Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Bak cnm bu benim adetimin 13.gunu yaptigim test bu bile bana tam koyu gelmemisti sonra siliklesti...testlerin son kullanma tarihi gecmemisse dogruyu gosterir sen kurallarina uyarak yapmissin testi.sen yinede test pozitif cikmadi diye umutsuzluga kapilma calismalara devam strestende uzak dur biraz cok telaslisin...gecmis olsun esinde en kisa zamanda iyi olurda calismalar devam eder insallah☺

Eklentiler

• IMG_20141030_164327-1.webp
    255,1 KB · Görüntüleme: 235
Cnm sana cevap yazdim ama alinti yapmadan cvb vermisim ☺

Bende senin gibi cizginin siliklestigini gorene kadar test yapiyorum cnm en dogrusu bu sekilde yapmak☺

Cnm sana cevap yazdim ama alinti yapmadan cvb vermisim ☺
Canım sabah yaptım bayağı silinmişti ama hala görünüyordu... çizgi tam koyu olmasa da koyulaşınca birlikte olmuştuk 5.akşamı,6.akşamı rahatsız dı olmadı 7.si sabahı oluruz diye düşündüm ama oda olmadı bu akşam bakalım... Sence testtemi problem var yoksa bende mi ... Testi yapmaya devam edeyim mi ne dersin ?

Test yapmaya yeni mi basladin cnm birde ne zamandir bebek istiyorsinuz...testin ustunde son kullanma tarihi yazar ona baktin mi..sen en koyu oldugu gunleri degerlendirmissin .en koyu olduktan sonra iki gun calisma yeterli☺

Test yapmaya yeni mi basladin cnm birde ne zamandir bebek istiyorsinuz...testin ustunde son kullanma tarihi yazar ona baktin mi..sen en koyu oldugu gunleri degerlendirmissin .en koyu olduktan sonra iki gun calisma yeterli☺
Canım ben 38yaşındayım bu 7.ayımız ama yaş dolayısıyla geç bile sayılıyor. Ovulasyon testini ilk defa kullanıyorum (son kullanma tarihine bakmadım bugün hemen bakarım), bu ay hsg,hormon testleri ve ultrason yapıldı herşey normal eşimin sperm testleride öyle... Dr sen 3ay daha bir dene hsg den sonra hamile kalma oranı yüksek olmazsa sonra görüşelim dedi ya aşılama yada tüp bebek duruma bakacağız... Benim testler en çok bu kadar kızardı sonra solmaya başladı o kızarıklığı gördüğümüz gün birlikte olduk,sonra eşim rahatsızlandı dün olmadık bugün inşallah bakacağız ama dünü atlamak zorunda kaldık ve kaçırdığımı düşündüğüm için çok üzgünüm...1gün ilişki 1gün bekleyin diyorlar ama bir çok yerde bu durumu kaçırmamak için 3gün üstüste birlikte olan çok bilemiyorum...

Hormon testleri normal ciktiysa sorun yok cnm.birde duzenli adet mi goruyorsun testi dogru gunlerde mi yaptin oda onemli..doktorlar gun asiri iliski oneriyor spermler 3 gune kadar yasadigi icinde kacirmamis oluyorsun uzulme cnm

yumurtlama kaç gün sürüyor? sadece 1 gün mü?
Merhaba arkadaşım evet yumurta sadece 1 gün yaşıyor fakat sperm 3 gün canlı kalabiliyor vücudumuzda yani yumurtlama günümüzü tam bilemez-sekte gün aşırı ilişki daha çok yakınlaştırıyor hamile kalmaya dilerim gönlünüzden geçen her eşey gerçek olur.

Hormon testleri normal ciktiysa sorun yok cnm.birde duzenli adet mi goruyorsun testi dogru gunlerde mi yaptin oda onemli..doktorlar gun asiri iliski oneriyor spermler 3 gune kadar yasadigi icinde kacirmamis oluyorsun uzulme cnm
Canım adetim 26,27,28 günde bir oluyor 3 gün sürüyor ,ben testte 5.gun basladim, ama her ay mutlaka bu duzende oluyorum.Ayrıca testtin son kullanma tarihi 2017 sence test yapmaya devam edeyim mi?

Canım adetim 26,27,28 günde bir oluyor 3 gün sürüyor ,ben testte 5.gun basladim, ama her ay mutlaka bu duzende oluyorum.Ayrıca testtin son kullanma tarihi 2017 sence test yapmaya devam edeyim mi?
Canim sen 9.gunde mi biraktin testi o zaman .erken birakmissin 15.gune kadar yapman lazimdi

Selam kizlar ben 27 gunde bir adet oluyorum ve bugun beyaz akintim geldi adetim dun bitti akinti gelince ovulasyon testini deneyeyim dedim resim yukledim sizce nasil

Eklentiler

• 20141108_182504.webp
    181,9 KB · Görüntüleme: 247
Selam kizlar ben 27 gunde bir adet oluyorum ve bugun beyaz akintim geldi adetim dun bitti akinti gelince ovulasyon testini deneyeyim dedim resim yukledim sizce nasil
Ikisinin koyulukları yakın gibi ama testin özelliğinden mi acaba her ikisinin rengi de açık.. Ben ilk defa bu ay denedim ve c çizgisi hep çok koyuydu diğeri hep silik ama 15. Günde ikisi de kıpkırmızıydı resmen.. Bekliyorum bakalım sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…