Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canım inşallah sende bu yolculukta umduğunu bulursun ne kadar zamandır uğraşıyorsunuz?

Canım inşallah sende bu yolculukta umduğunu bulursun ne kadar zamandır uğraşıyorsunuz?
Benim daha çok yeni... Ben çocuk yapmaya karar verir vermez ilk önce danışmak için gittim doktora. Yaşla alakalı baştan sorunlar var ise ona göre önlem almak için.

Bu da dün geceki testim normalde gün aşırı yaptığım ilişkiyi dün testi böyle görünce dünde yaptım hala tam koyu olmadı ama benim bat a 5 gün var . Hala tam yumurtlama olmadı bile iyice sinirim bozuldu

Eklentiler

• 20141110_230757.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 128
Canim sende hic koyu reng ciktimi
3'den sonra nokta koymamışsın emin olamadım yazdıklarından, pardon... Demekki yumurtan çatlamış. 2.gün olmuş yumurtlaman yani. Bugün de deneyebilirsin ama ihtimal daha düşük. Eğer 1. gün ve 2. gün'de bir aksiyona girmişseniz ve başarılı olmuşsa şansınız yüksek.

Her ay yumurtlama olmayabiliyor. Sen stres ve endişeyi çıkar hayatından bence Derya... Ama yine de test yapmaya devam et bakalım ne olacak...

Inşallah canım benim ama 3cu gün testte silik çıktı oncesi gibi koyu çıkmadı

Sogan kurunde oluyor cnm o

Hadi bakalım :) Daha bir iki gün var galiba ovülasyona...

Demin birileri de aynı şeyden şikayetçiydi. Oluyormuş o akıntı bu kür tipinde. Yalnız ya kötü bir etkisi olursa?
kotu etkısı olmaz dıye dusunuyorum olsaydı dr ıbrahım sarac soylerdı... daha oncede cok duymustum ben bu kuru .haftaya dokrotuma gııdcem bakalım sogan kurum bıtıo..temızlenmıs mı ıltıhabım bakalımbı

Ben kullandim sogan kuru cnm bence faydali bir kur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…