- 23 Ekim 2014
- 674
- 249
- 83
- 48
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.881
Benim de aynısı olmuştu. Ayın 30'u bayağı koyu çıkmış. Sanırım o günün sonunda yumurtan çatladı... ya da 31'ine bağlayan gece ya da sabah...Dünde çift çizgi
bugünde çift çizgi kafam karıştı.
kızlar yardımcı olur musunuz?
Ne anlama geliyor yumurtlama günüm
dün mü bugün mü?
Selam Akasya... Testen teste değişiyor mu? Benimki galenik marka.. Onda aynı koyulukta olduğunda da pozitif kabul ediliyor. Daha hassas bir test sanırım. O yüzden 24-48 saat içinde ilişki de yazıyor kullanımında.Çift çizgi değil de T C den daha koyu çıktığı zaman pozitif oluyor testler.
Pardon, hsg nedir? Rahim filmi falan mı?Herkese selam bende bu oy ovulasyon testine başladım... Adetimin biter bitmez başladım dünde hsg çekildim,eşimde sperm testi yaptırdı herşey normal hsg den sonra hamile kalma çok oluyormuş bende fırsatı iyi değerlendirmek istedim... Ben 3saat öncesinden sıvı alımını azaltıyorum sadece çok susarsam yudum yudum su içiyorum ve sabah 10.0, akşam 22.0 de yapıyorum. Umarım doğru yapıyorumdur.
Niye nbu kadar sık yapıyorsun? Reglin düzensiz mi?kızlar bende ıkı gundur yapıyorum testten reglm daha dun bıttı.
ıkısınde de sadece c koyu cıkıyor t cıkmıyor bıle cok dıkkatlkı bakarsan farkedersın ancak.
reglm bıttııg ıcın zaten yumurtlmayı tahmn etmıyorum bakalım hergun yapıcam 60 tane var zaten elımde..
Kanda hcg'ye baktırmak için ne kadar beklemek gerekiyor?Merhaba,ben bu ay ovulasyon testi kullandım. 9 ekim sat.23-24 ekimde 2 gün 2 köyü çizgiyi gördüm. Bugün hcg yaptırdım. 0.27 cikti
Şimdi farkettim yazdığını. Son durum nedir? Doktora gittin mi? Ya da kanda baktırdın mı?Kizlar bende ovulasyon testi kullanmistim en son 22 eylulde adet oldum bu ay adet olmadim 5 gunum gecti bugun gebelik testi yaptim ikinci cizgi silik bir sekilde cikti hamilemiyim acaba ya hevesim yarim kalsin istemiyorum
Evet rahim filmi çektirdim... 1yıl çocuk uğraşları sonuç vermemiş veya benim gibi 35yaşı çoktan geçmiş kişiler için genelde isteniyor...Pardon, hsg nedir? Rahim filmi falan mı?
Yok bu kere yapiyorum artik reglm de bi ay bakiosun 20 sinde bi ayda 25inde oluyorum testin 5. Gunundeyim ve gavas yavas ikinci cizgi çıkıyorskmg7597718 .!.:Niye nbu kadar sık yapıyorsun? Reglin düzensiz mi?
Aynı koyulukta ya da T C den daha koyu olduğunda pozitif canım anlıyorsun zaten öncekilerle belirgin bir fark oluyor. Benim testlerim 3 gün boyunca pozitif oluyor 16. gün T en koyu çıkıyor anlıyorum.Selam Akasya... Testen teste değişiyor mu? Benimki galenik marka.. Onda aynı koyulukta olduğunda da pozitif kabul ediliyor. Daha hassas bir test sanırım. O yüzden 24-48 saat içinde ilişki de yazıyor kullanımında.
Benim ovülasyon testimde iki saat öncesine kadar sıvı tüketmeyin ve en iyi ilk idrar değil sonrası diyor. Bir de 10:30 civarında iyi tespit ediliyormuş. En iyisi aldığın testin prospektüsünü okumak çünkü her testin hassasiyeti farklı.
Selam... Ben de reglmin 3.günü fsh ve ostrojene bakıp iyi bir doktora gidip fikir almayı planlıyorum. FSH'ım 10'un biraz üzerinde çıktı, tedavisi var dediler ama o kadar da ciddi olduğunu sanmıyorum. Yaşla alakalı birşey sonuçta. Ama rahim filmini mutlaka soracağım. Sayende hatırlamış oldum :)Evet rahim filmi çektirdim... 1yıl çocuk uğraşları sonuç vermemiş veya benim gibi 35yaşı çoktan geçmiş kişiler için genelde isteniyor...
