- 18 Nisan 2012
- 1.313
- 672
- 358
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.921
Canım bence fırsatınız vara ve kocişini iyi beslediysen artık her gün başlayın çalışmalara. Yumurtan gelişmeye başlamış.Eki Görüntüle 1293512
1 gün daha beklemelimiyim sizce yardım lütfen
Tamam canım çok teşekkür ederimmmmmCanım bence fırsatınız vara ve kocişini iyi beslediysen artık her gün başlayın çalışmalara. Yumurtan gelişmeye başlamış.
24 ile 48 saat arasında diye biliyorum. Genelde 36 saat sonra galiba...Ovulasyon testi pozitif çıktıktan kaç gün sonra yumurtlama oluyorrrr?
Teste göre değişir mi bilmiyorum. Bende eşit koyuluktaysa da pozitiftir diyor. Zaten iki gün pozitif çıktı. İlkinde eşit, ikinci gün ise daha koyu çıktı. Tabi giderek de yumurtlama zamanı yaklaşmış oluyor. Zaten sanırım 2.günün akşamı gecesi gibi çatladı.birde T ile C ayni koyulukta olmıcak mı anlayamadım
Biraz benim bu ayki durumuma benziyor. Ben maalesef tutturamadım. Ama belli olmaz. O kadar çk faktöre bağlı ki, bence dert etme. Mğmkğn olduğu kadar rahat ve sakin olmakta fayda var. Bol şans...Günaydın Herkese,
Adetimin 10 gün ovulasyon testi pozistifdi o gün çalışma oldu, Pazartesi günü yine pozitifti ama es geçtik, salı günü yine pozistifti kopkoyu o gün de doktora gittim, doktor yumurtan çatlamış dedi. O akşam hemen çalışma yaptık ama belli olmuyor işte. Yumurta tam saat kaçta çatladı boş geçtiğimiz gün mü çatladı. 12 saat mi yaşıyor 24 saat mi. Vücudumuzda döllenme için yeterince sperm var mı bunlar bilemediğimiz şeyler. Bu şekilde bakınca gerçekten allahın takdiri. Doktor es geçtiğiniz gün çalışma olsaydı şans yüksekti dedi. Bir taraftan da yumurtası çatlamadan 4 gün önce çalışma yapıp hamile kalan var yumurtası çatladığı gün de çalışma yapı hamile kalan var.
Sizce tuturmuş olabilirmiyim bayanlar ya 6 ay oldu
BenceCanım bence fırsatınız vara ve kocişini iyi beslediysen artık her gün başlayın çalışmalara. Yumurtan gelişmeye başlamış.
Bence çok acil değil. Yarın sabah hem ilişki hem test derim...Eki Görüntüle 1293512
1 gün daha beklemelimiyim sizce yardım lütfen
Böyle şeyleri keşke doktorlar önceden farkedebilse..dusukten 15 gun sonra trombofılı panelı testı yaptırdım ve kan pıhtılasması cıktı cnm ondan dusmus bebek..
7 haftaya gırerken kanım cok koyu gelmıs dolayısıyla bebek kandan beslenenemıs ve gelısımı durmus.
ınsalah hamıle kalırsam aspırın ve kan cıvıltıcı ıgne kullancam hamıellegım boyunca
Silikleşti sanki bugün dün eşimle olduk bugünde olayım mı? Bekleyeyimmi bilemedim ama asıl silikleşince yumurtlama oluyormuş diyorlar aklım karıştı bilemedim....
Teste göre değişir mi bilmiyorum. Bende eşit koyuluktaysa da pozitiftir diyor. Zaten iki gün pozitif çıktı. İlkinde eşit, ikinci gün ise daha koyu çıktı. Tabi giderek de yumurtlama zamanı yaklaşmış oluyor. Zaten sanırım 2.günün akşamı gecesi gibi çatladı.
Silikleşti sanki bugün dün eşimle olduk bugünde olayım mı? Bekleyeyimmi bilemedim ama asıl silikleşince yumurtlama oluyormuş diyorlar aklım karıştı bilemedim....
Merhaba
luckyone11 Arkadaşım hamile kalmak için günü birlik ilişki diyorlar yani bir gün arayla sperm kalitesi artsın diye.Sperm kalitesi için de 3 günden fazla sperm diyet yaptığınızda da yine sperm kalitesiz oluyormuş doktorlar böyle söylüyor.Sizin o gün ilişkiye girmemeniz sorun olmaz çünkü sperm 3 gün canlı kalabiliyor ,yumurta ise 1 gün bu nedenle ovilasyon günüz çift çizgiyi gördükten 24-36 saat sonra yumurta çatlıyor siz çif çizgiyi gördükten sonra ilişkiye girdiyseniz şansınız çok fazla demektir dillerim gönlünüzden geçen olur.Hepimizin olur.
Merhabaayse4968, post: 37615509, member: 523786"]Doguda yasiyoruz burda iyi doktor yok maalesef ozele gitmemize ilgilenmiyorlar.hatta bazi kisilet hormon sonuclarinin yanlis ciktigini soyluyor buda insanin aklinda hep soru isaretlerine sebeb oluyor
Canim testlerin fotosunu testi yaptiktan 5 dakika sonra cek biriktirip cekme.gordugumu gore 2.cizgi tam cikmamisSilikleşti sanki bugün dün eşimle olduk bugünde olayım mı? Bekleyeyimmi bilemedim ama asıl silikleşince yumurtlama oluyormuş diyorlar aklım karıştı bilemedim....
5 dk sonrada çektim boylede cektim canım ama en son çektiğim yine de siliklesmeye başladı yemem içmem hep aynı düzeyde 4saat 1 bardağı bile gecmeyen az su son 2 saat 0 su tam koyulasmadi nedense? Dün eşim Rahatsız di olamadık ondan önceki gece ilişki oldu kacırmaktan korkuyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum...Canim testlerin fotosunu testi yaptiktan 5 dakika sonra cek biriktirip cekme.gordugumu gore 2.cizgi tam cikmamis
Ben çizgiler eşit olduktan sonra da iki gün devam ettim o da anlamak için. Eşit çıkmasının ertesi günü çizgi daha koyu, ondan sonraki gün de çoktan çatlamış olduğundan silik çıktı. Ama normalde devam etmen gerekmez. Ben ilk defa yapmıştım ve anlamak istediğimden böyle yaptım. 24 ile 48 saat arasında ilişki diyordu, hakkaten doğruymuş bu ek testlere göre. Eşit olduğunda da pozitif demek çünkü. Demek ki ertesi günün akşamı yumurta gerçekleşti. Hakkaten ertesi gün sabah, akşam birlikte olsam çok yüksekmiş ihtimal... Bilmem yardımcı olabildim mi?cevabınız için çok teşekkür ederim. yumurtlama başladığında test yapmayı bırakıyor musunuz, yani çift çizgi çıkınca. yumurtlama kaç gün sürüyor. benim bir daha ki adetim 18 kasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?