Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar ekledim.. en son ilişki 28 ocak yanı bu sabah saat 09.30 da oldu..sizce sonraki ilişki ne zaman olmalı??*

Eklentiler

• DSC_0246.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 95
Canim bu gun gece 12 1 gibi siz yine calisin. Sonradan hafifce kalcayi yukseleterek uyuya kal yarin aksamda calisin. Esine simdiden hawuc suyu turk kahwesi icir. Sonucda spernlar 3 gun kadar kalabilir ama en verimli donemi iliskiden sonra 6 sat icinde bu kiymetli gunleri degerlendirin her gun.

sağol canım da sence sperm kalırmı böyle ust uste ilişki yaşayınca bizde varikosel var

Canim saat 10 bucukta yapilan testler pek saglikli degil en gec saat 8 e kadar testini yapman lazim.pozitifi gordukten sonraki gun de genelde yumurtlama olur deniliyor.testlerini her gun ayni saatte yapmaya cok dikkat etmelisin bu onemli.sperm probleminiz varsa pozitifi gordukten sonra birlikte olmaniz daha iyi olacaktir diye dusunuyorum.Rabbim gonlundeki en kisa surede versin insallah

Amin teşekkurler testimi eklemiştim bakabildin mi pozitifi gördugum gece değil onu takip eden sabah saat 09.30 da ilişki oldu.. yani bu sabah..

Arkadaşlar merhaba ben ikinci çizgiyi çok net gördüm ve ertesi sabah çalıştık.ogün tekrar yaptığımda çizgi silinmişti.sizce olma ihtimali nedir kaçırdım mı yoksa

Amin teşekkurler testimi eklemiştim bakabildin mi pozitifi gördugum gece değil onu takip eden sabah saat 09.30 da ilişki oldu.. yani bu sabah..
Canim bence bu sabah olmasi sansinizi daha da arttirdi emin ol :)) ben bu ay oyle yaptim pozitifi gordukten sonraki sabah birlikte olduk.tuttu ama maalesef kimyasal gebelik cikti

Kizlarr benim kanamam basladi size soylemistim birseylerin ters gittigini.adetim basliyo artik.ama cok sukurki adetimi olabiliyorum

Canim bence bu sabah olmasi sansinizi daha da arttirdi emin ol :)) ben bu ay oyle yaptim pozitifi gordukten sonraki sabah birlikte olduk.tuttu ama maalesef kimyasal gebelik cikti
ahhh canımmm .. hiç üzülme en azından hamiş kalabiliosun onu gördün vucudunu tanıdın bu sana buyuk bi tecrube oldu oyle düşün... inşallah sağlıklı bir gebelik gecirirsin en yakın zmanda canım.. inşallah dediğin gibidir yaaa.. saçam sapan heyecanlandım walla:)

Merhaba canım bende çift cizgiyi dun saat 4 de gordum ama önceki iki gün çalışma olduğu için sabahı bekledim sabah calistim bugünde 4 te tekrarladim testi çizgi siliklesti geceyi beklesem mi yumurta catlamis tam nasıl oluyor bilemedim

Evet Canim buda surelab bide dediğin gibi sabah çalıştım simdi yumurta catladigi için geceyi beklemesemmi diyorum ne dersin
Yumurta çatladıktan sonra 24 saat vaktin var sabah olduğu için sperm kalitesi düşebilir bence bu ay olmazsa pozitifi görene kadar 4 gün öncesi olmasın ki kaliteli spermlerle pozitiften sonra 3 gexe üst üste olsun bak benim bu ay 10.11.13.14.16. Gün oldu pozitif 17.gün olmadı yani çok oldu kalite gitti ☺ama yinede bu gece olsun belli mi olur ☺

Yorumlarsaniz cok sevinirim kızlar. 9 ve 10 daha belirgindi durdukça siliklemis . Durum nedir

Eklentiler

• image.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…