Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar Günaydın sat tarihim 27 ekim ve adetim 5 gün sürdü. Adet bitiminden bugüne kadar ovu testi yaptım . Ilk kez dün gece hafif silik ikinci çizgiyi gördüm. Dün gece ilişki oldu . Size bir çok sorum olacak . Ikinci çizgi daha da koyulasir mi yani yumurtlama daha gerceklesmedi mi ? Adet bitiminden sonra gün aşırı ilişki yaşadık yine de . Benim esas korkum acaba yumurta olmuyor mu diyeydi şükür ki oluyormuş . Siklus döngum çok kısa 21-22 gün bat a 1 hafta kala yumurtlama olur mu?

Eklentiler

• 20141110_070648.webp
    91,1 KB · Görüntüleme: 187
Cnm benim bende ilk kullanisim ama ikiside ayni koyu rengi benim yumurtaliklarim catlamis sabah yapti m yine ayni cizgi

Olabilir cnm gec donllenmelerde oluyor cunku bence dıger adete kadar denemek en garantısi bende yenı basladım teste adetım bıter bıtmez çift çizgi gördum ama yıne denemeye devam .. :)

Selam kızlar iki gundur ovul testini yapiyorum ama 2cizgide ayni koyu rengteydi dun bugun ayni reng anlami ne bilenler yazarmisiniz lutfen

kızlar dun adetten sonra 13. gunumde tes yaptım yıne azıcık bır ıkıncı cızgı cıktı bugunde 14. gunum yapıcam saat 4 te bakalım ne cıkıcak ..
ama halaa 2 koyu cızgı goremedım ben

arkadsalr bu ara ben 10 gundur sogan kürü yapıyorum..basladım baslayalı seffaf kokusuz bır akıntım cogalmaya basladı..haddınden fazla hemde

Cnm benim bende ilk kullanisim ama ikiside ayni koyu rengi benim yumurtaliklarim catlamis sabah yapti m yine ayni cizgi
Cnm catlatma ignesinin amaci lh hormonunu pik yaptirarak yumurtlamayi saglatmak yani catlamayi.bu yuzden ovulasyon testin seni yaniltir yani lh verildi kanina zaten

Selam. ben de 38 yaşındayım. Adetlerin düzenli değil mi? Ben de bugün test sonuçlarımı aldım. TSH 0,756 μIU/mL,
PROLAKTİN 7,0 ng/mL, LH 5,8 mIU/mL, FSH 11,0 mIU/mL, ESTRADİOL(E2) <20,0. En çok gözüme E2 hormonum takıldı. Bilgisi olan var mı? Adetlerim düzenli ama yine de ovülasyon kiti kullanıyorum. Yarın da amh sonucumu alacağım. Doktor bakalım ne diyecek..

kızlar dun adetten sonra 13. gunumde tes yaptım yıne azıcık bır ıkıncı cızgı cıktı bugunde 14. gunum yapıcam saat 4 te bakalım ne cıkıcak ..
ama halaa 2 koyu cızgı goremedım ben
Hadi bakalım :) Daha bir iki gün var galiba ovülasyona...

arkadsalr bu ara ben 10 gundur sogan kürü yapıyorum..basladım baslayalı seffaf kokusuz bır akıntım cogalmaya basladı..haddınden fazla hemde
Demin birileri de aynı şeyden şikayetçiydi. Oluyormuş o akıntı bu kür tipinde. Yalnız ya kötü bir etkisi olursa?

Senin burda E2 20 den kucuk mu cikmis yani cnm.benim 43 du galiba...insallah iyi haberlerle donersin doktordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…