- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #35.821
Evet canım siliklesmeye Başlamış catlasmis yani :)Kızlar testlerden biri dün saat 4 te yaptığım diğerinde bugün ki çatlamış mı simdi ne dersiniz
Simdi de çalışma yapiliyor mu :) ben ilk kez kullanıyorum da pek bilgim yokEvet canım siliklesmeye Başlamış catlasmis yani :)
Bende ilk kez bu ay deniyorum okuduğum kadarıyla koyu çizgiyi gördükten ve sonraki gün değerlendirmek gerekiyormuş ondan sonradan gün asırı devam edin diyorlar :)Simdi de çalışma yapiliyor mu :) ben ilk kez kullanıyorum da pek bilgim yok
Simdi de çalışma yapiliyor mu :) ben ilk kez kullanıyorum da pek bilgim yok
Sende bendensin desene 8 aydır uğraşıyordum bide bunu deneyelim dedim inşallah ikimizde de ise yararBende ilk kez bu ay deniyorum okuduğum kadarıyla koyu çizgiyi gördükten ve sonraki gün değerlendirmek gerekiyormuş ondan sonradan gün asırı devam edin diyorlar :)
Inşallah canım ya olur bu ay isteyen herkesin :)Sende bendensin desene 8 aydır uğraşıyordum bide bunu deneyelim dedim inşallah ikimizde de ise yarar
Gunaydin canim.bu sabahki testimde hala silik hemde cok.kan verdim az once aksam 8 bucukta ogrenicem sonucu.korkum negatif olmasi degil asla.guzelce adetimi olsam sonrasinda calismalara devam ederim.ama bu sekilde az bi deger olmasi iyi birseye isaret degil.bos gebelik kimyasal gebelik tarzi seyler olabilir.bundan korkuyorumsen naptin bu arada adet olmadin mi hala
Aynen canım zaten kendimle beraber herkese dua ediyorum bütün isteyenlere versin Rabbim inşallahInşallah canım ya olur bu ay isteyen herkesin :)
Testi ilk kez dün yaptım ve ilkinde koyu çizgi çıktı ama iki gun dür de çalışma olmuştu o yüzden sabah çalışma oldu bide bugün ve yarın öyle dimi üst üste olacakCanım çift çizgiyi koyu gördüğün an çalışmaya başla ve sonraki iki günde devam et derim.
Canim senin durumunla benimki inanki ayni degil.senin gebelik testlerin baya belirgin.bence kan testi yaptir ya da direkt doktora git.ben bugun cikacak sonuca gore bir iki gune gidicem doktora.pozitif ciksada gidicem negatif ciksada.cunku adet olmadiysam birseyler oluyo demektir.ben senin yerinde olsaydim coktan gitmistim.en azindan keseyi gorursunHayirlisi olsun canim ikimiz icinde bende o silik testlerden sonra doktora gitmedim daha korkuyorum kimyasal fln olursa diye sence gecikmeden gidip kan veriyimmi ben 6 haftalik fln olsun kalp atislarinida dinleyim istiyodum
ben de bu işlerin içinde olarak hemde hemşireyim ama alttan muayene olman gerekli yumurtalıklara daha iyi bakılıyo
birde adetin 3. gününde fsh östrojen hormonuna baktırman gerek
hiç belli olmaz dr lara aldırma bakarsın ufacık bi tedaviyle çatlatma iğnesi kullanır kalırsın vajinal ultrason her açıdan daha iyi
Testi ilk kez dün yaptım ve ilkinde koyu çizgi çıktı ama iki gun dür de çalışma olmuştu o yüzden sabah çalışma oldu bide bugün ve yarın öyle dimi üst üste olacak
Canim uzulme hayirlisi budur senin icin. allahym gonlune gore versin arkadasim.kızlar sanırım adet oluyorum artıkın pembe akıntım geldi şuan.
Benimde saat dortte siddetli 6 7 saniye suren agrimdan sonra acik kahverengi akintim olmaya basladi canim.hayirlisi ikimiz icindekızlar sanırım adet oluyorum artıkın pembe akıntım geldi şuan.
Benimde saat dortte siddetli 6 7 saniye suren agrimdan sonra acik kahverengi akintim olmaya basladi canim.hayirlisi ikimiz icinde
Canim uzulme hayirlisi budur senin icin. allahym gonlune gore versin arkadasim.
Canım ya merak ettiklerimi sormadan cevapladin resmen bende fındık ye dedim bugün bol bol :) cok teşekkür ederimewet canım yap ama eşinin sperm kalitesi düşmemesi için bitter çikolata, yedirebiliyosan keçiboynuzu ve kırmızı et yedir. ilişkiden bi iki saat öncede türk kahvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?