Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Hayirlisi olsun canim ikimiz icinde bende o silik testlerden sonra doktora gitmedim daha korkuyorum kimyasal fln olursa diye sence gecikmeden gidip kan veriyimmi ben 6 haftalik fln olsun kalp atislarinida dinleyim istiyodum

Hayirlisi olsun canim ikimiz icinde bende o silik testlerden sonra doktora gitmedim daha korkuyorum kimyasal fln olursa diye sence gecikmeden gidip kan veriyimmi ben 6 haftalik fln olsun kalp atislarinida dinleyim istiyodum
Canim senin durumunla benimki inanki ayni degil.senin gebelik testlerin baya belirgin.bence kan testi yaptir ya da direkt doktora git.ben bugun cikacak sonuca gore bir iki gune gidicem doktora.pozitif ciksada gidicem negatif ciksada.cunku adet olmadiysam birseyler oluyo demektir.ben senin yerinde olsaydim coktan gitmistim.en azindan keseyi gorursun

ben de bu işlerin içinde olarak hemde hemşireyim ama alttan muayene olman gerekli yumurtalıklara daha iyi bakılıyo
birde adetin 3. gününde fsh östrojen hormonuna baktırman gerek

evet bunun farkındayım ama, ilk kez alttan muayene olduğumda birdaha da asla olmam demiştim. sanırım büyük konuştum

o zaman ben vakit kaybetmeden eğer 10 şubatta adet olursam ki büyük ihtimalle dr un bahsettiği gibi sorun varsa hamile kalamam, adet olunca dr a gideyim bütün tetkiklerimi yaptırayım...

Testi ilk kez dün yaptım ve ilkinde koyu çizgi çıktı ama iki gun dür de çalışma olmuştu o yüzden sabah çalışma oldu bide bugün ve yarın öyle dimi üst üste olacak

ewet canım yap ama eşinin sperm kalitesi düşmemesi için bitter çikolata, yedirebiliyosan keçiboynuzu ve kırmızı et yedir. ilişkiden bi iki saat öncede türk kahvesi

Benimde saat dortte siddetli 6 7 saniye suren agrimdan sonra acik kahverengi akintim olmaya basladi canim.hayirlisi ikimiz icinde

benimde sol kasığımda bişeyler oluyo valla aynen.. karnım kocaman oldu resmen 2 3 kilo aldım ödem yaptı vücudum.

Canim uzulme hayirlisi budur senin icin. allahym gonlune gore versin arkadasim.

Canım benim inan üzülmedim Allah biliyo. Tevekkül etmek lazım. Çok şükürki içime yerleştrdim onu

şimdi benim dün gece saat 22.30 da ovulasyon testim kopkoyu idi. ama ilişki olmadı.. bu sabah saat 08.30 da tekrar test yaptım oda koyu çıktı.. ve bu sabah saat 9.30 gibi ilişki oldu.. şimdi yine ovulasyon testi yaptım bu da koyu gibi ama anlam veremedim.. eşimde varikosel var spermler pek dayanıklı değil, ve sayıda çok çok iyi değil.. şimdi ben ne zaman ilişkiye gireyim anlamadım.. şimdi testlerimide ekliimde bi yorum yapın kızlar Allah aşkına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…