- 18 Nisan 2012
- 1.313
- 672
- 358
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.981
Canım inşallah sende bu yolculukta umduğunu bulursun ne kadar zamandır uğraşıyorsunuz?Selam. ben de 38 yaşındayım. Adetlerin düzenli değil mi? Ben de bugün test sonuçlarımı aldım. TSH 0,756 μIU/mL,
PROLAKTİN 7,0 ng/mL, LH 5,8 mIU/mL, FSH 11,0 mIU/mL, ESTRADİOL(E2) <20,0. En çok gözüme E2 hormonum takıldı. Bilgisi olan var mı? Adetlerim düzenli ama yine de ovülasyon kiti kullanıyorum. Yarın da amh sonucumu alacağım. Doktor bakalım ne diyecek..
Sabah 9:30 aksam 7:30 yapiyorum her gun ama 3gun sabah silik cikti anlami ne lutfen yazarmisinizBenim bildiğim aynıysa pozitif. Sen hemen ilişkiye gir bence. Biraz gecikmiş olabilirsin. Saat kaçta yaptın testleri?
Benim daha çok yeni... Ben çocuk yapmaya karar verir vermez ilk önce danışmak için gittim doktora. Yaşla alakalı baştan sorunlar var ise ona göre önlem almak için.Canım inşallah sende bu yolculukta umduğunu bulursun ne kadar zamandır uğraşıyorsunuz?
Anlamadım. Üçüncü gün mü silik çıktı? Silikse yumurtan çatlamış demektir...Sabah 9:30 aksam 7:30 yapiyorum her gun ama 3gun sabah silik cikti anlami ne lutfen yazarmisiniz
Canim sende hic koyu reng ciktimiBu da dün geceki testim normalde gün aşırı yaptığım ilişkiyi dün testi böyle görünce dünde yaptım hala tam koyu olmadı ama benim bat a 5 gün var . Hala tam yumurtlama olmadı bile iyice sinirim bozuldu
hayır canım en koyusu bu işte önceki testlerimde var sayfada bakabilirsinCanim sende hic koyu reng ciktimi
Bende 2gun koyu rengte cikti 3cu gun silik cikti bende ilk defa kullaniyorum ov testini anlami neki acabahayır canım en koyusu bu işte önceki testlerimde var sayfada bakabilirsin
3'den sonra nokta koymamışsın emin olamadım yazdıklarından, pardon... Demekki yumurtan çatlamış. 2.gün olmuş yumurtlaman yani. Bugün de deneyebilirsin ama ihtimal daha düşük. Eğer 1. gün ve 2. gün'de bir aksiyona girmişseniz ve başarılı olmuşsa şansınız yüksek.Canim sende hic koyu reng ciktimi
Her ay yumurtlama olmayabiliyor. Sen stres ve endişeyi çıkar hayatından bence Derya... Ama yine de test yapmaya devam et bakalım ne olacak...Bu da dün geceki testim normalde gün aşırı yaptığım ilişkiyi dün testi böyle görünce dünde yaptım hala tam koyu olmadı ama benim bat a 5 gün var . Hala tam yumurtlama olmadı bile iyice sinirim bozuldu
Inşallah canım benim ama 3cu gün testte silik çıktı oncesi gibi koyu çıkmadı3'den sonra nokta koymamışsın emin olamadım yazdıklarından, pardon... Demekki yumurtan çatlamış. 2.gün olmuş yumurtlaman yani. Bugün de deneyebilirsin ama ihtimal daha düşük. Eğer 1. gün ve 2. gün'de bir aksiyona girmişseniz ve başarılı olmuşsa şansınız yüksek.
senin o gün çatlamış yumurta canım umarım boş geçmemişsindir :)Benim teste bakarmisin lutfen 3299 sayfasinda paylasmistim
Sogan kurunde oluyor cnm o
Hadi bakalım :) Daha bir iki gün var galiba ovülasyona...
kotu etkısı olmaz dıye dusunuyorum olsaydı dr ıbrahım sarac soylerdı... daha oncede cok duymustum ben bu kuru .haftaya dokrotuma gııdcem bakalım sogan kurum bıtıo..temızlenmıs mı ıltıhabım bakalımbıDemin birileri de aynı şeyden şikayetçiydi. Oluyormuş o akıntı bu kür tipinde. Yalnız ya kötü bir etkisi olursa?
Ben kullandim sogan kuru cnm bence faydali bir kurkotu etkısı olmaz dıye dusunuyorum olsaydı dr ıbrahım sarac soylerdı... daha oncede cok duymustum ben bu kuru .haftaya dokrotuma gııdcem bakalım sogan kurum bıtıo..temızlenmıs mı ıltıhabım bakalımbı
cocuk varmı sende cnm?Ben kullandim sogan kuru cnm bence faydali bir kur
Bugunde koyu reng cikti cnm benim hayirlisi inşallahsenin o gün çatlamış yumurta canım umarım boş geçmemişsindir :)
Yok cnm yeni basladi bebek calismalari ☺cocuk varmı sende cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?