Pardon bu arada yaş kaç? Reglim düzensizliği ne ile alakalı bilmiyorum. Benimki düzenli ama bu konularla hiç ilgilenmediğim için neredeyse hamile ne zaman kalınır onu bile bilmiyordum bu aya kadar... Yine de ovülasyon kiti kullandım. Normalde 14. gün olur diyorlardı ama benim mesela 13. gün yumurtlama oldu. Bakalım bu ay ne olacak. Fazla bilgi göz çıkarmaz sonuçtaYok bu kere yapiyorum artik reglm de bi ay bakiosun 20 sinde bi ayda 25inde oluyorum testin 5. Gunundeyim ve gavas yavas ikinci cizgi çıkıyor
Genelde 10:30 gibi en iyi çıkıyormui LH hormonu düzeyi. Ama dediğin gibi sabah erken ya da sıvı tüketiminden sonra yapmamak lazım testi..Sabah yapacağınız çubuk testler çoğunlukla yanıltır.
Hormonların en üst seviyede olduğu zamandır çünkü.
Yumurtlama zamanında ki kadar koyu çıkabilir.
Dijitaller için bir şey diyemeyeceğim
Ben de FSH hormonum biraz yüksek çıktığından bir bitki kürüne başlayayım dedim. Ama 3. gününde açıkcası korktum. Hamile kaldığımızı farkedene kadar sonuçta embryoya böyle kürler zarar verebilir diye düşünüyorum. Doktora sormadan bu tarz şeyler bence yapmamak lazım. Gerekli bir hormonu azaltır ya da çoğaltır, sonra uğraş dur bakalım düzeltene kadar...bende bir kaç aydır bebek istiyorum herhangi bir sorunumuz yok ama süreci kısaltmak için bu ay incir kürüne başladım aynı zamanda ovulasyon testi kullanıyorum...ilk resim adetimin 13. günü diğeride 14. günü 15.günüde çizgi kayboldu sorun şuu...incir kürünü adetimin 3. günü başladım çift çizgiyi normalde 14. günü görüyordum ama bu ay 13 .günü daha koyuydu 14. günüde doktora gittim yumurta oluşumunu görmek için..doktor 1 tane yumurta olduğunu onunda küçük olduğunu söyledi ben bu durumdan bişey anlamadım yorumu olan var mı ?
Haklisin o konuda cnm her kur her bunyeye de iyi gelmiyor.incir kuru de seker hastalarinin sekerini yukseltiyor ama hormonlar ustunde etkisi yok bence.ben hem yumurtlamaya etkisi olsun hem kansizliga iyi geliyor diye kullandim.ilac tedavisi gorurken de bu kurleri kullanmamak lazimBen de FSH hormonum biraz yüksek çıktığından bir bitki kürüne başlayayım dedim. Ama 3. gününde açıkcası korktum. Hamile kaldığımızı farkedene kadar sonuçta embryoya böyle kürler zarar verebilir diye düşünüyorum. Doktora sormadan bu tarz şeyler bence yapmamak lazım. Gerekli bir hormonu azaltır ya da çoğaltır, sonra uğraş dur bakalım düzeltene kadar...
Ben sadece fsh hormonuma baktırdığım için emin olamadım testere dişli aslan pençesini kullanmak için.. Sonuçya ya fsh'ı düşürürken yükseltmemesi gereken birşeyi yükseltip işleri iyice berbat ederse? Zaten adetim düzenli geliyor. Yaş 37 o yüzden biraz korktum işte...Haklisin o konuda cnm her kur her bunyeye de iyi gelmiyor.incir kuru de seker hastalarinin sekerini yukseltiyor ama hormonlar ustunde etkisi yok bence.ben hem yumurtlamaya etkisi olsun hem kansizliga iyi geliyor diye kullandim.ilac tedavisi gorurken de bu kurleri kullanmamak lazim
O zaman iyi yapıyorsun tabi... Düzensiz olduğunda özellikle takip etmede fayda var. Herhangi bir bitkisel kür uyguluyor musun peki?Yok bu kere yapiyorum artik reglm de bi ay bakiosun 20 sinde bi ayda 25inde oluyorum testin 5. Gunundeyim ve gavas yavas ikinci cizgi çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?