Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canim ovu testini dogru kullandiginda cok ise yariyo. Adeti duzenli duzensiz olan her kes kullanmali bence. Yumurtanin omru 24 sat en fazla o kiymetli gunu yakalamamizda yardimci oluyo. Femera ve catlama ignesini hic bilmiyorun canim.
anladım canım çok sağol femera ve iğne yumurtalıkların gelişimi ve çatlatması için kullanılıyor canım ewet bende 24 saat olduğunu duydum peki adetten ne kadar süre sonra yapmaya başlamalıyız bende yumurtlama tarihimi bilmiyorum. Eczaneden ovülasyon testi diye mi rica Etmemiz gerekiyor?

Evet bende merak ediyorum. Adet bitiminden sonraki hergün uyguluyor muyuz?

Ben daha dün sipariş verdim. İnternetten. Ancak eczanelerde n de temin edebilirsin :)))

Canim ekzaneden alma gg den yada n 11 den labcuik diye marka var ucuz hem cok guzel ondan al. ovulasyon testi diye sorman gerek. adetin kac gunde bir olursa olsun her insan farli gunlerde yumurtlar. Oyuzden 9 gunden baslamakda fayda var.

Canim yine bisey adet bitimindem sinra kendini vucudunu cok iyi dinle akintini takip et. Yumurtlama doneminde cogu insanda kasiklarinda cok agri olur. Cogu kiside olmaz. Ama yumurta aki gibi akinti herkesde olur. ovu testiylede takip edince daha net oluyo.

Anladım canım çok sağol bende de kasılağrısı oluyor akıntıdan bişey anlayamıyorum çünki yumurta akından da katı bir Akıntım oluyor. Teşekkür ederim bitanem

Merhaba kızlar benim adetim 25 ile 30 gün arası değişiyor internetten ovulasyon testi aldim bugun geldi bugünde 13.günüm deyim 2 saat sıvı almadan saat 4 te testi uyguladim iki çizgide ayni koyulukta ben ne zaman calisma yapmalıyım iki gündür de çalışıyoruz sperm kalitesi dusermi bugün yarinda çalışırsak kafam karıştı bu arada bu 9.ay hala sonuc yok bi yardımcı olun lütfen

Pozitif olan günle silikleşen günü ve sonraki günü değerlendirmek gerekiyor canım ama sperm kalitesi için bekleyin yarin sabahı değerlendirin

Pozitif olan günle silikleşen günü ve sonraki günü değerlendirmek gerekiyor canım ama sperm kalitesi için bekleyin yarin sabahı değerlendirin
Tesekkurler canim Simdi foto ekliyim ama ikiside ayni çizgilerin ilk kez yaptığım için emin olamadim bi bakarmisin

merhabalar ben 23 ocaktan beri düzenli olarak ovulasyon testi kullanıyorum. her gün test yapıyorum. adet döngüm 32 gün en son 6 ocakta adet oldum. testi yaptığım günden beri ikinci çizgi hep var hep silik ve koyuluğu kalınlığı hiç değişmiyor. ama netteki hesaplayıcılara baktığımda 19-24 ocak tarihi yumurtlama dönemi diyor ama benim 2. çizgim hiç koyulaşmadı bu normal mi sizce

Benimde labo ama bu kadar net çıkmıyor kaç taneli olandan ve nerden aldın yazarsan sevinirim benimli 50 taneliydi galiba onlarda sorun var
gitti gidiyordan aldım canım sure lab 14 lu 2de gebelik testi fiyatı da 14 yada 16tl olmalı
Benimde labo ama bu kadar net çıkmıyor kaç taneli olandan ve nerden aldın yazarsan sevinirim benimli 50 taneliydi galiba onlarda sorun var

Kızlarrr bişey sorcam size yaa kasıklarım çok feci agrıyo bide afedersiniz idrara çıkınca malum yerime çok baskı geliyo böyle olanınız varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…