- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #35.841
Canim bu gun gece 12 1 gibi siz yine calisin. Sonradan hafifce kalcayi yukseleterek uyuya kal yarin aksamda calisin. Esine simdiden hawuc suyu turk kahwesi icir. Sonucda spernlar 3 gun kadar kalabilir ama en verimli donemi iliskiden sonra 6 sat icinde bu kiymetli gunleri degerlendirin her gun.şimdi benim dün gece saat 22.30 da ovulasyon testim kopkoyu idi. ama ilişki olmadı.. bu sabah saat 08.30 da tekrar test yaptım oda koyu çıktı.. ve bu sabah saat 9.30 gibi ilişki oldu.. şimdi yine ovulasyon testi yaptım bu da koyu gibi ama anlam veremedim.. eşimde varikosel var spermler pek dayanıklı değil, ve sayıda çok çok iyi değil.. şimdi ben ne zaman ilişkiye gireyim anlamadım.. şimdi testlerimide ekliimde bi yorum yapın kızlar Allah aşkına
sağol canım da sence sperm kalırmı böyle ust uste ilişki yaşayıncaCanim bu gun gece 12 1 gibi siz yine calisin. Sonradan hafifce kalcayi yukseleterek uyuya kal yarin aksamda calisin. Esine simdiden hawuc suyu turk kahwesi icir. Sonucda spernlar 3 gun kadar kalabilir ama en verimli donemi iliskiden sonra 6 sat icinde bu kiymetli gunleri degerlendirin her gun.
Canim saat 10 bucukta yapilan testler pek saglikli degil en gec saat 8 e kadar testini yapman lazim.pozitifi gordukten sonraki gun de genelde yumurtlama olur deniliyor.testlerini her gun ayni saatte yapmaya cok dikkat etmelisin bu onemli.sperm probleminiz varsa pozitifi gordukten sonra birlikte olmaniz daha iyi olacaktir diye dusunuyorum.Rabbim gonlundeki en kisa surede versin insallahşimdi benim dün gece saat 22.30 da ovulasyon testim kopkoyu idi. ama ilişki olmadı.. bu sabah saat 08.30 da tekrar test yaptım oda koyu çıktı.. ve bu sabah saat 9.30 gibi ilişki oldu.. şimdi yine ovulasyon testi yaptım bu da koyu gibi ama anlam veremedim.. eşimde varikosel var spermler pek dayanıklı değil, ve sayıda çok çok iyi değil.. şimdi ben ne zaman ilişkiye gireyim anlamadım.. şimdi testlerimide ekliimde bi yorum yapın kızlar Allah aşkına
Bu test de surelab mı evet çatlamış silikleşmişKızlar testlerden biri dün saat 4 te yaptığım diğerinde bugün ki çatlamış mı simdi ne dersiniz
Amin teşekkurler testimi eklemiştim bakabildin miCanim saat 10 bucukta yapilan testler pek saglikli degil en gec saat 8 e kadar testini yapman lazim.pozitifi gordukten sonraki gun de genelde yumurtlama olur deniliyor.testlerini her gun ayni saatte yapmaya cok dikkat etmelisin bu onemli.sperm probleminiz varsa pozitifi gordukten sonra birlikte olmaniz daha iyi olacaktir diye dusunuyorum.Rabbim gonlundeki en kisa surede versin insallah
Asıl şimdi çalışma önemli bu geceyi boş geçirme sakın ☺Simdi de çalışma yapiliyor mu :) ben ilk kez kullanıyorum da pek bilgim yok
sağol canım da sence sperm kalırmı böyle ust uste ilişki yaşayıncabizde varikosel var [/QUOTE
Canim ama soyle dusundum ben. Spermler zayifsa kaliciligida az sureliyse. Bu gece calismak mantikli geldi bana. Tandigmin esinde boyle sorun vardi doktorlar ona yumurta ceviz bal yemeye onerdiler.
Canim bence bu sabah olmasi sansinizi daha da arttirdi emin ol :)) ben bu ay oyle yaptim pozitifi gordukten sonraki sabah birlikte olduk.tuttu ama maalesef kimyasal gebelik ciktiAmin teşekkurler testimi eklemiştim bakabildin mipozitifi gördugum gece değil onu takip eden sabah saat 09.30 da ilişki oldu.. yani bu sabah..
Evet Canim buda surelab bide dediğin gibi sabah çalıştım simdi yumurta catladigi için geceyi beklemesemmi diyorum ne dersinAsıl şimdi çalışma önemli bu geceyi boş geçirme sakın ☺
ahhh canımmm .. hiç üzülme en azından hamiş kalabiliosun onu gördün vucudunu tanıdın bu sana buyuk bi tecrube oldu oyle düşün... inşallah sağlıklı bir gebelik gecirirsin en yakın zmanda canım.. inşallah dediğin gibidir yaaa.. saçam sapan heyecanlandım walla:)Canim bence bu sabah olmasi sansinizi daha da arttirdi emin ol :)) ben bu ay oyle yaptim pozitifi gordukten sonraki sabah birlikte olduk.tuttu ama maalesef kimyasal gebelik cikti
Canim uzulme hakkinda hayirlisi budur. Gelecek ay senin sensli bebisli ayin olur insalllahKizlarr benim kanamam basladi size soylemistim birseylerin ters gittigini.adetim basliyo artik.ama cok sukurki adetimi olabiliyorum
Kizlarr benim kanamam basladi size soylemistim birseylerin ters gittigini.adetim basliyo artik.ama cok sukurki adetimi olabiliyorum
Canım geçmiş olsun üzülme kanaman başladı mıCanim bence bu sabah olmasi sansinizi daha da arttirdi emin ol :)) ben bu ay oyle yaptim pozitifi gordukten sonraki sabah birlikte olduk.tuttu ama maalesef kimyasal gebelik cikti
Canim bu gun gece 12 1 gibi siz yine calisin. Sonradan hafifce kalcayi yukseleterek uyuya kal yarin aksamda calisin. Esine simdiden hawuc suyu turk kahwesi icir. Sonucda spernlar 3 gun kadar kalabilir ama en verimli donemi iliskiden sonra 6 sat icinde bu kiymetli gunleri degerlendirin her gun.
Merhaba canım bende çift cizgiyi dun saat 4 de gordum ama önceki iki gün çalışma olduğu için sabahı bekledim sabah calistim bugünde 4 te tekrarladim testi çizgi siliklesti geceyi beklesem mi yumurta catlamis tam nasıl oluyor bilemedimahhh canımmm .. hiç üzülme en azından hamiş kalabiliosun onu gördün vucudunu tanıdın bu sana buyuk bi tecrube oldu oyle düşün... inşallah sağlıklı bir gebelik gecirirsin en yakın zmanda canım.. inşallah dediğin gibidir yaaa.. saçam sapan heyecanlandım walla:)
Yumurta çatladıktan sonra 24 saat vaktin var sabah olduğu için sperm kalitesi düşebilir bence bu ay olmazsa pozitifi görene kadar 4 gün öncesi olmasın ki kaliteli spermlerle pozitiften sonra 3 gexe üst üste olsun bak benim bu ay 10.11.13.14.16. Gün oldu pozitif 17.gün olmadı yani çok oldu kalite gitti ☺ama yinede bu gece olsun belli mi olur ☺Evet Canim buda surelab bide dediğin gibi sabah çalıştım simdi yumurta catladigi için geceyi beklemesemmi diyorum ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?