- 27 Temmuz 2014
- 1.071
- 624
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #35.781
Bende gördüm ama bunun çizgileri daha net ondan sordum benim laboydu bu surelab mışCanim bende 50 li olandan almistim dogru sonuc verdi.iki koyu cizgiyide gordum
Bugün geldi bende yaptım ilk denememdi ama çok net ve hemen belirdiSaol canım bnm daha var bitince alırım artık benimki labo çift çizgi yakaladım da seninki daha net
bilimsel olarak pek mümkün değil sanki çünkü bebeğin cinsiyetini belirleyen spermden gelen kromozom, yumurtayla alakası yok. x gelirse kız, y gelirse erkek oluyorKızlar birşey daha sorucam bilginiz varsa paylaşır misiniz sık ilişkide kız bebek şansı yüksek mi oluyor bu tip şeyler okudum yumurtlama günü olan ilişkilerde erkek bebek şansı yuksekmis herseyi tabiki Allah bilir o ne dilerse o olur fakat bilimsel olarak böyle birşey var diyorlar bilginiz varmı
Canim test farkli degil.bide pazar gunu yapmistim diger testide bu sabah yaptim iste yani 2 gun arayla
boş geçmedik :)) inşallah olur bakalım :))önemli olan T nin C den daha koyu olması zaten, pozitifi yakalamışsın yani, umarım değerlendirmişsindir.. foto varsa koy, daha rahat anlaşırız :)
Gunaydin canim.bu sabahki testimde hala silik hemde cok.kan verdim az once aksam 8 bucukta ogrenicem sonucu.korkum negatif olmasi degil asla.guzelce adetimi olsam sonrasinda calismalara devam ederim.ama bu sekilde az bi deger olmasi iyi birseye isaret degil.bos gebelik kimyasal gebelik tarzi seyler olabilir.bundan korkuyorumBence idrar testine dayanarak bu kanıya varmak çok yanlış olur. Sen bence hastaneye gidip hemen kan ver ve sonrasında doktora görün canım.
merhabalar ben 23 ocaktan beri düzenli olarak ovulasyon testi kullanıyorum. her gün test yapıyorum. adet döngüm 32 gün en son 6 ocakta adet oldum. testi yaptığım günden beri ikinci çizgi hep var hep silik ve koyuluğu kalınlığı hiç değişmiyor. ama netteki hesaplayıcılara baktığımda 19-24 ocak tarihi yumurtlama dönemi diyor ama benim 2. çizgim hiç koyulaşmadı bu normal mi sizce
Gunaydin canim.bu sabahki testimde hala silik hemde cok.kan verdim az once aksam 8 bucukta ogrenicem sonucu.korkum negatif olmasi degil asla.guzelce adetimi olsam sonrasinda calismalara devam ederim.ama bu sekilde az bi deger olmasi iyi birseye isaret degil.bos gebelik kimyasal gebelik tarzi seyler olabilir.bundan korkuyorumsen naptin bu arada adet olmadin mi hala
Canim ben kac tane evde test yaptim biliyomusun.sen bitane testle biraktin.erken gebelik teatleri gordugun gibi daha yanlis sonuclar cikarabiliyo.benim normal olanda 20.2 degerim cikti erken gebelikte ilk 10 dk cikmadi.bence sen kan testi yaptir bi tip merkezinde sonucuna gore yine cumartesi gununu bekleCanım adet olmadım inan testi yapıp negatif görmüş olmasam kesin hamileyim dicem çünkü iki gündür mide bulantısından fenalık geçiriyorum. Dün toplantıda kahvaltıdaki patatesli böreğin kokusundan bayılıcaktım kolonyayla zor durdum rengim attı. Gece de bulantıdan uyuyamadım çok kötüyüm canım ya. Sol tarafımda kasılmalar oluyo hamilelik dışında neyin belirtisi olabilir korkuyorum kötü bişey olmasından. ctesiye kadar adet olmazsam doktoruma gidicem ctessi günü. hala midem altüst.
Canim ben kac tane evde test yaptim biliyomusun.sen bitane testle biraktin.erken gebelik teatleri gordugun gibi daha yanlis sonuclar cikarabiliyo.benim normal olanda 20.2 degerim cikti erken gebelikte ilk 10 dk cikmadi.bence sen kan testi yaptir bi tip merkezinde sonucuna gore yine cumartesi gununu bekle
Canim o yuzden beklemekle olmaz.mutlaka doktora gorun ne kadar erken o kadar iyi.bide soyle dusun benim 15.gunumde silik cizgi cikti.insallah ne adet olursun ne de kotu birsey cikar.hamilelik haberini bekliyorum dort gozleBu elimdeki teste kalırsa 5-50 değer arasını çıkartıyomuş o kadar hassasmış ondan dolayı hamile değilim kesin diyorum işte. Testte tahmini ilişkiden 5-15 gün sonrasını gösterir diyo ne bilim. 12 gün geçti benim tahmini ilişkiden hiçmi silikte olsa çıkmazçıkardı elbet. Midem beni şüphelendiriyo kursağımda resmen küçücük bişeyde çıkartıcak gibiyim. Kötü bişey olmasında artık derdim o .
Bende aynı durumdayım kasıklarımın ağrısı belimin ağrısı maf ediyo beni iyice umudum kesildi beni es geçin bence4-5-6 şubatı bekleyen arkadaşlarım nerdesiniz? ben çok mutsuzum kist olduğundaki ağrıları yaşıyorum.bacağıma vuruyor ağrısı.yine de %1 de olsa bir umut var içimde ama mutsuzluğuma engel olamıyorum
beni deBende aynı durumdayım kasıklarımın ağrısı belimin ağrısı maf ediyo beni iyice umudum kesildi beni es geçin bence
Bende aynı durumdayım kasıklarımın ağrısı belimin ağrısı maf ediyo beni iyice umudum kesildi beni es geçin bence
beni de
Canim o yuzden beklemekle olmaz.mutlaka doktora gorun ne kadar erken o kadar iyi.bide soyle dusun benim 15.gunumde silik cizgi cikti.insallah ne adet olursun ne de kotu birsey cikar.hamilelik haberini bekliyorum dort gozle
Canım çok sağol ne güzel moral veriyosun insana rabbim inşallah seninde yüzünü güldürürde inşallah hamilesindirArkadaşlarım bunlar normal bende çok çektim geçen ay doktora gittim kist sanırım diye hiçbişeycikler çıkmadı. yumurtanız çatlarkende bacağa vurcak kadar sancılı olabiliyormuş. kist ağrısında ara ara değil kronik bi şekilde ağrırmış ve sancıdan yatırmazmış insanı. kesin değildir demiyorum ama öyle olması içinde bi sebep yok şimdilik canlarınızı sıkmayın bence.
Canım çok sağol ne güzel moral veriyosun insana rabbim inşallah seninde yüzünü güldürürde inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?