Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

birde T ile C ayni koyulukta olmıcak mı anlayamadım
Teste göre değişir mi bilmiyorum. Bende eşit koyuluktaysa da pozitiftir diyor. Zaten iki gün pozitif çıktı. İlkinde eşit, ikinci gün ise daha koyu çıktı. Tabi giderek de yumurtlama zamanı yaklaşmış oluyor. Zaten sanırım 2.günün akşamı gecesi gibi çatladı.

Biraz benim bu ayki durumuma benziyor. Ben maalesef tutturamadım. Ama belli olmaz. O kadar çk faktöre bağlı ki, bence dert etme. Mğmkğn olduğu kadar rahat ve sakin olmakta fayda var. Bol şans...

Böyle şeyleri keşke doktorlar önceden farkedebilse.. Tam kan ve idrar testlerini yaptırmış mıydın hamileliğin başında?

Merhaba
luckyone11 Arkadaşım hamile kalmak için günü birlik ilişki diyorlar yani bir gün arayla sperm kalitesi artsın diye.Sperm kalitesi için de 3 günden fazla sperm diyet yaptığınızda da yine sperm kalitesiz oluyormuş doktorlar böyle söylüyor.Sizin o gün ilişkiye girmemeniz sorun olmaz çünkü sperm 3 gün canlı kalabiliyor ,yumurta ise 1 gün bu nedenle ovilasyon günüz çift çizgiyi gördükten 24-36 saat sonra yumurta çatlıyor siz çif çizgiyi gördükten sonra ilişkiye girdiyseniz şansınız çok fazla demektir dillerim gönlünüzden geçen olur.Hepimizin olur.

"yelser, Merhaba arkadaşım sizin için 06.11.2014-07.11.2014-08.11.2014 günleri ovilasyonun olduğu zaman ve bence hiç boş geçirmeyin.Yumurtanız muhtemelen bugün veya yarın çatlayacaktır .Sizin de gönlünüzden geçen olur umarım.

ayse4968, post: 37615509, member: 523786"]Doguda yasiyoruz burda iyi doktor yok maalesef ozele gitmemize ilgilenmiyorlar.hatta bazi kisilet hormon sonuclarinin yanlis ciktigini soyluyor buda insanin aklinda hep soru isaretlerine sebeb oluyor[/QUOTE]
Merhaba
arkadaşım bende doğuda yaşıyorum burada yaşamayan bilemez tıp her şeyin gerisinde burada özle bir hastaneden bana hsg çektikten sonra tüplerin tıkalı dediler beni ameliyat yapmak istediler yaz tatilinde öğrendinki böyle bir sorunum yokmuş çok şükür güvenmeyin

cevabınız için çok teşekkür ederim. yumurtlama başladığında test yapmayı bırakıyor musunuz, yani çift çizgi çıkınca. yumurtlama kaç gün sürüyor. benim bir daha ki adetim 18 kasım

Silikleşti sanki bugün dün eşimle olduk bugünde olayım mı? Bekleyeyimmi bilemedim ama asıl silikleşince yumurtlama oluyormuş diyorlar aklım karıştı bilemedim....

valla benim de öyle oldu. şuan sizin testiniz benimki ile aynı. dün yumurtlamam çok netti 2 çizgi yani. bugün silikleşti. akıntım var yani yumurtlama emarelerim mevcut

yumurtlama kaç gün sürüyor? sadece 1 gün mü?

ayse4968, post: 37615509, member: 523786"]Doguda yasiyoruz burda iyi doktor yok maalesef ozele gitmemize ilgilenmiyorlar.hatta bazi kisilet hormon sonuclarinin yanlis ciktigini soyluyor buda insanin aklinda hep soru isaretlerine sebeb oluyor
Merhaba
arkadaşım bende doğuda yaşıyorum burada yaşamayan bilemez tıp her şeyin gerisinde burada özle bir hastaneden bana hsg çektikten sonra tüplerin tıkalı dediler beni ameliyat yapmak istediler yaz tatilinde öğrendinki böyle bir sorunum yokmuş çok şükür güvenmeyin[/QUOTE]
Verilmis sadakan varmis cnm Allah korumus...Burda herkes hamileyken doktora gidiyor bir biz hamilelik oncesi gidiyoruz galiba☺doktora gittikce hasta oluyor burda insan.deneyimle tecrube edilmistir

Silikleşti sanki bugün dün eşimle olduk bugünde olayım mı? Bekleyeyimmi bilemedim ama asıl silikleşince yumurtlama oluyormuş diyorlar aklım karıştı bilemedim....
Canim testlerin fotosunu testi yaptiktan 5 dakika sonra cek biriktirip cekme.gordugumu gore 2.cizgi tam cikmamis

Canim testlerin fotosunu testi yaptiktan 5 dakika sonra cek biriktirip cekme.gordugumu gore 2.cizgi tam cikmamis
5 dk sonrada çektim boylede cektim canım ama en son çektiğim yine de siliklesmeye başladı yemem içmem hep aynı düzeyde 4saat 1 bardağı bile gecmeyen az su son 2 saat 0 su tam koyulasmadi nedense? Dün eşim Rahatsız di olamadık ondan önceki gece ilişki oldu kacırmaktan korkuyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum...

cevabınız için çok teşekkür ederim. yumurtlama başladığında test yapmayı bırakıyor musunuz, yani çift çizgi çıkınca. yumurtlama kaç gün sürüyor. benim bir daha ki adetim 18 kasım
Ben çizgiler eşit olduktan sonra da iki gün devam ettim o da anlamak için. Eşit çıkmasının ertesi günü çizgi daha koyu, ondan sonraki gün de çoktan çatlamış olduğundan silik çıktı. Ama normalde devam etmen gerekmez. Ben ilk defa yapmıştım ve anlamak istediğimden böyle yaptım. 24 ile 48 saat arasında ilişki diyordu, hakkaten doğruymuş bu ek testlere göre. Eşit olduğunda da pozitif demek çünkü. Demek ki ertesi günün akşamı yumurta gerçekleşti. Hakkaten ertesi gün sabah, akşam birlikte olsam çok yüksekmiş ihtimal... Bilmem yardımcı olabildim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…