ama 16.günde test pozitif çıktı anlamadım.
Bnm hiç bi zaman t c den daha koyu çıkmıyor o zmn ben yumurtlamıyor muyum ama adetlerimde gayet düzenlidir hatta t ile c ayni koyulukta bile cıkmıyorÇift çizgi değil de T C den daha koyu çıktığı zaman pozitif oluyor testler.
Testi hergün ayni saatlerde yap 4 saat önceden çok sivi almamaya caliş ve testin 5 dk sonra fotosunu çek 1 önceki günle karsilastirirsinBnm hiç bi zaman t c den daha koyu çıkmıyor o zmn ben yumurtlamıyor muyum ama adetlerimde gayet düzenlidir hatta t ile c ayni koyulukta bile cıkmıyor
Bundan sonra öyle yapmaya çalışayım ilk ay acemilik oldu galiba teşekkür ederimTesti hergün ayni saatlerde yap 4 saat önceden çok sivi almamaya caliş ve testin 5 dk sonra fotosunu çek 1 önceki günle karsilastirirsin
Erken olabilir 15 gün geçmesini bekleseydin keşkeMerhaba,ben bu ay ovulasyon testi kullandım. 9 ekim sat.23-24 ekimde 2 gün 2 köyü çizgiyi gördüm. Bugün hcg yaptırdım. 0.27 cikti
Umut işte. Adet gününe kadar beklicem mecbur.ama hep 0.012 falan çıkardı. :)maşallah çok umut verici çıktı.Erken olabilir 15 gün geçmesini bekleseydin keşke
Ayyy hadi bakalim sen guzel haber ver baribaran11 .!.:Umut işte. Adet gününe kadar beklicem mecbur.ama hep 0.012 falan çıkardı. :)maşallah çok umut verici çıktı.
İnşallah. .ama hcg düşük çıkınca canim sıkıldı. İnşallah çift çizgiler görürüz hep beraber.Ayyy hadi bakalim sen guzel haber ver bari
Inşallah Hamilesindir böyle haberler moralimi düzeltiyor Dualarim sen ve bizim gibi bebek isteyen herkesleİnşallah. .ama hcg düşük çıkınca canim sıkıldı. İnşallah çift çizgiler görürüz hep beraber.
Bence de bu konuda haklısın. Çift 0lduğu anda 24 saat bekleyin diyor ama bence vakit kaybetmeye gerek yok :)Evet olabilir canm zaten sperm 3 gun canli kaliyomus o yuzden cift cizgiyi gordugun gunden itibaren iliski olursa sansiniz daha yuksek olur
Benim ovülasyon testimde iki saat öncesine kadar sıvı tüketmeyin ve en iyi ilk idrar değil sonrası diyor. Bir de 10:30 civarında iyi tespit ediliyormuş. En iyisi aldığın testin prospektüsünü okumak çünkü her testin hassasiyeti farklı.Herhangi bir saatte yapabilirsiniz.
Sabah yapmanıza gerek yok.
Sadecetesti yapmadan 4 saat öncesinde aşırı sıvı tüketmeyin.
Hadi ya... Üzüldümbenim bu ay olmadıadetim başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?